Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinams nepakenks didesnis apdairumas bendraujant su

Avinams nepakenks didesnis apdairumas bendraujant su aplinkiniais.<br>123rf nuotr.
Avinams nepakenks didesnis apdairumas bendraujant su aplinkiniais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-09-26 08:00, atnaujinta 2018-02-21 19:13

Jaučiams bus naudinga įvertinti dabartinę savo situaciją: galbūt reikėtų pakeisti ankstesnius sumanymus ir projektus. Atsisakykite neperspektyvių idėjų, kurios jums trukdo žengti į priekį. Asmeniniuose santykiuose tikriausiai kils konfliktas, bet jo bus galima išvengti, jei pretenzijas pirmiausia reikšite sau, o jau paskui artimam žmogui.

Dvyniai per tuos darbus gali pražiopsoti svarbią informaciją, kuri prisidėtų prie jų materialinės gerovės. Kad šitaip nenutiktų, kitą savaitę daugiau dėmesio skirkite bendravimui su kolegomis, venkite nereikalingos finansinės rizikos. Jei reikės, atkakliai ginkite savo interesus.

Vėžiams suteikiama galimybė išspręsti asmeninio gyvenimo klausimus. Be to, po šiuo Zodiako ženklu gimusiems žmonėms seksis tvarkyti reikalus, susijusius su komercija. Jeigu į galvą šaus idėja imtis savarankiško verslo, tai jos neatsisakykite - aplinkybės tam palankios, o artimieji jums padės.

Liūtams prasideda naujas laikotarpis, kuris jiems leis apmąstyti praeitį ir pradėti naujų viršūnių šturmą. Čia pirmiausia turima omenyje jūsų profesinė veikla. Tikriausiai būsite paaukštinti tarnyboje arba pereisite į geriau apmokamą ir atsakingą darbą. Tai, ką jums pasiūlys, bus dėsningas jūsų pastangų rezultatas.

Mergelėms seksis visur kur. Kad ir kokių projektų imtumėtės, jų sėkmingą realizavimą jau galima laikyti įvykusiu faktu. Palankiai susiklosčiusios aplinkybės ir praktiškas jūsų požiūris leis pasiekti didelių laimėjimų įrengiant ir tvarkant namus. Būkite pasirengę susitikimams su draugais ir giminėmis, kurie staiga panorės jus aplankyti.

Svarstyklės pamažu suranda naujų sričių savo jėgoms su talentams pritaikyti. Artimiausiu metu gausite naujų pasiūlymų, todėl turėsite būti labai aktyvūs ir darbingi. Tai leis pasiekti įspūdingų rezultatų ir žengti į priekį naujose darbo ir visuomeninės veiklos sferose.

Skorpionams pavyks užimti aukštesnį postą ir gerai uždirbti. Laikotarpis labai palankus karjerai, tik turite veikti atkakliai ir ryžtingai, laiku priimti svarbius sprendimus, susijusius su darbu. Jūsų dedamos pastangos šimteriopai atsipirks jau artimiausioje ateityje.

Šauliai sutvarkys visus reikalus ir įgyvendins numatytus planus. Kitą savaitę jūsų entuziazmas, energija ir naujos idėjos sužavės aplinkinius, kurie parems jūsų iniciatyvas. Darbe vyresnybė atsižvelgs į visus jūsų pasiūlymus, o kolegos ir artimiausi žmonės padės juos realizuoti.

Ožiaragiams atsivers plačios karjeros ir dvasinio tobulėjimo galimybės. Kitą savaitę turėsite atkakliai dirbti, bet pastangos nenueis veltui - jums bus atlyginta tiek materialiniu, tiek moraliniu požiūriu. Vis dėlto kiek įmanoma venkite pernelyg didelių krūvių, kadangi tai gali sukelti apatiją.

Vandenis turėtų susilaikyti nuo bet kokių avantiūrų ir dėti visas pastangas, kad nebūtų apgautas - toks pavojus jums gresia. Nepervertinkite savo jėgų, nesivelkite į abejotinus sumanymus. Kitą savaitę apmąstykite nueitą kelią, pamėginkite suvokti ir ištaisyti savo klaidas.

Žuvys turi atidžiau pažvelgti į savo aplinką - ne visai tiksliai išaiškinta informacija gali sugadinti santykius su kolegomis. Bendraudami su jais jūs pasisemsite svarbių žinių, kurios netgi leis netikėtai praturtėti. Ateinančiomis dienomis neloškite azartinių lošimų ir nedalyvaukite rizikinguose projektuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.