Ką žada žvaigždės Žaliojo medinio arklio metais?

Avinas

2014 metai - Žaliojo medinio arklio metai.<br>123rf nuotr.
2014 metai - Žaliojo medinio arklio metai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2013, 7:29 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:12 PM

Ar tikite stebuklais? Jei ne, – tuomet 2014-ieji privers pakeisti savo pažiūras. Aviną lydės didžiulė sėkmė, nes visi jo norai ir troškimai pildysis tarsi burtininko lazdelei mostelėjus. Žaliojo medinio arklio metais gimusieji po Avino ženklu visada bus įvykių sūkuryje ir visuomet, vaizdžiai sakant, ant žirgo! Avinas turi tiek daug vertingų idėjų, kurias tinkamai įvertins aplinkiniai. Bet Avinai privalo būti atsargūs: pripažinimą visuomet lydi pavydas. Neįsigykite priešų, būkite geranoriški su žmonėmis!

Jei Avinas dar nesutiko savo antrosios puselės, 2014 metais jį sužeis Amūro strėlė. Žvaigždės žada: vasarą šalia Avino atsiras žmogus, apie kurį jis svajojo. Vedusiems ir ištekėjusiems Avinams reikia būti kantriems: pavasarį jų meilės laivelį ištiks audra. Ginčams ir barniams išvengti receptas paprastas: nuslopinti pavydą ir viskas bus gerai.

Finansiniai praradimai negresia. Visus konkurentus Avinas pranoks ir jo piniginė bus storesnė. Pagrindinis pavojus Žaliojo medinio arklio metais – antsvoris. Kiekviena bandelė gali praplatinti dailiosios lyties, gimusių po Avino ženklu, liemenį. Todėl Avinui reikėtų daugiau valgyti daržovių ir vaisių, o nuo miltinių patiekalų būtų neprošal susilaikyti.

Jautis

Darbščiajam Jaučiui neteks sėdėti rankų sudėjus! Žaliojo medinio arklio metai – tinkamiausias laikas įgyvendinti savo planus, įsijausti į naujus vaidmenis. Jautis turi tiek energijos, kad vienu metu puikiai susidoros su dešimtimis darbų. Žinoma, sumaišties bus daugoka, bet įspūdžių užteks ilgam.

Antroji puselė suteiks Jaučiui tiek daug įkvėpimo, kad jis nuvers kalnus. Bet kritikuoti mylimojo/mylimosios nevalia, nes santykiai gali „įtrūkti“. Vienišiems Jaučiams prasideda įdomus metas: įsimylės! Ir ne vieną kartą ir tuo pačiu metu. Teks rinktis.

Pirmoje metų pusėje švaistytis pinigais nevalia. Jei Jautis turi atsargų – nereikia jų „naikinti“. Nuo vasaros pradžios Jaučio reikalai pradės gerėti: bus įvertinti jo sumanumas ir darbštumas, gal net pasiūlytos naujos pareigos. Žinoma, padidės ir alga.

2014-aisiais Jautis bus labai užimtas, tad sirgti tiesiog neturės laiko. Bet tai nereiškia, jog į savo sveikatą Jaučiui nusispjaut. Jis privalo stiprinti imuninę sistemą, gerai išsimiegoti, ilsėtis, – ir tuomet peršalimai nė motais. Žaliojo medinio arklio metais Jautis privalo išsigydyti visus dantis ir padaryti savo šypseną „holivudiška“. Žvaigždės žada: rezultatas bus stulbinamas.

Dvyniai

Žaliojo medinio arklio metais Dvyniai išvengs bet kokių nemalonumų, bet su viena sąlyga: jei dar žiemą išspręs visas konfliktines savo gyvenimo situacijas. Dvyniai turi atleisti visiems, kas juos nuskriaudė ir atsiprašyti, jei jie buvo neteisūs. Ir tuomet nustebs: kaip jiems lengva gyventi, kiek šilumos, dėmesio susilaukia iš draugų ir artimųjų.

Šiais metais niekas neatsispirs Dvynių žavesiui. Vienišiai susilauks kelių romantiškų pasiūlymų, kurie bus vienas už kitą geresni. Šeimą sukūrusių Dvynių laukia džiaugsmingi įvykiai: vieni sulauks šeimos pagausėjimo, kiti – įsigys būstą, treti – leisis į nuotaikingą kelionę su mylimuoju/mylimąja.

Metų pradžioje Dvyniams bus sunku susilaikyti nuo neapgalvotų pirkinių. Dvyniai visas stambias išlaidas turėtų suplanuoti metams į priekį: gal ne iki cento, bet jie turi įsivaizduoti, kokios išlaidos jų laukia.

Dvyniai, atkreipkite dėmesį į nugarą! Pasistenkite atrasti laiko baseinui ar bent rytą nepamirškite daryti mankštos.

Vėžys

Darbas ar asmeninis gyvenimas? Šis klausimas dažnai neduos ramybės Žaliojo medinio arklio metais. Nereikia sukti galvos dėl „arba arba“, tereikia tinkamai paskirstyti jėgas ir laiką, – tuomet suspėsite ir ten, ir šen. 2014-aisiais Vėžį lydės sėkmė. Nepamirškite užmegzti naujų pažinčių, kurios labai pravers metų pabaigoje kopiant karjeros laiptais.

Jei suerzino mylimas žmogus, su juo atvirai pasikalbėkite. Tuomet sugrįš savitarpio supratimas ir širdį užlies džiaugsmas! Na, o jei skandalai galutinai „užmušė“ meilę, pabalnokite žirgą ir pirmyn! 2014-aisiais žvaigždės suteikia Vėžiui šansą pradėti naują gyvenimą. Vienišiai visus 2014 metus mėgausis meilės romanais. Bet skubėti įteisinti santykių nereikia: žvaigždės byloja, jog Žaliojo medinio arklio metai nėra geriausias laikas šeimai sukurti.

Vėžio susierzinimas ir dirglumas praeis, jei jis kasdien gardžiuosis gydomųjų žolelių arbata su medumi. 2014-aisiais reikia daugiau būti gryname ore!

Liūtas

„Viskas einasi kaip sviestu patepta“, – stebėsis Liūtas. Ir sunku bus suprasti: ar stulbinami pasiekimai – tai jo sunkaus darbo rezultatas ar tiesiog jam palankus likimas. Nesvarbu kaip iš tikrųjų, – Liūtas taps nugalėtoju! Bet žvaigždės primygtinai rekomenduoja visko siekti sąžiningu darbu ir teisėtais būdais. Priešingu atveju Liūtui teks patirti skaudžių nemalonumų.

2014-aisiais Liūtas bus itin žavus ir nepakartojamas. Jis sudaužys daugybę širdžių, net ir nelabai stengdamasis. Žvaigždės apdovanos Liūtą nepaprastu patrauklumu ir seksualumu. Nuo liepos iki rugsėjo – didelis šansas vienišiui Liūtui susirasti antrą puselę. Na, o jei ji jau yra, tuomet reikia dviese leistis į kelionę. Ir tai bus nepamirštamos meilės dienos!

Metų pradžioje Liūtui nevalia švaistyti pinigų į kairę ir dešinę! Mat jo finansinė padėtis bus nepastovi: piniginė tai stora, tai tuščia. Antroje metų pusėje Liūtas visą laiką atsidurs reikiamu laiku reikiamoje vietoje. Darbo bus į valias, – skaičiuoti centų neteks.

Jei Liūto darbas sėdimas, jis turi sportuoti. Tuomet iš karto pajus, kokia energija kunkuliuoja jo viduje! Jei kūno rengybos studija ar sporto salė seniai tapo Liūto gyvenimo dalimi, tuomet neperlenkti lazdos: nereikia sportuoti iki išsekimo. Liūtas turi atminti: visur ir visada svarbu saikas.

Mergelė

Prajodinėti Žaliąjį medinį arklį – uždavinys ne iš lengvųjų! Mergelei jis parodys savo įnoringą charakterį! Bet sunkumai juk užgrūdina, ar ne? Ir juos Mergelė būtinai įveiks. Metų pradžioje persekios įvairūs konfliktai, net prekybos centre atsiras kas nors, kas užsinorės Mergelei sugadinti nuotaiką. Tuomet reikia viso labo žaviai nusišypsoti. Truputis kantrybės, nes Mergelė turi atminti: viskas kas bloga kada nors baigiasi. Jau artėjant kovo mėnesiui, viskas nurims. 2014-aisiais žvaigždės žada Mergelei draugą užtarėją, kuris padės visais gyvenimo atvejais.

Romantiškos pažintys, lengvas flirtas, svaiginama meilė – visa tai Žaliojo medinio arklio metais patirs Mergelė. Ji turi klausyti savo širdies balso ir mėgautis kiekviena akimirka! Neliks nuskriausta vedęs/ištekėjusi Mergelė: mylimas žmogus apgaubs dėmesiu ir rūpesčiu, bendras gyvenimas įgaus antrąjį kvėpavimą.

Netingėti ir nedirbti atžagariomis rankomis – šių dviejų principų privalo laikytis Mergelė 2014 metais. Viršininkas įvertins jos pastangas ir atlygis už jas pasunkins piniginę.

Žaliojo medinio arklio metais Mergelė privalo įsigyti minkštą pagalvę ir jaukų pledą, nes jai būtina gerai išsimiegoti. Saldus miegas geriausiai atstato jėgas!

Svarstyklės

Ak, kaip norisi Svarstyklėms viską pakeisti: pasiųsti velniop nusibodusį darbą ir išvažiuoti gyventi į kitą miestą. Bet Žaliojo medinio arklio metais Svarstyklėms nevalia iš esmės viską keisti, – tai bus skaudi klaida. Geriau praturtinti savo gyvenimą naujomis spalvomis: lankyti šokių, piešimo, dainavimo pamokas ar pradėti mokytis kokios nors užsienio kalbos. Ji būtinai pravers artėjant rudeniui, kai likimas pateiks staigmeną: galimybę papildomai užsidirbti.

Kartais Svarstyklėms atrodys, jog jos leidžiasi nuo amerikietiškų kalnelių: tik ką maudėsi meilės vandenyne ir staiga – santykiai subyrėjo į šipulius. Ir vėl netikėtas posūkis ir jausmai įsižiebia su dar didesne aistra. Svarstyklės privalo save suimti į rankas, kad neįkliūtų į depresijos spąstus ir nepriimtų impulsyvių sprendimų. Šeimas sukūrusioms Svarstyklėms nevalia megzti meilės intrigėlių, nes 2014 metais jos gali baigtis skandalingomis skyrybomis.

Svarstyklės neturės jokių problemų dėl pinigų, jei Žaliojo medinio arklio metais niekam neskolins. Nereikia ir patiems skolintis! Svarstyklės neturi susigundyti banko kreditais, nes tyko pavojus jų negrąžinti laiku ir tokiu būdu susilaukti nemalonumų.

Balandis – geriausias laikas pastiprinti savo sveikatą: nuvažiuoti į sanatoriją, pasilepinti masažu, atlikti įprastinius tyrimus ar pasigydyti chroniškus negalavimus. Šiuo metu geriausia daryti ir operacijas.

Skorpionas

Žaliojo medinio arklio metais Skorpionas veržliai išsiverš į priekį, ir jo nepajėgs pasivyti nė vienas konkurentas. Jis pakerės visus savo gebėjimu bendrauti ir sąmojingumu. Skorpionas turi neįžiebti karštų ginčų, nes jų metu tiesa negimsta, o priešų galima įsigyti į valias.

2014-aisiais žvaigždės suteiks Skorpionui daug šansų flirtui, įsimylėti ir įsisukti į aistrų sūkurį. Ir jei Skorpionas neišleis „geluonies“ ir nekritikuos mylimo žmogaus, pajėgs sukurti rimtą partnerystę. Vedusiems ir ištekėjusioms reikia atkreipti dėmesį į giminaičius. Gali būti, kad kažkas iš jų drumsčia vandenį, nuteikdami Skorpiono puselę prieš jį. Būtina duoti mandagų, bet ryžtingą atkirtį!

Metų pabaigoje žvaigždės žada Skorpionams kopimą karjeros laiptais. Nusprendusiems pradėti savo verslą, vasara – geriausias metas. Skorpionas turi elgtis drąsiai ir tuomet viskas pavyks! Žvaigždės tikina: 2014-aisiais Skorpionas pasuks į turto ir klestėjimo kelią!

Žaliojo medinio arklio metai padovanos Skorpionui „arklišką“ sveikatą ir ištvermingumą. Bet jei įveiks nuovargis, – reikia leistis į kelionę.

Vasario-liepos mėnesiais Skorpionas turi būti atsargus už vairo ir nepasijusti kelių ereliu – avarijos grėsmė.

Šaulys

Kelionė ant Žaliojo medinio arklio Šauliui bus maloni: jo gyvenimas 2014-aisiais tekės ramia vaga ir bus sėkmingas. Dėl darbo – jokių problemų, vienatvė negresia. Bet Šauliui reikia būti atsargiam: tereikia mažumėlę atlaisvinti vadžias, ir arkliukas pasileis laukais!

Metų pradžioje Šaulio laukia daugybė netikėtumų. Jis, pavyzdžiui, gali įsimylėti darbo kolegą/ę, į kurį/kurią anksčiau nekreipdavo nė mažiausio dėmesio ar grįžti pas ankstesnį partnerį/partnerę. Apskritai, liūdėti neteks. Svarbiausia: Šaulys privalo kontroliuoti savo emocinius pliūpsnius, kad neatsitiktų kaip patarlėje: „Nuo meilės iki neapykantos – tik vienas žingsnis“.

Pirmoje metų pusėje galimos netikėtai stambios išlaidos. Ir šiam atvejui Šaulys turi būti pasiruošęs: iš anksto atidėjęs pinigėlių į tolimąjį stalčiaus kamputį. Jei reikiamos sumos neturėtų, gali drąsiai kreiptis į draugus, kurie tikrai išties pagalbos ranką. Žvaigždės tikina, kad vasaros pabaigoje Šaulio finansinė padėtis pasikeis – išlaidos sumažės, pajamos išaugs.

Šauliui reikia dažniau išvažiuoti į užmiestį, vasarą plaukioti atviruose vandens telkiniuose, vaikščioti po mišką. 2014 metais Šauliui būtina pasisemti energijos iš gamtos!

Ožiaragis

Sėdėti už keturių sienų 2014-aisiais Ožiaragiui neteks. Jo pažinčių ratas vis platės ir platės, ir dėlto, žinoma, atsivers daug naujų galimybių, – tiek darbo, tiek ir poilsio požiūriu. Svajonės pradės pildytis, tik Ožiaragiui teks įdėti pastangų. Jei jis nori kažką pakeisti gyvenime – reikia skubėti, Žaliojo medinio arklio metai – tinkamiausias laikas.

Ožiaragis – tiek vienišius, tiek ir susaistytas santuoka, norės leistis į meilės avantiūras. Jei ištekėjusi/vedęs Ožiaragis nepasakys „Stop“, kovą ir balandį antroji pusė tiesiog degs iš pavydo, o tai gresia skandalais. Gal neverta griauti jau sukurtų santykių, ir geriau juos praturtinti romantika?

Žaliojo medinio arklio metų pradžioje Ožiaragis turi vengti finansinių aferų: nežaisti azartinių lošimų, neimti jokių kreditų ir saugoti piniginę, – kišenvagių „klasė“ dar neišnyko. Rudenį Ožiaragio laukia „finansinis“ siurprizas: palikimas arba giminaičių dovana pinigais.

Dėl įtampos gali skaudėti galvą. Ožiaragiui reikia laikytis dienos režimo: gerai išsimiegoti, visada pusryčiauti, iš anksto planuoti visus darbus. Ir tuomet negalavimų nebeliks. Atsiras jėgų ir energijos, – Ožiaragis 2014-aisiais galės nuversti kalnus!

Vandenis

Arklys išsiskiria kantrybe ir darbingumu. Jis šimteriopai apdovanoja tuos, kurie visko pasiekia savo darbu, – kaip Vandenis. Žvaigždės pataria Vandeniui būti itin aktyviam 2014-aisiais, ir jo šūkiu turi tapti: „Matau tikslą – nematau kliūčių!“ Rimtas Vandenio požiūris į darbą vertas aukščiausių pagyrų.

Net jei jausmai liejasi per kraštus, apie tai Vandeniui nevalia pasakoti aplinkiniams. Juk gali atsitikti ir taip, kad kibirkštis greitai užgęs, o išrinktasis/oji atneš nusivylimą. Ir tuomet Vandeniui teks atsakinėti į smalsių draugų klausimus. Pirmiausia reikia išsiaiškinti ar naujoji pažintis gali peraugti į rimtus santykius, ir tik po to apie juos trimituoti visam pasauliui.

2014-aisiais Vandenis – tikras laimės kūdikis! Jis gali laimėti loterijoje, darbe – tikėtinos premijos. Bet gali patirti ir nuostolių. Važiuodamas atostogų, Vandenis privalo patikrinti visus užraktus, kad į namus neįsliūkintų vagys. Neprošal paprašyti ir kaimynų, kad šie karts nuo karto dirstelėtų.

Vandenis nori suliesėti? Žaliojo medinio arklio metų pavasario pabaiga ir vasaros pradžia – geriausias metas nereikalingiems kilogramams numesti. Vandeniui patartinos iškrovos dienos, valgyti daugiau daržovių ir vaisių. Lieknas liemuo ir sveika veido spalva – garantuoti!

Žuvys

Žuvys pavargo nuo nuobodaus, monotoniško darbo? Jį gali keisti! 2014-ieji – puikus metas Žuvims išmėginti savo gebėjimus kitoje profesinėje srityje. Žuvys neturi bijoti pokyčių ir sustingti vienoje vietoje. Joms reikia išnaudoti bet kokią, kad ir mažiausią galimybę kelionėms, – net ir sekmadienio išvyka į kaimyninį miestą Žuvis įkvėps naujiems pokyčiams.

Ak, jau tos Žuvys! Vos tik įsimyli, o mylimąjį jau kelia į padanges. Nereikia idealizuoti naujo partnerio – su juo, kaip sakoma, dar nesuvalgėte pūdo druskos, jis tik tik įžengė į jūsų gyvenimą. Jei Žuvys nenusiims rožinių akinių, – nusivylimų neišvengs. Juk idealių žmonių nėra, visi turi savų trūkumų.

Žaliojo medinio arklio metais finansiniu požiūriu Žuvys vartysis kaip inkstas taukuose. Jei žiemos pabaigoje – pavasario pradžioje Žuvims teks važiuoti į tarnybinę kelionę, reikia tik džiaugtis. Ji bus sėkminga ir pastorins jų piniginę.

2014-aisiais Žuvys privalo saugoti savo kojas, nes galimos traumos ir patempimai. Jei darbas sėdimas, tuomet kas valandą reikia pakilti nuo stalo ir pasivaikščioti. Tokių mažų pertraukėlių metu sužadinama galūnių kraujotaka. Namuose Žuvims reikia kojas masažuoti, palepinti vonelėmis su gydomosiomis žolėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.