Ką žada žvaigždės spalio 15-21 dienomis

AVINAS

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2013-10-15 15:22, atnaujinta 2018-02-21 03:53

Darbai veja darbus, energijos, užsidegimo su kaupu. Jei ir yra kliūčių jūsų sumanymams įgyvendinti, tai nebent jūs patys. Sugalvojate slaptų motyvų, netikrų priešų ir dėl savo nesėkmių apkaltinate kitus.

Atsikratykite šių įtarimų.

Nelengva spręsti bendrus finansinius klausimus. Ne todėl, kad sandoris neteisingas, tiesiog sunku pasidalinti įsipareigojimus, o kartais sunku pasitikėti. Dalį darbų perleiskite kitiems.

JAUTIS

Pagreitis įgaunamas ne tik leidžiantis nuo kalno, bet ir tada, kai pradedate visai naujus darbus, kurie jus įtraukia. O tokių galimybių bus. Galbūt tai visai ne jūsų darbai, ne jūsų kompetencija ir tai turėtų jums nerūpėti. Bet norisi pabandyti, surizikuoti ir galbūt net laimėti.

Įsitraukiate, surenkate palaikymo komandą ir jau sunku sustoti. Jei sėkmė ir nebus jūsų pusėje, tai jūsų nesulaikys - surasite naują ne mažiau viliojantį tikslą.

DVYNIAI

Nesvarbu, kur esate, ką manote ar planuojate, tikslas išlieka vienas -- turi būti įdomu. Įdomu ir bus. Ypač atliekant kasdienius darbus - jums bus iškelta daug naujų tikslų, kuriems įgyvendinti reikia viso būrio padėjėjų, o ne vieno apsiblaususio patarnautojo.

Bet jūs rasite išeitį, daug ką patobulinsite, sugalvosite ir į kitą savaitę įriedėsite naujai išrastu dviračiu.

VĖŽYS

Norai ir troškimai dideli, ne tik jūsų, bet ir tų, kurie greta. Teks planuoti laiką, daug skaityti, domėtis - ne dėl tolimų perspektyvų, dėl norų įgyvendinimo. Ir tai praplečia jūsų akiratį.

Galite pasakyti, kad tai nėra jūsų gyvenimo tikslas, jūs norite gyvenimo plano, jums reikia jo laikytis ir turite matyti perspektyvas. Viskas gerai, viskas teisinga, tačiau tai bus vėliau. O dabar - paieškos.

LIŪTUI

Neaišku, ar sukaupėte pakankamai pinigų, kad Naujuosius metus galėtumėte pradėti švęsti dabar. Gali būti, kad grandioziniai planai siekia kur kas toliau nei šilko juostelių dažymas ar eglės papuošalų gamyba.

Tačiau kasdienybė tokia, kokia yra, - jūs negalite pasukti laiko ir priartinti laimingų akimirkų, jums tenka gyventi dabartimi.

Savaitės pradžioje jūs dar kuriate planus, o vėliau tiesiog sprendžiate finansinius klausimus ir nebeieškote rudens dvasios šnarėjimo.

MERGELĖ

Vaivorykščių arkos pasirodo trečiadienį ir jums atrodo, kad iki tikslo lieka tik žingsnis. Deja, tai iliuzija. Tų žingsnių daug, smulkių ir dar ilgu keliuku. Norėtųsi, kad viskas būtų paprasčiau.

Bus, tik tada, kai ateis laikas. Ne šią ir ne kitą savaitę. Bet energijos pliūpsniai labai stiprūs ir jūs galite ne tik gludinti, šlifuoti, tikslinti savo tikslus, bet ir pajudėti jų link. Greičiausiai eisite vieni.

SVARSTYKLĖS

Viskas tampa paprasčiau, lengviau ir gal kiek su pakilesne nuotaika. Tai ne tik todėl, kad tampa lengviau susitarti, susikalbėti ar planuoti finansus. Lengviau todėl, kad ateina pasitikėjimas savimi, kad viskas, kas svarbu ir rimta, priklauso nuo jūsų sprendimų.

Ir dabar jūsų nelabai jaudina, ar tai kitiems patinka, ar nelabai. Drąsiai planuokite artėjantį savaitgalį: jis bus toks, kokio norėsite.

SKORPIONAS

Ne tiek daug lieka iki žiemos ir atrodo, kad šis laiko tarpsnis yra vienas svarbiausių šiais metais. Ne dėl darbų, finansų ar įsipareigojimų. Jis svarbus emocionaliai. Viskas, kas vyksta dabar, tiesiog suspindės naujais pojūčiais.

Ir nesvarbu, ar kalbėsime apie meilę, meną ar pykčio priepuolius. Pabandykite šiek tiek suvaldyti savo emocijas, įvilkti jas bent jau į visiems suprantamą formą.

ŠAULYS

Periodai, kai nežinote, ko griebtis, kartojasi. Ir nesvarbu, ar tai susiję su namais, nauja meile, komplikuotais darbais ar kuo nors kitu. Kartais tai tiesiog suirzimas, kartais primena krizę.

Kad tie svyravimai būtų mažesni, kad nuotaikų bangos nevirstų cunamiais, reikia kartkartėmis pailsėti. Vieniems gal padės vandens procedūros, kitiems prireiks papildomo fizinio krūvio. Vienaip ar kitaip, iškrova turi būti.

OŽIARAGIS

Surasti savo vietą ir nesimaišyti niekam po kojų. Užduotis paprasta, bet gyventi vien savo gyvenimą, kai esi pripratęs vadovauti dideliam kolektyvui ar esi autoritetas daugeliui, nėra įprasta. Juo labiau kad ketvirtadienį, penktadienį emocijos bus visai nevaldomos.

Gerai apgalvokite savo tolesnius sprendimus. Kelionių ir pramogų ateityje mažoka, todėl susikurkite jų patys.

VANDENIS

Viskas teisinga, tvarkinga ir savo vietoje, bet lyg kibūs kabliukai erzina smulkmenos, kurios įsikabina ir nepaleidžia.

Tos smulkmenos - ir ne laiku pasakyti žodžiai, ir nelauktas skambutis, ir bet koks kitas dirgiklis. Kažkas kažko neatneša, kažkas pamiršta raktus, kažkam iki laimės pritrūksta kelių dešimtinių.

ŽUVYS

Na, ir apsipirksite! Išlaidos garantuotos. Tačiau pirkiniai bus skirti namams ir tikrai reikalingi. Gal nelabai, bet reikalingi.

Todėl atidžiau planuokite savo pirkinius, gerai apgalvokite, ko jums reikia, o ko ne. Taip pat jau laikas pradėti ruošti dovanų sąrašą Kalėdoms.

Gal kam nors pavyks iš anksto ne tik dovanas nupirkti, bet dar ir sutaupyti. O tiems, kurie neskaičiuoja pinigų, bus tiesiog gera savaitė, kupina naujų dėželių, maišelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.