Astrologės S.Liepienės horoskopas vasario 8–14 d.

AVINAS (03 21–04 20)

Horoskopas vasario 8-14 dienomis
Horoskopas vasario 8-14 dienomis
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2014-02-08 11:36, atnaujinta 2018-02-16 13:49

Fejerverkai. Tai ne tie fejerverkai, kurie pokši per Naujuosius metus. Tai emocijos, kurios yra nevaldomos. Skubama, stengiamasi užimti geresnę vietą, šiltesnį krėslą, bandoma įsitaisyti prie lango. Visa tai neturi prasmės. Greitai gali paaiškėti, kad lėkėte ne ta kryptimi, kuria reikia. Todėl ramiau reaguokite į naujus pasiūlymus, dar kartą patikrinkite dokumentus ir rečiau kalbėkite telefonu.

JAUTIS (04 21–05 21)

Sąstingis. Visas gyvenimas staiga ėmė ir sustojo. Ne todėl, kad pasikeitė darbai, žmonės ar aplinkybės. Viskas savo vietose. Tiesiog tai, kas yra svarbiausia, nejuda į priekį. O kliūtys – visai šalia. Vieniems tai darbo pančiai, kitiems – giminių kišimasis. Treti neranda vietos namuose. Nekelkite sumaišties, susikurkite šventę be progos. Raskite būdą pamatyti gyvenimo spindesį.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kvietimas. Nesinori brautis į svetimą gyvenimą be kvietimo. O kvietimas dabar bus įteiktas. Ar sugebėsite jį priimti, įvertinti ir deramai atsakyti, priklausys nuo jūsų šeiminės padėties. Tačiau gyvenimas jums dovanoja dar vieną progą. Tie, kam jausmai nerūpi, pirks loterijos bilietus ir rizikuos kelyje. Palankus metas siekti sporto aukštumų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Piniginė. Gali būti, kad kažkam esate patikimas ramstis. Kartais jums tai patinka, kartais erzina, tačiau nepamirškite, kad paprastas ramstis menkavertis, jei nieko neremia. Šią savaitę laukia dovanos ir išlaidos, bet ir jums dėmesio nestigs. Vieni džiaugsis meilės diena, kiti kitas datas prisimins. Bet kuriuo atveju siurprizų netrūks. Išlaidų – taip pat.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Aplenkė. Atrodo, kad jus aplenkė. Na, nereikia miegoti ant laurų. Vien tik kratote karčius, bandote daryti įspūdį, tačiau taip ilgai nevažiuosite. Galite patirti nemenką sukrėtimą. Tai bus įrodymas, kad ir jūs turite tobulėti, judėti pirmyn, galvoti, ką dar nuveikti naudingo. Jei pradėsite mąstyti šia linkme, populiarumas grįš, nereikės pavydėti. Tačiau tam reikia laiko. O jo turite į valias. Mąstykite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Judesys. Atrodo, kad jums nesvarbu nei oras, nei aplinkinių nuotaikos, nei politinė situacija. Bandote gyventi gyvenimą, kuris vertas milijono. Planai, kuriuos skubate įgyvendinti, darbai, kurių nenorite atidėti, siekiai, kuriems reikia daug ryžto. Ir beveik be rizikos. Tačiau tai nėra labai lengva, nes viskas apskaičiuota, sudėliota. Tai aplinkiniams kelia pavydą, bet prie to esate pripratę.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Jausmai. Jausmais geriau nesišvaistyti, nes ne visada juos pavyksta rasti ten, kur numetėte. Ne visada yra galimybė viską susigrąžinti. Ir ši savaitė tai gali priminti. Būkite ramesni, labiau įsigilinkite į svarbius dalykus. Viskas seksis lengviau, jei savo darbais, norais, siekiais pasidalysite su aplinkiniais, jei juos įtrauksite į savo gyvenimą, o ne lauksite, kol jie pasitrauks.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Taikiau. Net jei jūsų planai ir siekia kitus žemynus, kol kas gyventi teks čia. Susitaikykite su tuo, kas vyksta greta. Nedideli konfliktai, įvykiai kelyje ir ginčai namuose – šios savaitės fonas. Negalite sakyti, kad esate be kaltės. Jūs tiesiog norite pakeisti aplinką, norite permainų. Bet tiems norams ne visada lemta išsipildyti. Kai kuriuos „noriu” pakeiskite į „reikia”, o liepiamąją nuosaką pakeiskite prašymu.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tvarka. Griežtos priemonės namuose, perdėliotos knygos ir išblizgintas parketas negali džiuginti, jei tai darote patys ir per prievartą. Tvarkydamiesi pasitelkite aplinkinių pagalbą. Taip turėsite laiko sau, būsite laimingesni ir daugiau bendrausite. Dabar norisi veiklos, kuri padėtų susikurti gerovę. Tai nereiškia, kad teks dirbti tam, jog turėtumėte ką kišti į kojinę. Dirbsite tam, kad parodytumėte, kokie šaunūs esate.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Vėjas. Nepasitenkinimas, irzlumas – kaip šiaurės vėjas. Čia pučia, čia jau siautėja kitur. Gyvenimas verčia šiek tiek susigūžti, bet iš esmės niekas nesikeičia. Todėl dėl nedidelių nesėkmių darbe, nelaimingų kaimynų ar piktos pardavėjos neverta sukti galvos. Vėjuotos dienos laukia savaitgalį. Vėliau viskas vėl bus spalvota, linksma ir vilios šventėmis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dalybos. Galvodami vien apie save ir savo planus kartais nuklystate labai toli. Ir nematote tų, kurie šalia. Nematote ir to, kas vyksta namuose. O namuose gali būti visko: ir gerų naujienų, ir žinių apie griūvančias sienas. Atšventę gimtadienį, sugalvoję norus, užpūtę žvakutes apsidairykite, ar dar liko tų, kas su jumis švenčia. Jei taip, dosniai su jais pasidalykite savo sėkmės pyragu.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Dviprasmiškai. Tai nereiškia, kad gyvenimas – tik užuominos, flirtas ar saldainių paieškos. Tai savaitė, kai jūs viską vertinate atsargiai. Kartais esate pakantūs, o kartais menkiausias nepritarimas jums virsta konfliktu. Keistų norų ir keistų planų nereikėtų skubėti įgyvendinti. Gali būti, kad vėliau jie atrodys nereikšmingi, neįdomūs ar net nepadorūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.