Astrologės S.Liepienės horoskopas spalio 19–25 dienomis

AVINAS (03 21–04 20)

Svarstyklės
Svarstyklės
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Oct 19, 2013, 8:00 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:01 AM

Našta. Jei gyvenimas davė maišą su rūpesčiais, neškite. Juk gali būti, kad palikę vieną, vėliau rasite du. Tai dienos, kai negalite atidėlioti neribotam laikui sprendimų, negalite visko palikti ateičiai ar savieigai. Turite būti dalyvis, o ne stebėtojas. Tai, kas bus aptarta savaitgalį, gali būti įgyvendinta iki penktadienio. Kita vertus, jei tai tik būsimų pietų planas, sėkmės tikėtis neverta.

JAUTIS (04 21–05 21)

Praeitis. Jei išmanysite savo giminės istoriją, galėsite ne tik suprasti kai kuriuos giminaičių poelgius, bet ir į daugelį dalykų pažvelgti kitaip. Nereikia prisirišti prie praeities, neverta nuolaidžiauti tiems, kurie jus pamiršo. Kita vertus, išbraukti jų iš atminties taip pat nereikėtų. Šią savaitę bus nemažai įvykių, susijusių su praeitimi. Todėl nespirgėkite, nepriimkite žaibiškų sprendimų, o tiesiog tai įvertinkite.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Trumpai. Jei atėjote su reikalais, tai ir kalbėkite apie reikalus. Nesistenkite pasirodyti, sužibėti ar sužavėti. Būkite dalykiški, lakoniški. Tai stilius, kuris šią savaitę padės rasti rėmėjų, leis pelnyti pagarbą ir padės sprendžiant daugybę problemų. Siekiantiems įvesti tvarką darbe ši savaitė taip pat bus viena sėkmingesnių. Yra tikimybė, kad atsilaisvins jus dominantis postas. Tik nepamirškite pateikti paraiškos.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Toliai. Panašu, kad nematote to, kas vyksta po nosimi. Žiūrite į tolius, svajojate, planuojate. Gal ir gerai, nes tie norai realūs, nors ir ūkanoti. Dabar smagu gyventi svajomis. Vėliau, kai jos išsipildys, bus gera gyventi šiltais prisiminimais. Šie sentimentalūs norai netrukdo būti praktiškiems. Jūsų tikslas – sukaupti lėšų, tačiau taupydami nepamirškite, kad gyvenimas vyksta ne tik ten toli, bet ir čia, dabar.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Kasdieniškai. Tai, ką turite, priklauso jums. Kad ir kokie kilniaširdžiai būtumėte, nereikia lengva ranka visiems visko dalyti. Būkite santūresni, taupesni. Namuose ne visada jus lepins dovanomis, tačiau vis tiek mylės ir glostys. Laikykitės tradicijų, tačiau nepamirškite ir naujų siekių. Pinigų maiše atsiras skylė, todėl jie kažkur tiesiog byrėte byrės. Užlopykite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Malūnas. Pučia stiprus vėjas, todėl jūsų gyvenimo malūno sparnai sukasi labai greitai. Galima sakyti, kad net per greitai. Bijote, kad kažkas gali sulūžti. To pavyks išvengti, jei atmesite antraeilius dalykus, atsisakysite to, be ko galite gyventi, ir rūpinsitės, kad gyvenimo ritmas būtų tolygus. Sutrikusi sveikata – ženklas, kad kažkas kažkur per daug dunda.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tikėjimas. Turite priimti sprendimus remdamiesi vien savo tikėjimu. Be jokių įrodymų. Ir nesvarbu, apie ką kalbėsime: žmones, principus, religiją. Nieko nematysite, nieko nežinosite. Teks vadovautis tik nuojauta. Ir tie sprendimai bus labai svarbūs. Savaitė neatneš daug džiaugsmo, tačiau dar kartą patikrins jūsų atsakingumą, tvirtumą, ištikimybę principams.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Poilsis. Kartais reikia tiesiog poilsio. Ir tai nesusiję nei su darbo krūviu, nei su išgyvenimais. Norisi atitrūkti nuo visų, paklausyti lietaus, nuraminti sielą. Jei to norite, taip ir darykite. Nesukite galvos dėl to, ką pamanys kiti ir kaip visa tai atrodys iš šalies. Galvokite apie save. Jei darbo savaitė prasidės ginčais, pasižiūrėkite į veidrodį. Gal jums stinga tolerancijos?

ŠAULYS (11 23–12 22)

Blaivybė. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu. Dabar jis – lakmuso popierėlis, kuris viską išryškina ir atskleidžia. Todėl į susitikimus, pasimatymus geriau ateiti ir išeiti blaiviems. O ir šiaip savaitė tokia, kad kiekvienas kvailas poelgis yra išpučiamas. O tuomet jau neįmanoma ką nors ištaisyti ar paneigti. Venkite tuščio flirto, neapgalvotų išlaidų ir labdaros, kurios jūsų prašo. Jei norite, duokite, bet ne tiems, kas spaudžia.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Atsargumas. Nauji gerumo daigai ne visada prasikala toje vietoje, kur buvo nušienautos pavydo, keršto ar melo piktžolės. Todėl nesitikėkite gėrio ten, kur jo anksčiau nebuvo. Būkite atsargūs priimdami sprendimus, pasitikėdami žmonėmis, kurie vieną kartą jau apgavo. Ir nesvarbu, kas čia kaltas – aplinkybės, visuomenė, gyvenimas. Svarbu apsidrausti, išvengti nesėkmių. Tikėtina, kad nuo trečiadienio vakaro viskas bus paprasčiau.

VANDENIS (01 21–02 19)

Patarėjas. Kalbėkite apie tai, ką žinote, kas svarbu jums ir kitiems. Kaip koks pastorius, dvasinis patarėjas ar geras draugas. Toks vaidmuo jūsų laukia šią savaitę. Na, gal ne nuo savaitgalio, kai jūsų patarimų nebus paisoma, o tai, kas pažadėta, nevykdoma. Yra galimybė, kad šis laikas bus panaudotas buities tvarkymo darbams, pasirengimui ilgai žiemai bei nedideliam kraustymuisi. Nuo ryšulių nešiko iki patarėjo.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Paslaptys. Tai, kas pasakyta virtuvėje, tegul ir lieka joje. Nekalbėkite apie tai kitur. Nenešiokite svetimų paslapčių, neaptarinėkite jų su namiškiais ar draugais. Tai, kas patikėta jums, turi likti tik jums. Savaitė niekuo neišsiskirs – su savo rutina, buities ginčais, nedideliais, bet svarbiais pirkiniais. Gal kiek lengviau bus tiems, kas numato bent vieną žingsnį į priekį. Jie išvengs ketvirtadieninio chaoso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.