Ką žada žvaigždės rugpjūčio 6–12 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Liūtas (07 23–08 22) Ne visada gyvenimas kupinas sentimentų ir gražių prisiminimų apie duoną, keptą ant ajerų.
Liūtas (07 23–08 22) Ne visada gyvenimas kupinas sentimentų ir gražių prisiminimų apie duoną, keptą ant ajerų.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Aug 6, 2013, 12:59 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:31 AM

Gyvenimo mandala. Kokių ji bus spalvų ir kiek detalių turės, priklauso tik nuo jūsų.

Kad ir kaip stengtumėtės, gyvenimas eis ratu ar spirale, vėl atsikartos tai, kas jau buvo, bet liko neišspręsta.

Todėl nebėkite nuo problemų, mėginkite su jomis susidoroti, ieškokite naujų raštų savo gyvenimo mandalai.

Tamsiausi atspalviai teks sekmadieniui. Tačiau tai tik porai dienų, nes kita savaitė švies kitomis spalvomis.

Jautis (04 20–05 20)

Norint visus globoti ir priglausti, reikia turėti ne tik mylinčią širdį, bet ir erdvės.

O ir šiaip savaitė bus tokia, kad atrodys ankšta. Norėsis horizontų, miško, pievos. Kad mintys galėtų laisvai plazdenti.

Erdvės reikia ne tik tam, kad pabūtumėte vieni, bet ir tam, kad vėl atskristų jūsų mūza ir jūs galėtumėte užsiimti tuo, kas artima sielai.

Jei yra galimybė, laisvalaikiu bendraukite tik su pačiais artimiausiais žmonėmis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nors ir labai norėtųsi, kad atostogos truktų amžinai, taip nebūna. Smagu, jei jos kupinos įspūdžių, nuotykių ir pramogų. Bet kartais net ir tokios virsta rutina.

Viskas bus taip, kaip suplanavote, be didesnių pasikeitimų ar staigmenų.

Nors ši savaitė gana sėkminga, gresia keletas nemalonių įvykių – nedidelės traumos ar smulkios avarijos.

Vėžys (06 21–07 22)

Vėjuotos dienos gali išblaškyti ne tik blogą nuotaiką, bet ir atnešti lietų į namus. Raudosite ne tik jūs, bet ir tie, kurie greta jūsų.

Ir viskas tik todėl, kad jūsų humoras ar kandžios pastabos bus labiau žeidžiančios nei juokingos. Tolerancijos ir kantrybės trūks daugelyje sferų.

Pabandykite susivokti, kas ir kada galima, o kada reikėtų išlaikyti taktą. Šios problemos ypač išryškės bendraujant su vaikais.

Liūtas (07 23–08 22)

Ne visada gyvenimas kupinas sentimentų ir gražių prisiminimų apie duoną, keptą ant ajerų.

Kartais tie prisiminimai ne tokie tolimi ir žeidžia, verčia vėl išgyventi tai, kas buvo. Neverta vaikščioti užžėlusiais takais.

Nušienaukite liūdesio žolę ir eikite pirmyn. Kad ir kokie rimti planai būtų numatyti ateičiai, nepatartina jų atidėti ilgam. Jei turite galimybių, imkitės juos įgyvendinti dabar. O nestabilumo ir staigių pokyčių galimybė išliks visus artimiausius metus.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors viskas atrodo labai paprasta, stabilu ir nekintama, tai negali būti amžina. Jūs tai suprantate ir tą permainų laikotarpį stumiate tolyn.

Tačiau gali būti, kad dar šį savaitgalį gyvenimas pasuks kitu keliu. Tas kelias stebins ne tik naujais pasiūlymais, naujomis galimybėmis tobulėti, bet ir šokiruos jūsų pažįstamus. Jei esate drąsūs – eisite nauju keliu, jei tingūs – liksite ten, kur esate.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nors nieko neklausiate, visi labai dosniai dalija patarimus. Yra du tipai patarėjų. Vieni, neturėdami savo nuomonės, pritaria jums dėl bet kokio sprendimo. Kiti turi savo požiūrį ir aiškiai jį išreiškia, tuo jus erzindami.

Jūs neklausote nei vienų, nei kitų, tiesiog jums nereikia jų patarimų. Gyvenkite savo galva ir nesistenkite visiems įtikti. Būkite tuo, kuo norite būti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kai sutinkate žmogų ir jūsų tikslai sutampa, viskas sustoja į savo vietas. Tada nereikia stengtis, įrodinėti – viskas tampa labai aišku.

Gali taip nutikti, kad šią savaitę ir sutiksite tokį žmogų.

Ir nebūtinai tai mylimasis, galbūt tai vienintelis tikras draugas visam gyvenimui. O jei jo nematote, nerandate, gali būti, kad jis greta sėdi ir laukia. Tad apsižvalgykite.

Šaulys (11 22–12 21)

Nereikia nieko įrodinėti, reikia tiesiog dirbti savo darbą. Nebandykite atrodyti gražesni, tobulesni ar protingesni už aplinkinius.

Jūs vertinami už tai, kas esate, o ne už tai, kuo norite būti. Meilės reikaluose, kaip ir lošimuose, pernelyg daug rizikos ir per mažai sėkmės.

Todėl loterijos bilietus palikite tiems, kuriems jų labiau reikia. O mylinčią širdį bandykite pavergti mėlynių pyragu. Nemokate kepti? Štai jums dar viena pramoga – išmokite kulinarinių paslapčių.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Norint šokti, reikia partnerio. Ar turite jį šiai savaitei? Būti vienam nelabai smagu, reikia, kad kas nors linksmintųsi kartu su jumis. Ir nesvarbu, ar tai darbai, ar atostogos, ar šiaip išvyka. Nelikite vieni.

Šokio tempas ir ritmas labai priklausys nuo aplinkybių. Tiems, kurie gimę ženklo pabaigoje, ypač prireiks daug kantrybės ir vis norėsis pora taktų paskubėti į priekį.

Vandenis (01 20–02 18)

Būti kilniam ir geraširdžiam nesunku, kai esi laimingas ir viskas tau sekasi, kai esi ant aukščiausio laimėtojų laiptelio. Jei gyvenimas įteikia dovanų, džiaukitės ir nepamirškite pasidalinti jomis su kitais.

Savaitgalis – kaip aviečių sultys: saldus, lipnus ir rausvas. Gali būti, kad visa tai teks šiek tiek atskiesti. Bet čia viskas pagal jūsų norus ir skonį.

Žuvys (02 19–03 20)

Viską darykite su meile, nes tik ramus požiūris gali padėti įgyvendinti naujus sumanymus, o ramūs pašnekesiai – rasti kompanionų.

Aišku, labai didelis klausimas, ar jūs norite dirbti, ar reikia jums to palaikymo. Gal dabar visai paprasta gyventi taip, kaip einasi, be jokių naujovių ir iššūkių. Tegu savaitės tėkmė būna rami, o darbai palengva keičia vienas kitą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.