Astrologė žada spalvingą savaitę – vieni mylėsis, kiti ėsis

AVINAS (03 21–04 20)

Tie vėžiai, kuriems nesiseks įgyvendinti naujų sumanymų, galės džiaugtis romantiškais nuotykiais.<br>123rf nuotr.
Tie vėžiai, kuriems nesiseks įgyvendinti naujų sumanymų, galės džiaugtis romantiškais nuotykiais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Mar 15, 2014, 1:01 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:50 AM

Pasirinkimas. Viskas, kas vyksta dabar, jus aplenkia. Nepaisant to, vis tiek teks rinktis, kieno pusėje būsite. Bėda ta, kad pasirinkimas nieko nepakeis, bet kokiu atveju atsiras norinčių vadovauti, rėkauti ir nurodinėti. Tai jums nepatiks, todėl patartina rinktis mažesnį rėksnį. Nesklandumai laikini – po kelių dienų jūsų pozicijos gerokai sustiprės.

JAUTIS (04 21–05 21)

Bendravimas. Nesvarbu, kokių netekčių ar nusivylimų yra tekę patirti. Gedulas baigėsi, gyvenimas tęsiasi. Nereikia rymoti ten, kur jau nieko negalite pakeisti. Daugiau laiko skirkite bendravimui, palaikykite ryšius su giminaičiais. Neužsidarykite, geriau atverkite langus ne tik pavasario vėjui, bet ir norams, svajoms. Pastaruoju metu mažai laiko skiriate tiems, kurie pasiilgo jūsų dėmesio, kompanijos.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Finansai. Turite galimybę finansinius reikalus susitvarkyti ilgam. Pasinaudokite proga. Įgyvendinkite tai, apie ką seniai svajojote, nesustokite vien dėl to, kad iš pirmo karto nepavyko. Yra tikimybė, kad šią savaitę išeis paskutinis įšalas, kuris trukdė judėti į priekį ar tiesiog nesudarė palankių sąlygų augti jūsų svajonių medžiui. Antroji pusė šiais klausimais mažai gali padėti, tačiau gyvenimo patirtis ir senolių patarimai – labai vertingi.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Nesistebėkite. Gyvenimas – margas ir įvairus. Vieni mylisi, kiti ėda vienas kitą. Toks gyvenimas, nėra kuo stebėtis. Juo labiau kad jūsų kieme taip pat bus visko. Nors atrodo, kad esate mylimi, geidžiami, gali paaiškėti, jog jumis tik naudojosi. Pykti nelabai galite, nes irgi nesate šventasis. Jums kompanija reikalinga tam, kad būtų jumis besižavinčių.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sėkmingai. Strėlė paleista, kelio atgal nėra. Nebegalite apsisukti ir sakyti, kad ta nušauta auksinė antilopė – ne jūsų. Ji jūsų, tik dėl jos rūpesčių sočiai. Tie, kam nesiseks įgyvendinti naujų sumanymų, galės džiaugtis romantiškais nuotykiais. Kita vertus, neaišku, ar jie ilgam ir ar tikri. Kad ir kaip būtų, Fortūna jūsų pusėje. Svarbu, kad nenusisuktų ir neišeitų supykusi dėl menko nesusipratimo.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Senienos. Geras kokteilis nebūtinai turi būti atradimas. Tai gali būti ir trečiojo dešimtmečio šedevras. Viskas, kas gera, malonu ir tobula, dabar susiję su praeitimi, senomis simpatijomis, nuotykiais ar sentimentais. Naujovėms prasta savaitė. Likite prie to, kas gerai pažįstama ir patikima. Vis dėlto, jeigu tvarkysitės namie, tai, kas sena ar sudužę, išmeskite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Laikinumas. Visi jūsų atradimai ir laimėjimai gali būti laikini. Beveik kaip piešiniai ant smėlio, kuriuos išdraiko pirmas vėjo gūsis. O jei jūsų sumanymus galima įgyvendinti greitai, be didelių pastangų, imkitės to iš karto, kai tik galėsite. Dideliais šuoliais ir greitai dabar dirbama, kuriama, bandoma pavyti progas, kurios užsuka, bet nesikartoja. Trumpiems darbams savaitgalis bus palankesnis nei darbo dienos.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Mainai. Gyvenimas toks – ką nors duoda, ką nors pasiima mainais. Dažniausiai tie mainai lygiaverčiai, bet vis tiek nemalonūs. Todėl jei rasite ką lengvai atiduoti, pasiimsite sau nedaug, didelės skriaudos nepajusite. Nedidelį bruzdėjimą užkulisiuose jausite antradienį. Vėliau viskas taps aišku, nors emocijos trykš fontanais. Nepamirškite, kad to, ką norite duoti, kartais niekam nereikia.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Dviprasmiškai. Išgelbėti dieną galima vieną kartą, gal antrą, bet trečią nepavyks. Todėl labai tikėtina, kad nemalonumai lauks savaitės viduryje, kai norėsite viską baigti, o ne pradėti. Nereikia nusiminti, nes džiugių akimirkų šią savaitę bus žymiai daugiau nei slogių. Neskubėkite reikšti simpatijų savo draugų antrosioms pusėms – didelė tikimybė, kad jūsų dėmesys bus neteisingai įvertintas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Estafetė. Kartais reikia, kad kas nors kitas baigtų jūsų pradėtus darbus. Ne todėl, kad nesugebate, trūksta išmanymo ar neturite laiko. Tiesiog yra dalykų, kuriuos gali perimti kiti, o jūs turėdami progą griebsitės naudingesnės veiklos. Tai kaip estafetė – visai nebūtina iki finišo bėgti pačiam. Perdavimo diena – antradienis, tad nuo trečiadienio laukia naujas ratas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Be abejonių. Viskas lyg ir teisinga, lyg ir taip, kaip turi būti, bet nėra polėkio. Tai vien todėl, kad nepasitikite savimi. Dabar savo vidine ugnimi, švytėjimu galite pasiekti labai daug. Tikėkite, kad esate gražūs, nepakartojami, ir durys tarsi savaime atsidarys, niekas neatsilaikys prieš jūsų kerus. Jei abejosite savimi, kas nors jus paprasčiausiai suės.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Bangos. Nebūna bangų be vėjo. Nebūna bėdų be priežasties. Tai savaitė, kai pirmiausia reikia išsiaiškinti, o tik paskui nerti gilyn. Niekas nežino, kaip baigsis audra, tačiau turite pasirengti bet kokiai pabaigai. Tai nesudėtinga, nes intuicija jus veda tiesos keliu. Gal kiek kebliau bus artėjant savaitės pabaigai, kai viskas atrodys nurimę ir aišku. Devintoji banga gali dar kartą ūžtelėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.