Rytų horoskopas kitai savaitei

Ožiaragis imsis svarbaus darbo, kuris jam suteiks galimybę

123rf pav.
123rf pav.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 9, 2014, 6:53 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:08 PM

Kaip teigia astrologas, ši patirtis taps didelės sėkmės pagrindu. Gausite romantiško pobūdžio pasiūlymų. Čia svarbu neapsirikti.

Vandenį kitą savaitę taip pat lydės sėkmė, bet, deja, neilgalaikė. Todėl rekomenduojama nedaryti pernelyg optimistiškų išvadų ir atsargiai vertinti permainas. Svarbus pasitarimas laukia valstybės tarnautojų. Gali būti, kad jo rezultatas bus paaukštinimas. Įsimylėjėliai turėtų pamiršti reikalus ir leistis į kelionę.

Žuvys turės didelių išlaidų, bet jos atsipirks. Todėl nešykštaukite. Tiesa, teks prisiimti papildomų įsipareigojimų. Studentai turėtų pagalvoti apie stropumą. Svajonės apie diplomą ir gali likti tik svajonėmis. Atidėkite pramogas ir sėskite prie vadovėlių.

Avinai išvyks į ilgą kelionę. Gali būti, kad į užsienį. Poilsio dienomis teks tvarkyti buitinius reikalus ir aiškintis asmeninius santykius namuose. Paklausykite artimų vyresniųjų giminaičių patarimų. Tada vedusiųjų lauks nauji džiaugsmai, romantiški prisiminimai ir įdomūs įspūdžiai.

Jaučiai turės priimti vyresnybės pasiūlymą, kad užsitikrintų aukštesnį postą. Padės ir netikėta pažintis su įtakingu žmogumi. Tik nepainiokite asmeninių ir tarnybinių santykių. Jeigu elgsitės taktiškai, tai galėsite deramai atsakyti į stiprų nuoširdų jausmą ir patirti daug džiaugsmo. Bet būkite atidūs, kad nepražiopsotumėte kruopščiai slepiamos taurios sielos dovanos.

Dvyniai tegul nesibaimina jokių problemų. Nesutarimus padės įveikti taikus pokalbis, nesėkmės darbe arba verslo srityje bus tik tariamos, bręstantį kivirčą su artimu žmogumi pavyks nuleisti juokais. Tiesa, teks apsišarvuoti kantrybe. Svarbiausia - nuoširdumas.

Vėžys tiesiog privalo skirti visą dėmesį darbui. Gali susikomplikuoti santykiai su vyresnybe ir kolegomis. Drąsi iniciatyva padės ne tik išgelbėti padėtį, bet ir sustiprinti pozicijas. Jaunuoliai gali patirti stresų. Kovoti su jais padės artimieji. Bet reikia būti atviriems ir pasirengusiems priimti patarimą.

Liūtai turi ryžtingai pasitikti naujas verslo galimybes. Galite imtis naujo didelio projekto, kuris - tiesa, po pakankamai ilgo laikotarpio, - duos gražaus pelno. Išspręsite šeimynines problemas, kurios jau gana seniai vargina. Padės pokalbis su atsitiktinai sutiktu senu pažįstamu. Romantiški nuotykiai paįvairins gyvenimą.

Mergelė gaus viliojantį pasiūlymą. Palypėti karjeros laiptais arba pereiti į įdomesnį ir geriau apmokamą darbą. Jaunos Mergelės gali išvažiuoti į užsienį mokytis arba ištekėti už užsieniečio. Branginkite taurius jausmus, kitaip neišvengsite ir materialinių, ir moralinių nuostolių.

Svarstyklėms rekomenduojama investuoti lėšas ir nebijoti padarinių. Žvaigždės palankiai nusiteikusios investuotojų atžvilgiu. Rezultatai bus svarūs. Didžiulį pasitenkinimą patirs tie, kurie leisis į kelionę. Ji bus susijusi su romantika ir naujomis maloniomis pažintimis.

Skorpionas turėtų saugotis nedraugų, kurie dedasi draugais. Jų elgesį nulems pavydas ir savanaudiškumas. Astrologas pataria savarankiškai priimti sprendimus, neprašant partnerių ar artimųjų patarimo. Teks atsisakyti kai kurių asmeninių malonumų ir visą dėmesį skirti reikalams.

Šauliai gali susipykti su aplinkiniais. Tiek šeimoje, tiek darbe. Neduokite valios pirmajai neigiamai reakcijai, pažabokite iš lūpų besiveržiančius žodžius ir atidėkite galvoje pribrendusius sprendimus. Praeis visai mažai laiko, ir viskas susitvarkys. Negana to - ištvermė ir šaltakraujiškumas padės įkopti į sėkmės viršūnę arba užmegzti naują romantišką pažintį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.