Astrologės S.Liepienės prognozės balandžio 15–21 dienomis

Avinas (03 21–04 19)

Avinams šventinės dienos bus įtemptos.<br>123rf nuotr.
Avinams šventinės dienos bus įtemptos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 3:00 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:01 PM

Kiekvienas žodis yra svarbus, svarus ir neverčiantis abejoti. Jūs ne tik žinote, ką ir apie ką kalbate, bet ir puikiai suprantate, kokias tai turės pasekmes. Dabartiniai įvykiai turės tęsinį, po savaitės ar dviejų bus kita serija.

Todėl įvykių scenarijų reikėtų susidėlioti iš anksto, kad liktų kuo mažiau vietos netikėtumams. Šventinės dienos bus įtemptos.

Jautis (04 20–05 20)

Jokie užtemimai, užkalbėjimai ar nužiūrėjimai jūsų neveikia. Turite vidinę ugnį, kurios liepsna net nesuplazda nuo kiekvieno pavyduolio ar plepio šnekų. Tegul taip ir bus. Tai nereiškia, kad nereikia galvoti apie ateitį, taikytis prie žmonių ar išklausyti patarimų. Tačiau sprendimus darote patys, galvodami tik apie save ir savo šeimą.

Visuomenės normos, padorumas – dabar tai tuščios frazės. Jūs ir taip žinote, kas gerai, o kas ne.

Dvyniai (05 21–06 20)

Aplink jus daug triukšmo, juoko, kalbų. Ir visa tai linksma, reikia daugiau judėjimo, iniciatyvos ir vadovavimo. Nors pavargę, bet esate laimingi, apsupti žmonių. Tai netruks vieną dieną. Taip bus visą savaitę, kai jūs turėsite vaikyti, taikyti ir nurodinėti.

Kartu būkite dėmesingi, kantrūs, pastabūs. Nenumokite ranka į tuos, kurie prašys pagalbos. Visi geri darbai susideda į vieną pėdą ir vėliau virs gerumo duona.

Vėžys (06 21–07 22)

Nuo mažens esame mokyti, kad nemandagu spoksoti į svetimus langus, skaityti svetimus laiškus, kraustyti svetimus stalčius, knistis kito žmogaus rankinėje. Laikykitės šių taisyklių ir dabar. Būkite aukščiau įtarinėjimų, nesižeminkite ir neieškokite įkalčių. Jų nėra.

Bet jūs galite sugadinti santykius su mylimu žmogumi, prarasti jo pagarbą vien savo paikais įtarinėjimais ir paieškomis. Tikėkite tais, kuriuos mylite.

Liūtas (07 23–08 22)

Pasiteisinimų, gerų ženklų, užuominų ieškojimas atitolina nuo įprasto gyvenimo, leidžia susikurti visai naują, savitą pasaulį, kuris nesusijęs su kasdienybe. Ir tai nuostabus dalykas, lygiai taip pat kaip stebuklingas miškas stebuklinėse pasakose.

Šią savaitę tęsis jūsų pastabumo, budrumo ugdymas. Ir niekas negali būti burtininku jūsų miške be jūsų paties. O kai atsibos žaisti, savaitės viduryje imkitės to, kas iš tiesų svarbu.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors prieskonių daržas ant palangės veša, o lauke kalasi žaluma, bet tai nedžiugina. Nedžiugina, nes jūs žinote tiesą – viskas turi pradžią ir pabaigą. Kad ir kaip gražiai klostytųsi gyvenimas, jame atsiranda skilimų.

Jie nieko nekeičia, bet verčia nervintis, sukelia įtampa. Neleiskite, kad tai užgožtų pavasario atgimimo šventę ar komplikuotų bendravimą. Tegul tai bus savaitė, per kurią taps švariau ne tik namuose, bet ir viduje.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Turite būti laimingi, kad galėtumėte kurti, dirbti, eiti į priekį. Jei gyvenimas tėra problemų sprendimo mechanizmas, jis nieko vertas. Turite būti laimingi, mokėti džiaugtis, susitvarkyti gyvenimą, kad jame būtų pakankama teigiamų emocijų dozė.

Ir nesvarbu, jog jums sakoma, kad tuoj išsiverš ugnikalnis ar prasidės karas, – tai bus vėliau, bet dabar tai jūsų gyvenimas. Rūpinkitės savimi patys.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kartais geriau pasitraukti į šešėlį ir niekam netrukdyti. Ne todėl, jog maža vilties, kad Velykų bobutė jus pastebės. Tiesiog toks laikas, kai pavasaris nežarsto didelių dovanų, nelepina prizais, bet ir nereikalauja daugiau, nei jūs galite. Viskas atsverta, pamatuota ir tvirtai susukta.

Netraškinkite popierėlio, jei nesate pasiryžę išpakuoti dovanos. Viskam savo laikas. Būkite konkretesni. Jei tam pabrėžti reikia klasikinio kostiumo, įsigykite jį.

Šaulys (11 22–12 21)

Skolintis galima tik tai, ką sugebėsite grąžinti. Visa kita arba įsigyjate už savo lėšas, arba atsisakote skolintis. Jokių skolinimųsi neribotam laikui. Nesvarbu, ar tai knyga, ar auskarai, ar pinigai. Tai ne tas metas, kai galima įsipareigoti dėl smulkmenų.

Gyvenimo taisyklės griežtėja ne vien jums. Vis mažiau laiko lieka draugams: norisi darbus atlikti iki galo, o laisvalaikį praleisti su šeima. Tad ir darykite tai, ko norisi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pavasario šventės ne visiems šventės, jums jos atskiestos pareigomis. Įvairiomis, margomis, kaip tikras velykinis margutis. Ir nesvarbu, kokios spalvos guls: linksmos, švelnios ar ryškios, sodrios. Pareigos lieka pareigomis.

Būtų itin smagu, kad darbais pasirūpintumėte iš anksto ir turėtumėte laisvą savaitgalį kaip visi. Tačiau nuo atsakomybės jūs nebūsite atleisti. Pagalvokite, kas dabar svarbiausia, ir į tai susitelkite.

Vandenis (01 20–02 18)

Pasaulis labai greitai keičiasi, jūs negalite sustoti ir laukti, kol kas nors parodys kryptį. Jūs viską turite padaryti patys, nesvarbu, ar norite, ar ne, abejojate savimi, pasitikite ar tikite. Gal tikrai atsiras tas, kuris išties pagalbos ranką. Tačiau visa tai labiau panašu į iliuzijas.

Todėl didinkite tempą, sekite naujoves, įsiliekite į srautą, kuris neša tolyn. Nestoviniuokite vien todėl, kad kažką skubėdami pametėte. Tai jau nebereikalinga.

žuvys (02 19–03 20)

Dovanų, laimėjimų, dėmesio – kaip iš gausybės rago. Jus įvertina už pastangas ir nuopelnus. Tai teikia malonumą, leidžia kurti naujus planus ateičiai. Ne vienai dienai ar vienai nakčiai, planus ilgam laikui. Smagu ne tik tai, kad sekasi, bet ir tai, kad nuotaika, pasitikėjimas, tikėjimas gražesne diena pabunda.

Neslopinkite, neuždarykite savo norų į pintinę. Pasakokite, dalykitės svajonėmis, troškimais – taip jie greičiau išsipildys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.