Astrologės S.Liepienės horoskopas rugpjūčio 31 – rugsėjo 6 dienomis

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Aug 31, 2013, 11:44 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:36 PM

Pozicija. Nėra vien gerai ar vien blogai, dabar viskas kartu. Ir tik jūs patys galite suprasti, kas ir kur vyksta, kas gerai, o kas ne. Net ir turėdami didelių ambicijų, skubėdami, stengdamiesi būti, tapti ar išlikti lyderiu, susidursite su žmonėmis, kurie nori jus aplenkti. Gal ne tiesiojoje, gal ne visai atvirai, bet posūkyje, kai ne viskas bus aišku ir matoma, konkurencija sustiprės. Tai labai jausite pirmomis savaitės dienomis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Strategija. Išmokite nusileisti dėl smulkmenų. Niekas nepastebės, kai pareikalausite didelių ir svarbių dalykų kaip atlygio. Jei savaitgalį būsite geri, tarsi šilkiniai, įsibėgėjus savaitei turėsite mažiau pareigų ir daugiau laisvalaikio. Kai kam bus sudėtinga pagauti rudeninį ritmą. Prašykite namiškių pagalbos – jie jums sugalvos veiklos ne tik rudeniui, bet ir visai žiemai. Svajojantiems apie meilę ją lengviausia rasti tarp bendramokslių.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Potyriai. Reikia ieškoti to, kas sujaudintų, to, kas priverstų verkti iš laimės, džiaugsmo, meilės. Nepatirti potyriai, nauji žmonės, nematytos vietos. Viskas, kas nauja, kas paliečia iki pat širdies gelmių. Jeigu kitaip pažvelgsite į aplinką, suvoksite, kad gyvenime dar ne viskas patirta ir žinoma. O ką daryti šioje jausmų sumaištyje dirbantiems? Tiesiog laukti savo laimės valandos.

AVINAS (03 21–04 20)

Peržiūra. Žmogus gyvenime palieka ne tik pirštų antspaudus ar prirašytus sąsiuvinius. Jis palieka atliktus darbus. Gerus, blogus. Ši savaitė panaši į peržiūrą, rūšiavimą to, kas jau padaryta. Tai nereiškia, kad nebus laiko to atlikti vėliau. Tiesiog susitvarkę rašomąjį stalą ir susirikiavę mintis galvoje žinosite, ko esate verti. Jūsų savęs vertinimas gali nesutapti su draugų, bičiulių ar darbdavio nuomone.

JAUTIS (04 21–05 21)

Ritmas. Tai, kas įprasta, pastovu, apsaugo nuo sumaišties, išsiblaškymo. Dienos, gyvenimo ritmas labai svarbu. Naujovės, pokyčiai būtini, bet jie turi įsilieti į tai, kas įprasta, be jokių didelių sukrėtimų. Ir nesvarbu, ar naujovės laukia darbe, ar jomis gąsdina namuose. Pasistenkite nieko nekeisti iš pagrindų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pasirinkimas. Kartais tiesiog nesuvokiama, kaip reikia sunkiai ir ilgai dirbti, kad ką nors sukurtumėte. Šiuo metu esate linkę rinktis lengviausią kelią – be pastangų, rizikos ir praradimų. Tiesa, ir be didelių laimėjimų. Kurį laiką tai tenkins, bet jau savaitės antroje pusėje bus aišku, kad laukimas nieko vertas, kad iniciatyva, kaip ir rizika ar darbas, yra būtina norint gauti šiek tiek daugiau.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Daug. Visko daug, bet atsiranda pasipriešinimas jūsų norams, troškimams ir planams. Ir atrodo, kad tie, kas turėtų jums padėti, šiuo metu labiausiai trukdo. Kartais nesutampa namiškių požiūris, kartais norai. O kartais atsiranda skirtumų, kurie iš esmės keičia pasaulėžiūrą. Ir nesvarbu, kas teisus, svarbu, kad būtų rastas kompromisas. Jūs turite svertų, kurie leidžia išsaugoti savo poziciją, bet nuo įtampos tai neapsaugo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Tvirtai. Kartais atrodo, kad vienas kitas pokytis negali nieko sugriauti. Lyg ir stabilu, patikima. Vis dėlto gali būti, kad viskas kitaip. Jei yra nuostatos, jų reikia laikytis be išlygų. Bandymai gražiai kalbėti, aptarti ar apeiti bus nevykę. Turite dirbti taip, kaip planuota. Sunkiausia, kad visa tai išsaugoti reikia tada, kai rudeniniai vorai jums už nugaros rezga tinklus. Tikėkitės, kad viskas išaiškės dar į juos neįkliuvus.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Smagiai. Tai ne loterija, o smulkios monetos iš laimės fontano, kurias reikia susirinkti patiems. Savaitė puiki. Jūs stengiatės, darote, gaunate atlygį. Nežiūrėkite į kitus, kuriems laimė prie slenksčio lobius palieka. Jie už savo lobius susimoka ir kaina ne visada yra to verta. Geriau nedaug, bet patikima. Galite ne tik džiaugtis savo darbų rezultatais, bet ir susitarti dėl pasirodymų televizijoje, interviu ar gražių nuotraukų ant žurnalo viršelio. Esate matomi ir mylimi.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Ryšys. Ne kiekvienas padų kutenimas suteikia malonumą. Kartais paaiškėja, kad tenka skuosti per karštas žarijas. Taip ir jums. Viskas, kas prasidėjo gražiai, maloniai, romantiškai, dabar virsta išbandymu, nuo kurio nepabėgsi. Reikia tai išgyventi. Galima sakyti, kad to nusipelnėte. O ir šiaip laikas toks, kai vis dažniau tenka prisiminti praeitį ir ieškoti ryšio su tuo, kas vyksta dabar.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skambutis. Nėra gyvenimo vadovėlio su taisyklėmis. Kiek gyvenimas išmokys, kiek norėsite mokytis, tiek ir turėsite. Ši savaitė nepradės naujų gyvenimo mokslo metų, gal net atvirkščiai – leis perkratyti pastaruosius įvykius, ramiai susiplanuoti darbus ir tik paskui suskambės skambutis, skelbiantis naują pradžią. Nepramiegokite – tai labai sėkmingas laikas, kai ne tik planuojamos kelionės, stažuotės, mokslai, bet ir elektroninių laiškų pavidalu atkeliauja meilė.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Aukštyn. Bandant kabintis į tai, kas atgyveno, reikia daug energijos. Turite viską išlaikyti savo vietose, nes gyvenimas dabar kaip aitvaras, pagautas vėjo gūsio, – plėšte plėšia ir neša aukštyn. Todėl palankiau pasiduoti šiam lėkimui ir pakreipti jį reikiama kryptimi, o ne laukti, kas nutiks. Gal nieko ir nenutiks, gal tiesiog pakels, parodys, kas vyksta, ir ne itin smagiai tėkš žemyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.