Astrologės S.Liepienės horoskopas gruodžio 28 - sausio 3 dienomis

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

OŽIARAGIS (12 23–01 20) Su trenksmu. Atlapotomis durimis ir su vėju prasideda nauji metai.
OŽIARAGIS (12 23–01 20) Su trenksmu. Atlapotomis durimis ir su vėju prasideda nauji metai.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Dec 28, 2013, 11:23 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:27 PM

Su trenksmu. Atlapotomis durimis ir su vėju prasideda nauji metai. Jums jie prasideda dar šeštadienį – ruošiatės, planuojate, derinate detales. Jums tai svarbu, nes jaučiate slenkstį tarp praeities ir ateities. Be to, žinote, kad galite kai ką keisti. Jeigu nesiseka padaryti lengvai, darote su jėga. Gerai tik tiek, kad nepriimate skubotų sprendimų. Atleiskite vadeles bent per Naujuosius.

VANDENIS (01 21–02 19)

Ne taip. Jums atrodo, kad visos šventės ir pramogos skirtos jums, kad tai, kas vyksta dabar, yra svarbiausia. Tačiau jūs – tik mažas didelės gyvenimo eglės spygliukas. Gali būti, kad tai suprasite jau po švenčių. Ir gerai, nes tai nesugadins Naujųjų sutiktuvių. Laikas nėra nei darbingas, nei svarbus, greičiau tuščiai blizgantis ir neleidžiantis planuoti, galvoti ar siekti to, kas svarbu.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Sekasi. Kad ir kas vyktų, būsite nepatenkinti. Per mažai dovanų, jos – ne tokios ar nereikalingos. Valdykitės, neparodykite savo nepasitenkinimo tiems, kas apie jus galvojo, stengėsi. Meilės reikalai sekasi, kaip ir sublizgėti vakarėliuose, pasirodymuose ar lošiant. Rizikingi sumanymai – pastarojo pusmečio pramoga, tad vertėtų naudotis paskutinėmis progomis. Nedideli nesusipratimai lauks Naujųjų rytą, bet tai bus pasekmės, o ne priežastys.

AVINAS (03 21–04 20)

Savarankiški. Naujuosius metus švęskite triukšmingai, įspūdingai. Jums pavyks surengti nepakartojamą šventę. Apie tai dar ilgai kalbės visi. Deja, tai gali nedžiuginti namiškių. Sulauksite priekaištų, kad mažai galvojate apie kitus, jog darbas, kolektyvas jums yra svarbiau nei šeima. Na, kartais jūs perlenkiate lazdą, ypač jei imatės vadovauti, bet tai tik nedideli konfliktai, kurie greitai baigsis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Atokvėpis. Lyg kas būtų suteikęs atostogas. Naujieji metai neprilygsta Kalėdoms. Todėl jokių didelių pasirengimo darbų, net jei ir sutiksite juos didelėje kompanijoje. Susitikimai su draugais, giminėmis taip pat nieko nauja neduos. Taigi liko tik grožėtis fejerverkais, išgerti šampano ir ramiai pradėti metus. Gali būti, kad įvyks kas nors nenumatyto, bet tai tik buitiniai nesusipratimai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pinigai. Nereikia eksperimentuoti, imtis to, kas kvepia dideliais, bet svetimais pinigais. Tik ne šią savaitę. Pakentėkite. Bus dar laiko naujiems projektams, deryboms ir svarstymams. Tačiau sutvarkyti dokumentus, kurių terminas iki gruodžio paskutinės dienos, būtina, o ypač jei kalbama apie mokesčius, muitinę. Kyla noras ir namuose sutvarkyti balansą, apsvarstyti galimus taupymo būdus. Bet gal dar ne dabar?

VĖŽYS (06 22–07 22)

Iš naujo. Didieji norai lyg ir išsipildė. Atrodo, sulaukėte to, apie ką svajojote. Teks kurti naują ilgalaikį planą. Pastarųjų dienų įvykiai šiek tiek pakeitė požiūrį į paprastus ir, atrodo, visai suprantamus dalykus. Tai nėra esminiai pokyčiai, tačiau tikėtina, kad kartu su eglute iš namų iškeliaus ir kai kurie sumanymai. Jie tiesiog nebereikalingi, net jei ir nebuvo įgyvendinti. Tikrasis gyvenimas prasidės jau kitą savaitę.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pagirios. Galvą skauda ne nuo putojančio gėrimo, o nuo gyvenimo realybės. Atrodo, kad tik dabar suprantate, koks sudėtingas buvo gruodis ir kiek daug nuveikėte. Vieniems jis turėjo pramogų atspalvį, kitiems teko skubiai baigti darbus. Treti padarė daugiau nei per visus metus. Ir dabar, kai svarstote, kas bus toliau, ima suktis galva. Negalvokite – jei galite, atostogaukite, pramogaukite. Laiko darbams – ištisi metai.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tingiai. Nei lošti, nei laimėti. Daug kalbų apie pinigus, sėkmę, meilę, tačiau nieko realaus, nieko, kas būtų įgyvendinta artimiausiu metu. Tai leis sukurti įspūdį, kad turite norų, troškimų ir galvojate apie ateitį net tada, kai nieko nevyksta. Kad ir kaip būtų keista, noras dirbti taip pat kažkur išgaruoja. Savaitė virsta poilsio ar tinginystės dienomis. Nesikrimskite, laiko dirbti turėsite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pokšt! Lėkėte praėjusią savaitę, skubėsite dar ir šią. Tik varpelių aidėjimas nebus toks įkyrus, o ir dovanų pirkimo vajus jau praėjo. Turėsite daugiau laiko sau, šeimai. Norėsite ne tik baigti darbus, bet ir vykti į svečius. Kas – į Laplandiją, kas – pas lietuvišką Kalėdų Senelį. O kai kas pats taps dovanų maišu. Įtempta, pramoginė savaitė, pagardinta smulkiais staigmenų saldainiais. Vienas kitas netikėtas pokštelėjimas jūsų neišgąsdins.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atlaidžiai. Žinojimas gali pakeisti labai daug. Ką ir kaip daryti, jūs žinote, tik ar esate pasirengę priimti sprendimus dabar? Palaukite. Šventės – geras laikas užglaistyti nesusipratimus. Karšto šokolado puodelis, smulki dovanėlė – tai žingsnis į susitaikymą, šypseną, flirtą. Būkite savimi, būkite žavintys, viliojantys. Ir ne tik ši savaitė, bet ir visi metai džiugins šiltais santykiais.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Gerumas. Švenčių ir žiemos dvasia sklando greta, kad ir kur būtumėte – namuose, svečiuose ar mieste. Tai jus paverčia geresniais, atlaidesniais, gal kiek sentimentaliais. Savaitė nėra niekuo stebuklinga, tiesiog mažais žingsniais pradedate dar vienus metus. Jei galite, finansiniais reikalais dabar neužsiimkite. Verčiau džiaukitės gyvenimu, būkite laimingi, galvokite apie tuos, kurie greta, ir tuos, kurie jums nepasiekiami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.