Ką žada žvaigždės rugpjūčio 27–rugsėjo 2 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Mergelė (08 23–09 22) Bendravimas įspraustas į rėmus, daugybė pareigų ir įsipareigojimų. Tačiau visa tai neslegia, greičiau jau dovanoja tam tikrą gyvenimo lengvumą ir suvokimą, kad dabar viskas priklauso nuo jūsų.
Mergelė (08 23–09 22) Bendravimas įspraustas į rėmus, daugybė pareigų ir įsipareigojimų. Tačiau visa tai neslegia, greičiau jau dovanoja tam tikrą gyvenimo lengvumą ir suvokimą, kad dabar viskas priklauso nuo jūsų.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Aug 27, 2013, 9:26 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:42 PM

Kiekvienas takas yra tokio pločio, kokį išminame, koks yra reikalingas. Kaip miške, taip ir gyvenime. Todėl eikite savo tikslo link trumpiausiu keliu, net jei jis ir labai siauras.

Ateis laikas, ir jis išplatės arba užžels žole. Viskas priklausys nuo to, kiek jūsų pasirinkimas naudingas ir teisingas.

Nereikia išgyventi, kad išlaidos šią savaitę didesnės, nei jūs planavote. Tiesiog gyvenime tenka pirkti ne vien malonumus.

Jautis (04 20–05 20)

Nebūtina visko užsodinti braškėmis, kad gyvenimas taptų saldesnis. Galima savo gyvenimo sode leisti vešėti ir kitiems augalams: jis taps įdomesnis, įvairesnis ir bus mažiau monotoniškas.

Juo labiau kad dabar pradeda aiškėti, jog jūsų susižavėjimai, svajos tuštokos ir vertos tik tiek, kiek sudžiūvusios gėlės knygoje.

Pasimerkite naujų, kvapnių, o senąsias tiesiog paleiskite pavėjui, kaip ir senus prisiminimus ar senąsias meiles.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nors gyvenimo kūdroje vanduo nėra labai skaidrus, dumblo kvapo dar neturi.

Todėl pasistenkite visus nemalonumus, nepadarytus darbus, neužbaigtą santykių aiškinimąsi iš jos išžvejoti.

Viskas, kas trukdo eiti pirmyn, pradeda pūti kaip seniai nužydėjusių lelijų lapai. Išvalykite, atgaivinkite ir vėl galėsite džiaugtis. Visiems šiems darbams gal ir neužteks savaitės, bet pradžią reikia daryti jau dabar.

Vėžys (06 21–07 22)

Laikas dietai labai netinkamas. Jei jums užtenka maisto, kitų dalykų, kodėl negalite atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimo malonumais? Kodėl reikia eiti ten, kur sunku, balansuoti ant ribos?

Tik todėl, kad įrodytumėte, jog galite? Ar sunkus fizinis ir protinis darbas jus verčia jaustis geriau? Jei nuo to esate laimingesni, tada taip.

Dabar yra laikas, kai reikia džiaugtis gyvenimu, o ne ieškoti jo ribų.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei pradėjote karą, jau negalite persigalvoti. Negalite vidury mūšio sugalvoti, kad pergalės kaina per didelė, ir atsitraukti. Todėl viską apgalvokite dar prieš pradėdami.

Šią savaitę įtampos netrūksta visur: ir darbe, ir namie, ir tarp draugų. Gal tai susiję su besibaigiančia vasara, gal su prasidedančiais mokslo metais, o gal tiesiog toks laikas, kai atsiranda jėgų naujiems sumanymams. Ir tai turi būti kur nors išlieta.

Mergelė (08 23–09 22)

Bendravimas įspraustas į rėmus, daugybė pareigų ir įsipareigojimų. Tačiau visa tai neslegia, greičiau jau dovanoja tam tikrą gyvenimo lengvumą ir suvokimą, kad dabar viskas priklauso nuo jūsų.

Jūs patys galite kurti savo ateitį.

Tai neįvyks per vieną dieną, tačiau dabar nubrėžtos gairės padės eiti savo tikslų link. Ir nesvarbu, kad kam nors jūsų tikslai atrodo labai menki. Jie tiesiog nemato, nežino, ką iš tikrųjų jūs sugalvojote.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Negalite leisti sau atsipalaiduoti, kad ir kokie patenkinti savimi būtumėte. Reikia, kad viskas būtų geriau, greičiau atlikta. Šiek tiek tobuliau nei tobula.

Ar aplinkiniai pastebės jūsų pastangas? Gal taip, o gal ir ne. Viskas, ką dabar darote, stengiatės, yra skirta šeimai, namams, vaikams, buičiai pagerinti.

Labai tikėtina, kad visos didelės šventės, net ir mokslo metų pradžia, tebus eilinė data.

Skorpionas (10 23–11 21)

Klaidas taisyti būtina dabar. Nereikia manyti, kad laiko tam turite į valias. Ne tada, kai pasisotinate, kai pridarote kvailysčių ir kraujas nurimsta. Reikia taisyti tuoj pat.

Laikas geras ne tik atsiprašyti už kvailus poelgius, bet ir tęsti gerus darbus, rūpintis tais, kuriems reikia jūsų pagalbos. Net jei tai pagalba surenkant obuolius krituolius.

Darykite tai, kas atrodo būtina, reikalinga, neatidėliokite vėlesniam laikui.

Laikas – labai jau neaiški sąvoka, niekada nežinai, kiek jo atsargų dar yra.

Šaulys (11 22–12 21)

Jei ko nors nematote, dar nereiškia, kad tai neegzistuoja. Jums reikia atsimerkti. Tik suvokdami tai, kas vyksta, galėsite priimti teisingus sprendimus. Kad ir kokie būtų jūsų planai, reikia laiko.

Dabar finansiniai reikalai labai svarbūs. Ir nesvarbu, ar jūs skaičiuosite uždirbtus pinigus, ar galvosite apie paskolas, ar bandysite išlošti. Antraeilių dalykų dabar nėra.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Atrodo, kad bus karšta, labai karšta. Net Ikaro sparnai neatlaikytų, o ką jau kalbėti apie jūsiškius. Todėl neužsigriebkite per daug. Darykite tik tai, ką sugebate, galite. O tai, kam reikia daug jėgų, darbo ar iniciatyvos, tegul bus atidėta dar keletui savaičių. Kai ateis tam palankesnis laikas.

Norėdami pasiekti tikslą ne kartą ir ne du imsitės spaudimo. Bet reikalaudami iš kitų nepamirškite reikalauti ir iš savęs.

Vandenis (01 20–02 18)

Bandykite pagauti vasarą už kasų. Neskubėkite jos išleisti, nes ji dar gali pažerti gražių akimirkų. Ir jomis reikia pasinaudoti: susitikti su draugais, pasivaikščioti pajūriu, pasimėgauti koncertais gryname ore.

Savaitė panaši į gražų, skambų akordą. Todėl darbai, planai ir ataskaitos bus niekam neįdomūs.

Nesureikšminkite ne tik savų darbų, bet ir gaunamų užduočių – viskas, kas nedega, gali palaukti.

Žuvys (02 19–03 20)

Manote, kad padeda tik draugai? Ne, viską, kas geriausia, mes gauname iš priešų, nes jie mūsų bijo. Todėl būkite atidesni kalbėdami ir su draugais, ir su tais, kurie ne itin draugiškai nusiteikę.

Kai kalbama apie pinigus, jaučiate nemenką spaudimą. Tai tema, kuri jums bus svarbi ne dieną ir ne dvi. Ne todėl, kad jų nėra, bet todėl, kad šiuo metu jie nėra itin lengvai uždirbami. Ir net pramogos vertinamos pagal tai, kiek jos kainuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.