Astrologai prognozuoja: ateinantys metai bus sėkmingi

Astrologai nuteikia optimistiškai. Jie pranašauja, kad ateinantys Medinio Žaliojo Arklio metai Lietuvai bus sėkmingi, atneš šiltus santykius tarp artimųjų.

Astrologai pranašauja, kad Medinio Žaliojo Arklio metai bus sėkmingi.<br>V.Balkūno nuotr.
Astrologai pranašauja, kad Medinio Žaliojo Arklio metai bus sėkmingi.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-23 09:25, atnaujinta 2018-02-19 17:32

„Lietuvai tai bus vieni geriausių metų po Nepriklausomybės paskelbimo. 2014-uosius prisiminsime kaip perspektyvius ir džiugius metus, kurių, reikia pripažinti, laukėme jau labai seniai“, – rikiuodama astrologines prognozes optimizmo neslėpė būrėja Vaiva Budraitytė.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Pasaulis X“ ji tikino, kad pagal susidėliojusį žvaigždžių žemėlapį būtent su 2014-aisiais Lietuvai prasidės ilgalaikis finansinis kilimas ir visuomenės dvasinis augimas.

Astrologė Nijolė Gabija Wolmer kviečia nepraleisti sėkmingos akimirkos ir pirmąją Naujųjų metų dieną, kai Lietuvos laiku 13 val. 14 min. patekės jaunas mėnulis, mintyse surikiuoti savo troškimus ir norus.

„Jeigu tuo metu būsite ne namuose, tikėtina, kad tais metais daug keliausite. Jeigu tądien vartosite alkoholį, lyg tyčia visi neš svaigiuosius gėrimus net į namus. Jeigu pyksitės, vadinasi, pyksitės visus metus“, – dėstė astrologė.

„Jaunas mėnulis pirmąją metų dieną suteikia galimybę viską pradėti iš pradžių. Tai būtų lyg baltas popieriaus lapas, kurį mes per metus užpildysime taip, kaip norime“, – paaiškino N.G.Wolmer ir patarė tiems, kurie nori mesti rūkyti, būtent tą dieną nerūkyti, o tiems, kurie trokšta visus metus būti mylimi ir mylėti, praleisti pirmąją metų dieną itin draugiškoje ir šiltoje aplinkoje.

Paskutinėje šių metų laidoje „Pasaulis X“ išvysime magiškų ritualų, kuriais reikėtų pasitikti Medinį Žaliąjį Arklį. V.Budraitytė pataria namuose net pasidėti šieno, o šventinėms vaišėms iškepti avižinių sausainių.

Tarologai ir astrologai patars, kuo puoštis ir kaip elgtis Naujųjų metų naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.