Ką žada žvaigždės rugsėjo 24–30 dienomis

AVINAS

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2013-09-24 09:22, atnaujinta 2018-02-21 21:17

Kai gyvenimas siunčia dovanas, jas reikia imti, o ne svarstyti, ar verta, kur padėti, kas bus vėliau. Ir visai nesvarbu, ar tai laimingas atsitiktinumas, ar nauji kvepalai, ar tiesiog sėkminga diena.

Tai, kas nepavyko praėjusią savaitę, bus padaryta šią.

Negalvokite apie blogus, liūdnus dalykus, galvokite apie tai, kas nuspalvina, padaro jūsų gyvenimą linksmesnį.

JAUTIS

Gyvenimas sudėtingas kaip šachmatų žaidimas. Gali taip nutikti, jog teks aukoti arklį, kad išsaugotumėte karalienę ir galimybę žaisti toliau. Egzistuoja taisyklės, kurių privalote laikytis net ir tuo atveju, jei kas nors jų nesilaiko. Svarbu elgtis apgalvotai ir sąžiningai.

Nors savaitės pradžioje atrodys, kad rizika ir azartas – geriausia taktika, visa tai nepasiteisins.

DVYNIAI

Sušalusios uogelės, apvytusios rožės ir lietus, lašantis už apykaklės – labai menka romantika. Gal pirmas penkiolika minučių ir nieko, bet vėliau norisi šilumos ir karšto vyno.

Taip ir dėl santykių: iš pradžių yra taip, kaip yra, o vėliau reikalavimai didėja. Ir tie, kurie jų neatitinka, turi per lietų šlepsėti namo.

Nedalinkite vilčių tiems, kurie to neverti. Pasaugokite geras emocijas ir šiltus jausmus savaitės pabaigai.

VĖŽYS

Nors žinote, kad jus myli, jumis rūpinasi, nebejaučiate to tikro jausmo, ugnies. Viskas priklauso nuo nuotaikos ir situacijos darbe, o ne nuo žmogaus, kuris greta. Jei darbe įtampa, ir namuose viskas klius. Pabandykite to išvengti.

Juo labiau kad jums tenka ruoštis keistam triukšmingam vakarėliui su draugais ar išvykai.

Tiems, kurie liks namuose, nuotykių taip pat nestigs.

LIŪTAS

Kad ir kaip norėtumėte švytėti, būti lyderis, svarbus žmogus, jūsų autoritetas nebėra toks reikšmingas. Jumis pradeda abejoti net tie, kurie prieš savaitę jus šlovino ir gynė.

Taip yra dėl keleto labai paprastų priežasčių: kažkur prasilenkėte su realybe arba perlipote per galvą tam, kuris buvo rimtas jūsų padėjėjas, patarėjas ar net ramstis.

Paprasčiausiai pamiršote pažvelgti į tuos, kurie greta.

Taisykite klaidas ir susigrąžinkite prarastas pozicijas.

MERGELĖ

Darbus rikiuojate lyg voveraitė riešutus – vieną paskui kitą, tik jums suprantama ir įprasta tvarka. Ir tai tiesiog darbas. Naminis gyvenimas visai su tuo nesusijęs. Ten savi rūpesčiai, savi džiaugsmai.

O tų džiaugsmų, smagių akimirkų ir linksmų pokalbių pakaks.

Kam teks vaikiškus galvosūkius spręsti, kas dėdės rudenėlio sutikimui ruošis, o kas planuos keliones į šiltuosius kraštus. Vienaip ar kitaip, bet vis tiek atitolsite nuo realybės.

SVARSTYKLĖS

Kiekvienas turi galių. Kai kas stebuklingų, kai kas paprastų, bet visi sugeba kurti, jomis pasinaudoti. Kokiems tikslams šie talentai bus panaudoti, labai priklauso nuo sąmoningumo, supratimo, pagaliau vidinės moralės.

Teks ne tik sugebėti prisitaikyti prie esamos situacijos, bet ir surasti originalių sprendimų itin neoriginalioms ar net nuobodžioms problemoms įveikti.

SKORPIONAS

Jei jūsų konkurentai geros formos – pasitempkite. Dabar toks laikas, kai reikia daugiau reikalauti iš savęs nei iš kitų. Laikas, kai bandoma ir stengiamasi palypėti laiptais savo jėgomis, net jei ir yra kliūčių. Jas teks įveikti – apeiti nebus galimybės. Nėra lengva ir paprasta, tačiau įdomu ir labai vertinga patirtis ateičiai.

Jei namuose nesulaukiate palaikymo, būkite atviri ir papasakokite, kuo gyvenate, dėl ko išgyvenate ir kas trukdo jaustis laimingiems.

ŠAULYS

Noras keisti gyvenimo būdą pagirtinas. Tačiau mažai tikėtina, kad kas nors pasikeis iš pagrindų, jei vietoj alaus pradėsite gurkšnoti vyną. Keičiasi forma, bet esmė – ne.

Tačiau šiuo ėjimu galima sužaisti, suvaidinti geresnius, nei esate, ar pagaliau užsidirbti pagyrimą, kad tobulėjate, norite tapti kuo nors kitu. Gražus spektaklis kitiems. Jį galite suvaidinti keletą vakarų iš eilės, kol žiūrovai supras, kas iš tiesų vyksta.

OŽIARAGIS

Darbų tema aktuali ne tik šią savaitę, tačiau dabar atsiranda perspektyvų. Tai džiugina, nors finansiškai kol kas nejuntate ir labai maža tikimybė, kad artimiausiu metu pajusite.

Neramumai namuose – tik savaitės pirmoje pusėje, penktadienį jau bus galvojama, kur kartu išvykti, ką pamatyti, kur pabūti. Tiems, kurie taupo Kalėdoms ir Naujiesiems metams, bus sudėtinga – atsiras neplanuotų išlaidų.

VANDENIS

Nojus pradėjo statyti laivą dar prieš pradedant lyti. Jei turite nuojautą, kad atėjo laikas naujiems darbams, naujiems sumanymams įgyvendinti – imkitės to. Net ir tuo atveju, jei kiti sako, kad dar ne laikas, gal neprireiks, gal dar viskas pasikeis.

Nuojauta jūsų neapgaus.

Tačiau kelionės ar jų planavimas su antrąja puse bus labai komplikuotas, sukeliantis ginčų, dėl to sumanymai net gali būti atidėti.

ŽUVYS

Sėkmė nebūna atsitiktinė. Visada tam turi būti palankios sąlygos, įdirbis ir tinkamas laikas. Yra tikimybė, kad visa tai bus ir jūs galėsite pasiimti savo gyvenimo prizą. Gal jis ne iš pačių didžiausių, bet svarbus, džiuginantis ir suteikiantis optimizmo.

Savaitės pradžia nėra labai linksma, tačiau trečiadienį viską užlies naujos spalvos lyg saulės blyksnis pro vitražo stiklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.