Ką žada žvaigždės rugsėjo 10-16 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Mergelė (08 23–09 22) Turite tiek, kiek norite. Galite pasiimti viską, jei jums reikia.
Mergelė (08 23–09 22) Turite tiek, kiek norite. Galite pasiimti viską, jei jums reikia.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2013, 9:14 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:30 AM

Dažnokai patenkate į situacijas, kai tenka jaustis nepatogiai. Ne todėl, kad ką nors bloga padarėte. Tik nežinote, kaip pasakyti tiesą žmogui.

Nenorite įžeisti ir todėl išsisukinėjate, meluojate ir patys jaučiatės kvailai. Viskas dėl noro atrodyti geresniam nei esate.

Guoskitės tuo, kad tą nesmagumą matote tik jūs pats. Visiems kitiems jūs – nuostabaus išsiauklėjimo ir takto, supratimo pavyzdys.

Jautis (04 20–05 20)

Maratonas – labai puikus dalykas, kai nereikia bėgti pačiam. Gal ši savaitė ir nėra ištisas bėgimas, tačiau sustojimai labai trumpalaikiai ir menkaverčiai.

Tempas didelis, darbų ir rūpesčių daug. Tačiau kaltinti nėra ko – visa tai pasirinkote patys. Ko norėjote, troškote, tai ir gavote.

Jei pavyks patekti į pirmą finišavusiųjų penketuką, jūs nugalėtojai! Jei ne – vis tiek būsite gerokai pasistūmėję į priekį ne tik trumpalaikiuose, bet ir turinčiuose perspektyvą darbuose.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nėra tikslo tildyti tų, kurie plepa. Žodžių lavina vis tiek prasiverš, o jūs būsite apkaltinti, kad neturite kantrybės net išklausyti.

Iš tiesų tos kantrybės dabar nėra labai daug, nes norisi eiti savais keliais, kalbėti apie savus reikalus ir dalintis tuo, kas svarbu jums.

Šis laikas nėra blogas ar labai komplikuotas. Juo labiau kad finansiniai reikalai taisosi, o palaikančių jūsų idėjas vis daugėja.

Vėžys (06 21–07 22)

Jūsų gyvenimas – kaip didmiesčio gatvė ankstyvą rytą: reikia skubėti, stengtis visur spėti, bet spūstys verčia lėtinti tempą. Ir nėra slaptos juostos, kad visa tai aplenktumėte.

Jokie pasiteisinimai, bandymai paaiškinti neturi prasmės – reikėjo atsikelti anksčiau. Todėl norėdami išlikti savimi, stengdamiesi išsaugoti savo principus turėsite itin kruopščiai planuoti laiką ir finansus.

Pasistenkite į kasdienius reikalus įtraukti namiškius. Savaitę nebus galimybės vienam lėkti tuščia gatve – imkite pakeleivių, kad bent galėtumėte dumti specialiąja juosta.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei turite supergalių, turite turėti ir gerą humoro jausmą. Jis jums šią savaitę labai pravers. Pasijuokti reikės ne tik iš kitų, bet ir iš savęs, kartais – pro ašaras.

Komiškų, dviprasmiškų situacijų nestigs. Tai gali nutikti darbe, viešajame transporte – ten, kur nepasislėpsite.

Išspauskite iš to maksimalią naudą – pasirodykite savikritiški, išradingi, mokantys nekreipti dėmesio į nesėkmes.

Mergelė (08 23–09 22)

Turite tiek, kiek norite. Galite pasiimti viską, jei jums reikia. Nesate gobšus žmogus, greičiau racionalus, todėl imate tiek, kiek reikia.

Darbų tiek, kiek galite padaryti, pinigų tiek, kiek galite išleisti ir kiek nusipelnėte, meilės tiek, kiek galite priimti.

Gal savaitgalį gailėsitės, kad nepasidėjote ateičiai, tačiau tikrai užteks to, ką turite. Saulės kelionė Mergelės ženklu daro įtaką ir jūs vis dažniau galvojate apie tai, kas bus.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Ne kiekvienoje kriauklėje perlas gyvena, ne kiekviena idėja virsta realybe. Pats laikas tai suvokti.

Nuolatiniai nardymai ir ieškojimai tos vienintelės, vertingiausios kriauklės labai vargina.

Šios savaitės patarimai panašesni į kritiką nei į geranorišką palaikymą. Galima viską suversti hormonams, prasidėjusiam rugsėjui ar net Mėnulio fazei, bet iš tiesų viskas kaip buvo, taip ir yra jūsų pačių galioje.

Skorpionas (10 23–11 21)

Joks vėjas nepadės, jei nežinote, kur uostas. Visai nesvarbu, kiek jėgų ir laiko įdedate į savo darbus, asmeninius sumanymus, siekius, jei nežinote, kaip turi atrodyti galutinis rezultatas.

Tai – ne vizualizacijos pamoka. Tai tiesiog patarimas, kad dabar reikia žinoti, dėl ko stengiatės.

Būtina suprasti, jausti kryptį, kuria einate. Dabar dar galite daryti korekcijas, laisvai disponuoti turimomis lėšomis. Kitą savaitę to nebebus.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūsų savijauta, nuotaikos, darbai labai priklauso nuo aplinkos, santykių su kitais žmonėmis. Ir visai nesvarbu, ar susipažinote roko koncerte, ar kepyklėlėje pirkdami bandelę, atsakomybė vis tiek reikalinga.

Daugiau dėmesio skirkite bendravimui, santykiams išlaikyti, juos auginti.

Savaitgalis tinkamas ne tik rimtiems pokalbiams, bet ir pramogoms, romantikai. Planuokite jį iš anksto.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gyvenimas dažnai pateikia staigmenų – reikia mokėti jas priimti. Ypač tada, kai kalbama apie šeimos laimę. Gal iš karto ir nepanašu į džiaugsmą, bet anksčiau ar vėliau suprasite, kad jums įteikta likimo dovana.

Namuose džiugins laimė, o darbe bus truputį kitaip: gal ne viskas savo vietose, gal ne visi atlieka savo darbus, o gal tiesiog viskas pernelyg įprasta ir nuobodu.

Tokia savaitės pradžia. Artėjant penktadieniui viskas pasidarys aišku ir skaidru.

Vandenis (01 20–02 18)

Bumbsintys kaštonai ir besidraikantys voratinkliai sukelia liūdesį, bet neužgniaužia noro stengtis, planuoti, ieškoti. Todėl savaitė bus ne tik darbinga, bet ir kūrybinga.

Gal kiek sunkiau seksis savaitės pradžioje, kai norai bus didesni už galimybes juos įgyvendinti. Tačiau tai tik smulkmena, kurios galbūt net nepastebėsite.

Trokštantiems romantikos jos toli ieškoti nereikės. Atsiras, kas rausvus vakarus suplanuos už jus.

Žuvys (02 19–03 20)

Tvarkymasis kaip ritualas, ceremonija, gyvenimo šventė. Tik kad ta tvarka trunka neilgai ir jus tai erzina. Tačiau ne visada viską galima išsaugoti ilgam, ką jau kalbėti apie tvarką.

Visa savaitė bus panaši į derybas su savimi. Dėl darbų, tvarkos, reikalavimų namuose ir darbe. Labai tikėtina, kad tos derybos bus tylios ir naudingos tik jums patiems.

Todėl tikėtis palaikymo ar pritarimo tiesiog beprasmiška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.