Astrologės S.Liepienės horoskopas gruodžio 14-20 dienomis

AVINAS (03 21–04 20)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Dec 14, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:12 PM

Veikla. Rizikuoti viskuo dėl to, kas patinka ar verčia judėti į priekį. Net jei už tai ir niekas nemoka. Daryti kitaip dar nereiškia daryti blogai. Veiklos ir iniciatyvos dabar reikia. Tiesą sakant, tai pagrindinis variklis, tik būtina turėti tikslą. Jei jį turite, viskas gerai. Jei ne, triūsiate veltui. Namuose jus paglobos, bet neis kartu.

JAUTIS (04 21–05 21)

Girlianda. Viskas, kas gražu ir gera, susipina, žybsi ir kviečia mėgautis didžiosiomis šventėmis. Deja, tai vienur, tai kitur švysteli nemalonumų spinduliai. Jie nekeičia įprasto tvarkaraščio, neatitraukia nuo darbų, bet vis tiek priverčia galvoti apie namus, artimuosius. Trečiadienį viskas pradės suktis ratu. Jums reikia išlaviruoti taip, kad tas sukimasis niekam nepakenktų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Svetimiems. Visuomeniniai reikalai, svetimi pinigai – pirmiausia. Ir nesvarbu, kad kartojate: jokios veiklos, jokių įsipareigojimų ir gelbėjimo operacijų. Viskas vyksta taip, kad jums tenka būti ir banku, ir pinigine, ir laiduotoju. Jei ne savo, tai draugų, bičiulių gyvenimo kebliose situacijose. Jūs turite išspręsti tai, kas kitiems nepavyksta. Ką gi, dėl kitų viskas galima.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pakanka. Turite tiek, kiek norite. Galite pasiimti viską, jei jums reikia, tačiau nesate godus žmogus, greičiau racionalus. Todėl imate tiek, kiek būtina. Darbų – tiek, kiek galite atlikti, pinigų – tiek, kiek galite išleisti ir kiek nusipelnėte, meilės – tiek, kiek galite priimti. Gal savaitei baigiantis ir gailėsitės, kad šiek tiek nepasidėjote ateičiai, bet tikrai užteks to, ką turite. Kalėdos nėra tokios svarbios, kaip manėte.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Patys žinote. Nenorite, kad aplinkiniai jus mokytų, patarinėtų. Puikiai žinote, kaip ir kur rasti dominančią informaciją. Ir nesvarbu, kad tai, ką sužinote, ne visada tiesa ir reikia viską tikslinti. Ir šiaip ši savaitė – ypatinga. Pokalbiai, susitikimai, nedidelės kelionės – viskas jūsų iniciatyva. Finansiniai reikalai nėra idealūs, bet ir neblogėja.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Atradimai. Išvykti iš namų – kaip plaukus patrumpinti: ilgai rengiesi, bet žinai, kad permainos bus į gera. Jei galite, leiskitės į kelionę arba bent plaukus pasitrumpinkite. Permainų dabar labai reikia. Vieni pakeis pasaulėžiūrą, kiti atras naują religiją, o treti kitaip pažvelgs į savo gyvenimą. Nesvarbu, koks jūsų atradimas bus, tegul tik būna.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Spūstys. Jūsų gyvenimas – kaip didmiesčio gatvė ankstyvą rytą. Reikia skubėti, stengiatės visur spėti, bet aplink – spūstys. Ir neaišku, kaip visa tai aplenkti. Bandymai pasiaiškinti neturi prasmės – reikėjo atsikelti anksčiau. Todėl norėdami išlikti savimi, stengdamiesi išsaugoti savo principus turėsite kruopščiai planuoti savo laiką ir finansus. Pasistenkite į tai įtraukti namiškius. Juk nėra galimybės važiuoti vienam tuščia gatve.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sėkmė. Norai turėti, laimėti daugiau, jaustis saugiau – patys svarbiausi. Ir ne todėl, kad reikia rūpintis dovanomis, kad artėja šventės ar trokštamų dalykų sąrašas labai ilgas. Tiesiog dabar jūs galite turėti daug. Ir tai nepriklauso nuo įdėto darbo ar gyvenimo patirties. Viską lemia sėkmė. O ji pasiryžusi iki pat Naujųjų sėdėti greta jūsų. Džiaukitės jos draugija ir neerzinkite. Tik patys galite viską sugadinti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Abejonės. Net tada, kai jaučiatės gerai, kai žinote, kad laimėjote, vis tiek nesate tikri, jog pergale mėgausitės ilgai. Šios abejonės turi pagrindą, nes jūs nesate užtikrinti dėl savo sprendimų. Gali būti, kad nereikės jų keisti, aiškintis ar taisyti klaidų. Tačiau tikimybė vis tiek išlieka. Pasistenkite visus rūpimus klausimus išspręsti artimiausiomis dienomis – vėliau tai padaryti bus sunku. Ir viskas, kas liks, nusikels į kitus metus.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Kitaip. Senųjų tradicijų griūtis gali būti skausminga, bet tai gali tapti savų papročių kūrimo pradžia. Tai nėra lengva padaryti, bet dabar tiesiog būtina. Reikia atitrūkti nuo kasdienybės, įsipareigojimų ir rutinos. Nesvarbu, kur sutiksite svarbiausias metų šventes, nuotaiką kuriate jūs. Savo darbus ir rūpesčius paskui save taip pat tempiate jūs. Raskite skrynią kasdienybei paslėpti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Poilsis. Irzlūs bendrakeleiviai, stresas kelyje ir nenumaldomas noras viską sutvarkyti greitai, be jokių atidėliojimų. Savaitė tampa spalvinga ir be galo ilga. Todėl savaitgalį patartina planuoti iš anksto, kad būtų kur ir su kuo pailsėti. Gal gražuolė Snieguolė kartu su jumis keliaus, gal koks besmegenis. Nesvarbu. Svarbu tik tai, kad gerai pailsėtumėte, smagiai praleistumėte laiką.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atradimai. Nepasitenkinimas susipainiojęs su nuostaba ir naujais potyriais. Viskas, kas nepažįstama, sukelia daug klausimų, atsargumo priepuolį ir kartais net pasišlykštėjimą. Tai trumpam, nes viską užgožia nustebimas. Mėgaukitės šiuo puikiu laiku ir viską, kas nauja, išsaugokite atmintyje, nuotraukose, užrašuose. Tai labai padės vėliau, kai bandysite viską apibendrinti, kai kursite ateities planus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.