Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 11 d.

Sunki, konfliktinė diena – mokėkite likti nuošalyje nuo piktų, pavydžių, kerštingų žmonių. Netinka nieko nauja pradėti ir skubėti. Nesklandumų, slaptų, neaiškių kliūčių pakaks: dabar užsimezgusių problemų greitai neišspręsite. Deja, egoizmas pasireikš itin ryškiai – kiekvienam rūpės tik savi interesai, sava įtakos sfera. Nepatikrinus nereikėtų tikėti išgirstais dalykais – dažniausiai tai bus gandai. Galimos ir sąmoningos apgaulės dėl kokio nors savo tikslo. Būkite atidūs, kad jūsų pasitikėjimu kas nors nepasinaudotų. Kita vertus, labiau pasikliaukite savimi: per nepasitikėjimą savo jėgomis galite įsivelti į nemalonią istoriją.

123rf. nuotr.
123rf. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-11 09:06, atnaujinta 2018-02-16 11:35

Pasistenkite kuo atidžiau atlikti šios dienos darbus – galite sulaukti iš vadovybės kritikos. Nepatartina kreiptis į įtakingus asmenis, valdininkus, savo vadovybę – jie nenorės jūsų girdėti (tuo labiau suprasti). Būtinas atsargumas tvarkant piniginius, turto ir verslo reikalus – gresia apgaulės. Nemalonumai tikėtini per bendrus pinigus. Nepalankios tolimos kelionės, susitikimai su partneriais, derybos.

Derėtų labiau pasaugoti sveikatą. Būkite apdairesni, jei dirbate statybose, remontuojate namus, vairuojate automobilį – galimi pavojingi kritimai, susidūrimai, technikos gedimai. Didesnė ir vandentiekio, kanalizacijos avarijų, nelaimių dėl dujų nutekėjimo tikimybė.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – skolos sugrąžinimas. Būti nuogam – ligų, nuodėmių atsikratymas. Blogai kristi – nesėkmė; plaukti, maudytis – apkalbos. Matyti drabužius, matuotis juos – kažkas jumis naudojasi.

Blogas ženklas: susižeisti, jeigu kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jeigu vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina – žalia.

Avinas (03 21–04 21). Gilinkitės į savo praeitį ir į santykius šeimoje – tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta gaišti laiką taisant senas klaidas, atliekant užleistus darbus.

Jautis (04 21–05 21). Jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Reikšmingus susitikimus, pokalbius, apsisprendimą atidėkite ketvirtadieniui. Neskubėkite dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ypač su informacija.

Dvyniai (05 21–06 22). Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir neplanuokite jų, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Ši diena bloga sandoriams tvirtinti, investuoti.

Vėžys (06 22–07 22). Bus nelengva suderinti norus su galimybėmis, neprarasti sveiko proto, kai kas nors užlips ant nuospaudos ar iš panosės nusineš tai, ko tiek ilgai, atkakliai siekėte (ir jau beveik laikėte rankoje).

Liūtas (07 22–08 23). Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Tiesa, ši diena jums nepalanki – tad rimtais darbais neužsiimkite. Nesivelkite į intrigas darbo kolektyve.

Mergelė (08 23–09 23). Rytmetį niekur nerizikuokite ir pasisaugokite kerštingų asmenų. Neerzinkite šefo savo naujais pasiūlymais, reikalavimais. Nieko nauja nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti iki rytdienos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Bjaurokas laikas, kai norisi kitų dalykų, nei reikia, kai siekiama priešpriešinti savo nuomonę, interesus, valią kitiems.

Skorpionas (10 23–11 23). Būsite linkę pervertinti savo jėgas ir galimybes, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite patikti. Mažiau žadėkite. Kita vertus, šiandien nereikėtų pasikliauti autoritetais – jie gali įklampinti į nesibaigiančius rūpesčius.

Šaulys (11 23–12 22). Greitai nereiškia gerai. Šiandien bus lengva prarasti savitvardą, bet įvairūs sukrėtimai padės suvokti, ko jums nereikia gyvenime. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sudėtinga diena – galimos povandeninės srovės, provokacijos. Tikėtini nemalonumai per sutuoktinį, su kuriuo esate išsiskyrę. Jei labai pyksite ant kitų, tai reikš rimtas jūsų pretenzijas sau asmeniškai.

Vandenis (01 21–02 20). Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien būtinai sužinosite. Nenustebkite, jei nuo ryto jums priekaištaus artimieji ar kolegos, ges automobilis ar darbo technika, kils nenumatytų kliūčių darbe, nesusipratimų. Labiau saugokite sveikatą.

Žuvys (02 20–03 21). Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir laisvų pinigų. Norėdami pataisyti esamą keblią padėtį neįsivelkite į avantiūrą. Nebūkite griežti ir reiklūs savo vaikams bei draugams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.