Astrologės S.Liepienės horoskopas rugsėjo 14–20 dienomis

AVINAS (03 21–04 20)

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Sep 14, 2013, 10:10 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:19 AM

Kirminas. Naujos pažintys, nauji sumanymai, o kai kam – ir nauji darbai. Viskas tobula. Bent jau iš pirmo žvilgsnio. Kol neįsigilinsite į situaciją ir nepažinsite žmonių, tol ir nežinosite, ar raudoname obuolyje yra kirminas, ar ne. Gali būti, kad jis sukirmijęs, o jūsų reikia tik tam, kad padėtumėte tai paslėpti. Viskas priklausys nuo jūsų moralės principų.

JAUTIS (04 21–05 21)

Bangos. Jums nuobodu, kai viskas stabilu, reikalai klojasi gerai, vienodai, be jokių permainų ar bangavimų. Praėjusi savaitė buvo rami, reikalaujanti patirties ir bendravimo įgūdžių. O šią savaitę jus ims supti nemažos bangos. Kasdien teks ieškoti atspirties taško ir išlaikyti pusiausvyrą. Bet tai – niekis. Svarbu, kad jūsų laivas tvirtas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Liežuvis. Jums pakenkti gali jūsų plepumas. Nors ir labai stengiatės patylėti, prikąsti liežuvį, gali būti, kad vis tiek išsprūs tai, apie ką nė žinoti jums nederėjo. Gerai, jei tai nutiks namuose. O jei darbe, viršininko kabinete ginčo metu? Taigi viską apgalvokite, pasverkite ir tik po to kalbėkite. Nedideles keliones atidėkite palankesniam laikui.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pareigos. Kiekvienas savaitgalis – kaip šventė. Ne todėl, kad prisikviečiate svečių, rengiate priėmimus, o todėl, kad tingite dirbti. Ne tik darbe, bet ir namuose, kur jau susikaupė kalnas nebaigtų darbų. Jums pasiseks, jei ir šį savaitgalį ištrūksite, pasislėpsite nuo namų ruošos. Tačiau tuomet gausite kitų pavedimų, kuriuos turėsite suderinti su laisvalaikiu. Darbe būkite atidesni kalbėdami apie ateities planus. Tikrai atsiras kas nugvelbs jūsų idėjas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Planai. Daug energijos, kurią reikia kur nors išlieti. Vieniems tai trumpalaikės kelionės, kitiems nauji sumanymai, susiję su mokslais, ekstremaliu sportu ar net meile. Įdomiausia, kad apie tai pasakojate visiems. Sulaukiate draugiško susižavėjimo, o kai kada ir pavydo. Tačiau kalbėdami apie savo sumanymus atveriate kelius jiems įgyvendinti. Todėl visą energiją panaudokite savo tikslams siekti, o ne politiniams debatams. Jie šiuo metu jums nenaudingi.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasitenkinimas. Būsite patenkinti savimi ir savo darbais. Viskas laiku ir savo vietose. Dabar puikus metas įsivesti tvarką ne tik namuose, bet ir mintyse. Atsisakyti to, kas neįdomu, kam reikia pernelyg daug laiko ar virto pareiga. Pakeisti įpročius nėra lengva, bet įmanoma. Sunkiau spręsti finansinius reikalus. O gal tiesiog nesinori rizikuoti, improvizuoti. Kad ir kaip būtų, rimti sandoriai ir susitarimai galios tik tuo atveju, jei jie pasirašyti darbo savaitės pabaigoje.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Be pasakų. Nebūkite juokingi, nebeavėkite batų riestais galais. Pasakų niekam nebereikia. Visi vertina jus pagal tai, ką nuveikėte, o ne pagal tai, ką galite papasakoti. Laikas nepalankus intrigoms, užkulisiniams žaidimams. Sudėtingiausias laikas – savaitgalis. Kol bandote užglaistyti konfliktines situacijas, nukenčia piniginė. Kol tvarkote finansinius reikalus, kažkas sujaukia kelionių planus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Kliūtys. Gyvenimas rieda kampuotais ratais. Atsiranda kliūčių ten, kur nebuvo galima numatyti. Labai svarbu ne tik pataupyti pinigus, bet ir nesišvaistyti jausmais bei pažadais. Aišku, meilės ar susižavėjimo negalima atidėti juodai dienai. Tačiau to, ką išmėtysite, nesurinksite. Pirmadienis ir antradienis skirti klaidoms taisyti, o ne naujų žygių pradžiai. Tik ketvirtadienį viskas pradės suktis tolygiau. Tuomet galėsite laisviau atsikvėpti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Dovanos. Ir jūs dovanosite, ir jums dovanos. Kartais dovanos bus labai keistos, kartais su paslėpta užuomina. Gali būti, jog dabar likimas šiek tiek iš jūsų šaiposi, todėl nepriimkite visko tiesiogiai, pažodžiui. Jei galite kuo nors pradžiuginti artimuosius, suruoškite jiems šventę, nelaukite Kalėdų. Trokštantiems naujovių teks nusivilti, nes laikas toks, kad geriau senus darbus baigti nei imtis naujų. Mados vėjai jus taip pat aplenks.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pakantumas. Nėra sunku būti pakančiam tiems, kurie mąsto kitaip. Bet tik tuomet, kai tai neliečia jūsų. Jei tikinate, kad esate pakantūs ir supratingi, tokie ir būkite. Savaitės pabaigoje daugiau nerimo, baimių ar net paslaptingų ženklų, kurie nieko nereiškia, o tik pasėja nerimą. Namuose diskutuodami apie darbus ir su jais susijusias permainas iš antrosios pusės gausite naudingų patarimų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Žūklė. Gyvenime, kaip ir žvejyboje, labai daug ką lemia sėkmė. Ir visai nesvarbu – pylei masalo ar ne, sėdėjai tyliai ar ne. Tiesiog kimba arba ne. Ši savaitė tokia ir yra. Nesvarbu, kaip elgsitės. Vis tiek bus taip, kaip turi būti, jūs nieko negalėsite pakeisti. Todėl reikia ramiai į viską žiūrėti ir laukti, kol aplinkybės bus palankios kokiai nors veiklai. Savaitgalis nedarbingas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pelkė. Nelabai tikėtina, kad viskas ims staiga ir išsispręs. Ilgai lis smulkiomis nesėkmėmis, o neaiškios aplinkybės po truputį trauks kaip klampi pelkė. Nieko paguodžiančio. Bent jau savaitgalį. Patartina susirasti būdą ne tik pailsėti, bet ir atitrūkti nuo kasdienybės. Būtų gerai, jei nepradėtumėte girtuokliauti. Jei per daug atsipalaiduosite, sėkmė nusisuks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.