Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 12 d.

Nepatartina pradėti naujų darbų, imtis įgyvendinti naujovių ar šiaip rizikuoti veikloje. Tačiau reikėtų būti pasirengusiems netikėtumams – dėl pasikeitusių aplinkybių gali tekti pasielgti kitaip, nei tikėjotės.

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 9:03 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:40 AM

Šiandien pakaks nenumatytų kliuvinių, stabdžių, apribojimų. Siekite likti geranoriški – nė nepajusite, kaip ką nors užgavę, įžeidę įgysite slaptą priešą.

Nereikėtų spręsti principinių problemų, ypač susijusių su jūsų veikla. Netiktų iš vadovybės ko nors reikalauti, prašyti arba siūlyti. Savo užduotis atlikite atsakingai – nepraraskite pasitikėjimo.

Neblogas laikas įsimylėjėliams, sutuoktiniams aiškintis nesutarimų priežastis, ieškoti būdų, kaip to išvengti ateityje – tai bus puiki proga susigrąžinti prarastą abipusį pasitikėjimą.

Išlieka didesnė kritimų, traumų, autoavarijų tikimybė.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik konkretūs, realūs sapnai ir košmarai, išvysti saulei tekant. Puiku, jei skraidėte virš žemės, jei girdėjote savo vardą – tai sėkmė, apsauga. Blogai kristi, atsidurti po žemėmis – liga, kirsti medžius – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis, plaukti valtimi – pavojus gyvybei.

Blogas ženklas: jeigu drabužis suplyštų – apsaugos praradimas, išlieti vandens ant kelių – apkalbos, šmeižtas, šantažas, jei nagas nulūžtų – peštynės, jeigu daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rytą keliskart nusičiaudėti – bus sėkminga diena, stiprus vėjas į veidą – esate teisingame kelyje, išgirsti apie save kalbant, dažnai minint jūsų vardą, rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 21). Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite – savaime viskas susitvarkys geriau, nei patys tai galėtumėte atlikti. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite pažadus, nepamirškite užbaigti to, ką vilkinate.

Jautis (04 21–05 21). Pamirškite senas nuoskaudas ir išvysite, kaip lengvai pavyks bendrauti su tais, kurių nemėgstate. Jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, kreditoriumi, išspręsti seną problemą, būkite itin tolerantiški. Piniginių ir turto reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 22). Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės aplinkybes, studijuokite subtilybes. Galimas dalykas, kad jūsų nuomonė kardinaliai pasikeis sužinojus naują menką detalę. Būkite apdairesni skolindami, investuodami pinigus. Ši diena itin palanki labdarai.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų gera valia, ryžtas ir seni nuopelnai pagaliau bus įvertinti. Kita vertus, tai atpildo laikas, kai atgal sugrįžta tai, ką kitiems linkėjote, padarėte (ir gera, ir bloga).

Liūtas (07 22–08 23). Nelinkėkite niekam blogo, nedalyvaukite apkalbose, nesivelkite į intrigas. Spręskite savo problemas, niekam neleisdami į jas kištis. Vertėtų pasisaugoti pavydo, keršto. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Mergelė (08 23–09 23). Būsite priversti spręsti senas problemas, tik mažiau tikėkitės pagalbos iš draugų – jei kas nors jumis ir pasirūpins, tai netikėtai ir be išankstinio susitarimo. Šiandien būkite atidesni, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu nesugadintumėte gerų santykių su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daugės aiškumo, jūsų sprendimai taps toliaregiški, išmintingi. Labiau tikėkite tais, kurie jus myli.

Skorpionas (10 23–11 23). Ar aplinkiniai jus teisingai supranta? Galimas dalykas, kad įvyks priešingai, nei siekiate. Būkite atidūs, kad partneriai jūsų pasitikėjimu, jėga nepasinaudotų savanaudiškai. Prisiminkite praeities pamokas – šiuo metu gali atsikartoti sena kvaila situacija. Neįtarinėkite sutuoktinio.

Šaulys (11 23–12 22). Jūsų nuojautos aiškiaregiškos, tačiau aplinkybes būsite linkę dramatizuoti labiau, nei to reikia. Susitikite su gerais draugais – tai padės nusiraminti. Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms, bet geras labdarai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepalankus metas. Galite padaryti rimtų klaidų, jei šiandien mėginsite ką nors spręsti, keisti savo ateitį – ją matote iškreiptai, tad pamirškite savo ketinimus.

Vandenis (01 21–02 20). Ieškokite senų klaidų – kaip niekada pavyks jas sėkmingai ištaisyti. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais – ar tai būtų kolega, ar klientas, ar šefas. Svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis, labiau pasaugoti sveikatą. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei.

Žuvys (02 20–03 21). Neblogas laikas, tačiau avantiūros, kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Geras metas seniai pribrendusiam pokalbiui su savo atžala. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins supratimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.