Astrologės S.Liepienės horoskopas lapkričio 23–29 dienomis

AVINAS (03 21–04 20)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Nov 23, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:09 AM

Paslaptys. Jos visada atitolina nuo tų, kurie mums brangūs. Tačiau kartais tai padeda išsaugoti tuos, kuriuos mylime. Viskas priklauso nuo to, kokios paslaptys, kieno jos. Kad ir kaip būtų, greičiausiai tas paslaptis teks saugoti. O visa kita – kaip visada, t.y. šiek tiek darbų, šiek tiek pramogų. Vieniems lengviau, kitiems sudėtingiau, bet visiems – be didelių peripetijų ar ginčų. Visą energiją nukreipsite į darbą bei darbo santykius.

JAUTIS (04 21–05 21)

Rizika. Pasirodyti, sužibėti, bet išlikti ištikimiems savo principams. Nebus sunku tai suderinti, kad ir koks jūsų gyvenimo būdas. Vienintelis prastas sumanymas – lošti. Ir nesvarbu, ar varžysitės labdaros aukcione, ar niekam nesakę užsuksite į kazino. Rizikuoti neverta. Nors statymai augs lėtai, azartą suvaldyti bus sunku. Jei turite ką prarasti, būkite atsargūs.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Sūkurys. Darbai, namai, vaikai, šunys, katės, šurmulys. Visa tai pagauna, įsuka ir jūs net nežinote, kur geroji gyvenimo pusė, o kur negražioji. Atrodo, kad viskas vyksta vienodai ir tai niekada nesibaigs. Tai gali pasibaigti, o sukimasis sulėtėti. Reikia tik treptelėti, visus krestelėti ir nutildyti. Jūs galite padaryti tvarką ir to imkitės, nes dabar vargsta visi.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Lieptas. Ne tas, kurio galą priėjote, o tas, ant kurio nestabiliai stovite. Todėl susitaikykite su tuo, kaip yra, ir atsargiai eikite atgal. Jei tai jums nepriimtina, nerkite žemyn ir nieko nekaltinkite dėl pasekmių. Savaitė gera ir drąsiems, ir tiems, kas norės drąsą pasilikti ateičiai. Naminiai rūpesčiai malonūs, bet atimantys jėgas. Pabandykite paskirstyti darbus – parodykite, kad pasitikite aplinkiniais.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Senoviškai. Gal kiek mažiau tiesioginio darbo, bet daugiau papildomų pareigų. Jumis pasitiki, bet punšą maišo kiti. Kodėl? Ogi todėl, kad ne nuo punšo priklauso gyvenimo kokybė ir atsakomybės našta. Kol nevėlu, išsiųskite atvirukus – popierinius, senoviškai. Tai bus naujos gijos, siejančios jus su draugais, pažįstamais. Viskas, kas sena, laiko patvirtinta, dabar tampa ypač svarbu.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Apkarpyta. Žirklės caksi ir apkarpo jau ir taip apkarpytą namų biudžetą. Ne todėl, kad artėja badmetis ar sumažėjo darbų. Tiesiog situacija tokia, kai reikia gerai apgalvoti pirkinius, įvertinti galimybes ir nepirkti to, be ko galima išsiversti. Net ir tada, kai labai norite. Ateis gruodis – bus išlaidų, kurių išvengti nepavyks. O dabar atidėkite pinigų tam, kad vėliau galėtumėte sumokėti nykštukams už dovanas.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Ramiai. Jūs – tik lėkštė ant pietų stalo, be to, ne pati pilniausia. Todėl gerai pagalvokite, ar galite triukšmauti, reikalauti ir vaidinti patį pagrindinį patiekalą. Visada yra tas, kas viską gali išspręsti vienu rankos mostu. O šukės laimės neatneš. Kad ir kaip jums nepatinka, pasėdėkite tyliai, ramiai, nereikalaudami ir nesiveldami į konfliktus. Net ir tada, kai rimtai užgaunamos jūsų ambicijos.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Eiga. Net jei ledkalniai tirptų greičiau ir viską užlietų, jūsų pažiūrų tai nepakeistų. Jūsų įpročiai labai svarbūs ir niekas neprivers ko nors keisti. Na, nebent patys sumąstysite šį tą naujo, rizikingo ir nenuspėjamo. Kiek gali pasikeisti gyvenimas, priklauso nuo žmonių, su kuriais gyvenate, bendraujate, tačiau tai tik planai, o ne procesas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Atostogos. Kai turėsite laisvą dieną, būtinai kur nors išvažiuokite. Kur jaučiatės gerai, kur galite pailsėti nuo kasdienybės, darbų, rutinos. Gali būti, kad dienos neužteks ir jums teks išvykti savaitei. Ką gi, važiuokite savaitei. Svarbu, kad jaustumėtės gerai. Be jūsų pasaulis nesugrius, o jūs grįšite laimingesni ir galėsite tuo jausmu pasidalyti su aplinkiniais.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Atsakingai. Laikysitės savo principų, kurie pagrįsti asmenine patirtimi. Niekam neduosite to, ko jie nenusipelnė. Jums tai puikiai pavyks, nors epitetų galite sulaukti itin negražių. Likite ištikimi savo nusistatymui. Savaitės pabaiga bus aktyvesnė, padaugės susitikimų, nedidelių pobūvių. Noras diktuoti sąlygas ir būti svarbiausiu asmeniu – jūsų vizitinė kortelė.

VANDENIS (01 21–02 19)

Laikas. Neįmanoma pamatyti ateities ten, kur laikas stovi. O tikimybė, kad laikas eis lėčiau, yra. Ir ne todėl, kad kas nors atsitiks Žemės ašiai. Paprasčiausiai neįvyks nieko, kas vers jus skubėti. Todėl viskas slinks lėtai, liūliuojančiai – be praradimų, atradimų ar įsimylėjimų. Viskas taip, kaip visada, tik truputį ramiau. Kita vertus, jau trečiadienį pajusite, kad kažkas keičiasi, kad bundate, ir teks imtis veiklos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Be pareigų. Jaustis laisvam ne visada sekasi, bet dabar atrodo, kad viskas – savo vietose, viskas taip, kaip turi būti. Jūsų pastangų lyg ir nereikia. Na, gal finansiškai ir derėtų šiek tiek prisidėti. Darbe gali kilti smulkių nesusipratimų dėl skirtingų nuomonių. Derinant veiksmus per atstumą suveiks sugedusio telefono principas. Laimė, tai smulkmenos, kurios bus sušluotos kaip konfeti popierėliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.