Astrologės S.Liepienės horoskopas gruodžio 7-13 dienomis

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

ŠAULYS (11 23–12 22). Impulsyviai. Nėra laiko galvoti, svarstyti ar ieškoti palankiausio sprendimo.
ŠAULYS (11 23–12 22). Impulsyviai. Nėra laiko galvoti, svarstyti ar ieškoti palankiausio sprendimo.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2013-12-07 12:41, atnaujinta 2018-02-19 22:44

Tvarka. Niekas už jus nesudėlios minčių galvoje. Tik ar esate tikri, kad tai būtina? Gal kaip tik reikia sumaišties, intrigos, nutylėjimų? Reikia, kad kai kas vyktų chaotiškai, neplanuotai, įdomiai. Jums tai nėra būdinga, tačiau stebuklingas laikas dovanoja puikių idėjų. Leiskite joms jus pasiekti. Antroje savaitės pusėje būkite apdairesni, nepasiduokite emocijoms. Pabandykite išlikti taktiški net ir nemaloniose situacijose.

VANDENIS (01 21–02 19)

Nuobodulys. Per visą nuobodulio laiką nebuvo nuobodesnio laikotarpio nei dabar. Ir ne todėl, kad jums nerūpi artėjančios šventės ar nenorite dovanų. Tiesiog viskas kartojasi ir neturi jokio žavesio. Gali būti, kad geros naujienos visai greta, bet jūsų dar nepasiekė. Kita vertus, dabar palankus laikas baigti įvairius darbus, tvarkyti dokumentus, sudaryti sandorius.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Niekai. Pokalbiai apie orą, kaimynus, politiką ir apie nieką. Jie tiesiog suryja jūsų laiką, todėl nieko nespėjate. Pasistenkite tai kontroliuoti. Savaitei įsibėgėjus atsiras vis daugiau darbų, kuriuos reikia ne tik pradėti, bet ir baigti. Tai nebus lengva, tačiau būtina. Ieškantiems meilės – ne pats tinkamiausias laikas. Nesvarbu, ar pasimatymas čiuožykloje, ar po amalo šaka, rezultatas tas pats – teks čiuožti pro šalį.

AVINAS (03 21–04 20)

Darbai. Kad ir kas vyktų darbe, negalite to pakeisti. Viskas sprendžiama be jūsų. Gal kartais ir ne jūsų naudai, bet tai nėra tragiška. Tiesiog šie pokyčiai vers ieškoti visai naujų sričių, kuriose galite realizuoti sumanymus, atskleisti savo gabumus. Tikėtina, kad plepalai, kalbos darbe padarys meškos paslaugą – bus pasakyta daugiau, nei reikėtų. Ir ne viskas bus tiesa.

JAUTIS (04 21–05 21)

Smagiai. Smagu, kad galite atsipūsti. Atrodo, kad Naujieji metai jums jau atėjo ir pabiro gyvenimo dovanos. Negalima sakyti, kad tai laimingas atsitiktinumas, greičiau apdovanojimas už nuopelnus. Aišku, darbų dar yra ir jie laukia savo eilės. Jeigu kyla nesusipratimų, nesklandumų, greičiausiai patys juos ir sukėlėte. Iš nemalonių situacijų teks suktis savarankiškai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Perspektyvos. Gali būti, kad kai kas jums parodys visai kitokias gyvenimo perspektyvas, nei tikėjotės, planavote, svajojote. Ir tas variantas atrodys gal ne visai realus, bet puikus. Gali būti, jog pajusite, kad turite kur kas daugiau galimybių, nei manėte ligi šiol. Nepaleiskite šio jausmo, šios gyvenimo nuorodos – paverskite ją savo ateitimi.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Dabartis. Gyvenkite šia diena, tuo, kas vyksta dabar, ir nesikapstykite praeityje. Neieškokite būtų ir nebūtų dalykų. Tegul tai, kas vyksta dabar, bus svarbu. Jokio skirtumo, ar gyvenate čia, kur tik du metų laikai – žiema su lapais ir žiema be lapų, ar mėgaujatės šilta saule. Džiaukitės viskuo. Dabartis – vienintelis tikras dalykas gyvenime. O jei turite rūpesčių, sentimentų, tegul jie įsipina į dabartį ir netraukia atgal.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Spurdėjimas. Daug kalbama ir diskutuojama apie pinigus. Kartais tai daro įspūdį, o kartais ne. Suskaičiuokite, ką turite, ką uždirbote, ir nurimkite. Nepervertinkite savo galimybių, darykite tai, ką mokate geriausiai. Nesistenkite įtraukti į savo palaikomąją komandą tų, kurie už jus palypėjo aukščiau. Tai sumenkins jūsų nuopelnus, atsidursite jų šešėlyje. Tiesiog būkite savimi.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Naujai. Žmonės bėga ne tik nuo triukšmo ar netvarkos, bet ir nuo tylos, nuobodulio ar gyvenimo sąstingio. Nors kasdienės situacijos ir neleidžia nuobodžiauti, norisi daugiau. Ir tai – ne vienos dienos sprendimai, o ilgalaikės nuostatos. Artimiausios savaitės nebus ramios ar pilkos. Kai kam pakvips eglėmis, gvazdikėliais ir karštu vynu, o kai kam atsivers nauji toliai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pabudimas. Gyvenimas įklampina, o kartais net užliūliuoja. Gali būti, kad taip nutiko ir jums. Bet taip buvo anksčiau. Dabar jūs bundate ir stebinate tuos, kurie tiki, kad neiškrėsite nieko nepadoraus. Gal tai, ką darysite, ir nebus labai netikėta ar originalu, bet padės išsijudinti. Viskas keičiasi, tad aplinkiniai turi būti pasirengę ilgam, judriam, kupinam nuotykių gyvenimui.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Ne tiek. Finansiniai reikalai nėra blogi, tiesiog gaunate ne tiek, kiek planavote. Visa tai – dėl susiklosčiusių aplinkybių. Jūs padarėte, ką galėjote, o dabar viskas priklauso nuo kitų. Net jei jūsų pastangos dabar nebuvo įvertintos, kitiems metams dar neprasidėjus laukia sėkmė. Tiems, kas Naujuosius metus ar Kalėdas ketina sutikti toli nuo namų, reikia ruoštis jau dabar. Nepalikite nieko, dėl ko jūsų sumanymas gali būti atidėtas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Impulsyviai. Nėra laiko galvoti, svarstyti ar ieškoti palankiausio sprendimo. Viskas sprendžiama čia ir dabar – be jokių abejonių, dvejonių ar pasitarimų. Ir visai nesvarbu, apie ką kalbama. Jei suklysite, niekas nesutrukdys prisipažinti klydus ir taisyti savo klaidų. Gal kam nors bus ir keista, bet varpelių skambėjimas kol kas girdėti silpnai. Pernelyg daug sprendimų dar reikia priimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.