Astrologės S.Liepienės prognozės balandžio 22–28 dienomis

Avinas (03 21–04 19)

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-22 18:26, atnaujinta 2018-02-14 12:34

Atrodytų, kad viskas priklauso nuo to, kaip jaučiatės, ką jaučiate ir kam. Viskas per emocijas, jausmus. Jei jūsų sielos šiuo metu niekas nešildo, nebus lengva, nes vienumoje atsiranda labai daug abejonių.

Nereikia užsidaryti, atsiriboti. Gyvenkite plačiai atvertais langais, atlapota širdimi. Leiskite, kad ne tik pavasaris šeimininkautų jūsų namuose, leiskite sau mylėti ir leiskite, kad mylėtų jus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jūsų keliai ne visada tiesūs ir ne visada veda į kalno viršūnę. Bet gal ir nereikia. Juk anksčiau ar vėliau kalnuose įvyksta griūtys, o su jomis ir nesėkmės. Todėl geriau jau lygumoje, įprastoje vietoje, su įprastais žmonėmis, kalbantis apie tą patį – jūs galėsite taip praleisti laiką ir džiaugtis gyvenimo pastovumu.

O jei jau labai norėsis ko nors stebuklingo, neįprasto – užsukite į lėto maisto restoraną. Ten sustoja laikas.

Vėžys (06 21–07 22)

Nuovargis būna ne vien nuo švenčių, linksmų žmonių ar betikslių pokalbių. Jį išsklaidyti gali tik įprastas namų ritmas, ramuma ir santykių saugumas. Štai ko jums dabar reikia. Kai pailsėsite, atsigausite, savaitgalį vėl norėsis kalbėti, susitikti, pabūti tarp žmonių.

Kaip jau supratote, ši savaitė nėra darbinga. Ji turėtų būti skirta poilsiui ir tinginystei. Aišku, ne visiems bus leista gulinėti, bet tie, kurie galės sau tai leisti, bus laimingi.

Liūtas (07 23–08 22)

Jums atrodo, kad užkrovė pareigas, kad esate atsakingi už visus ir visur. Bet tai tik audra stiklinėje. Jūsų pareigos niekuo nepasikeitė. Tikėtina, kad artimiausiomis savaitėmis viskas vėl grįš į įprastas vėžes. Todėl nesusireikšminkite, nemanykite, kad esate svarbesni nei buvote lig šiol.

O jei negalite padaryti sprendimo ir dėl to labai kremtatės, paprašykite, kad kas nors kitas už jus tai padarytų. Ir tada jau susitaikykite su tuo, kaip yra.

Mergelė (08 23–09 22)

Jums norisi taisyklių ir tvarkos, norisi, kad visi to laikytųsi, kad gyvenimas būtų tvarkingas, be staigmenų ir likimo kaprizų. To norisi jums.

Bet kitiems toks gyvenimas nuobodus, todėl bus, kas nuolat jauks jūsų tvarką, reikalaus iniciatyvos ir vers jus būti kur kas veiklesnius, nei jums norisi.

Susitaikykite su tuo, nekovokite, gyvenkite pagal savas taisykles ir kitiems jų neprimetinėkite.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Vieni gyvena ant lagaminų, kiti lagamine, o treti visai pamiršta apie lagaminus. Visi atvejai skirtingi, bet visi siejasi su kelionėmis. Vieniems kasdienėmis, kitiems šventinėmis, o dar kitiems – privalomomis.

O jums dabar reikia pastovumo, ramių santykių ir žmogaus, su kuriuo būtų įdomu pašnekėti. Todėl užkelkite aukštyn lagaminus ir gyvenkite čia bent jau šią savaitę.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pats laikas įvesti tvarką namuose, pirkti tai, kas būtina ir nelabai, bet skirta namams. Dabar jūs ne tik pirksite apgalvotai, bet ir tinkamai išsirinksite, sugebėsite įvertinti daikto kokybę, grožį, funkcionalumą. Praktiška savaitė.

Tačiau jausmams, meilei – skurdoka. Todėl tegul bus sprendžiami buitiniai klausimai, o viską, kas siejasi su santykiais, verta atidėti savaitgaliui.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūsų niekas nebenustebins – atrodo, kad ir taip aišku, kas ir kur eina, kas su kuo gyvena ir kodėl.

Galima deklaruoti labai daug, galima savo neveiklumą maskuoti ne tik šilkiniais šalikais, bet ir politine situacija, valdžios abejingumu. Tačiau viskas yra kur kas paprasčiau – tai nuobodulys.

Periodas, kai jums nuobodu, kai trūksta gyvenimo žavesio, kuris leistų žibėti. Išlaukite, viskas susitvarkys.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pabirusios uogos nebūtinai reiškia ašaras, kartais tai tiesiog uogos. Nekreipkite dėmesio į prietarus. Mėgaukitės tuo laiku, kurį turite, džiaukitės, bendraukite su žmonėmis, kuriuos mylite, kurie greta jūsų. Neapsunkinkite papildomomis pareigomis savo darbuotojų.

Tegul visi pamato šviesesnę dieną. Ir jei savaitė nebus itin sėkminga, nebus dovanų, dovanokite jas patys, kad geri darbai sugrįžtų bumerangu.

Vandenis (01 20–02 18)

Laimė – kaip rainas katinas: čia yra, čia jau išėjo. Ir niekas nepadeda – nei šiltas pienas, nei pelytės. Nori pareina, nori išeina. Gali būti, kad jūsų katinas dabar tiesiog išėjo pasivaikščioti, tad palikite atvirą langą – kai norės, sugrįš.

Dabar jums teks išsiversti be jo: dirbti, rūpintis aplinkiniais, galvoti apie savo ir kitų darbus. Tai jokia naujiena, tiesiog kasdienis gyvenimas. Artėjantis savaitgalis jums bus šventinis.

žuvys (02 19–03 20)

Smagus laikas tęsiasi. Niekas nenutraukia jūsų sėkmingų žygių. Vis dar pasiekiate tai, ko jums labai reikia. Randate tai, ko seniai ieškojote, sutinkate tą, kuris jus myli. Laikas, kai sėkmė keliauja su jumis visur. Tačiau iš paskos slenka ne tik šešėliai, bet ir apkalbos, pavyduoliai.

Šalia sėkmės prisėda ir vienuma. Bet tai laikina, ji greitai pasitrauks, o jūs galėsite džiaugtis lobiais, kuriuos radote per pastarąsias savaites.

Jautis (04 20–05 20)

Imkite šluotą į rankas ir iššluokite viską, kas susikaupė nereikalingo, dulkino ar skausmingo. Viską, kas atgyveno ir išsibaigė, tiesiog išmeskite lauk. Nereikia ieškoti, kam įsiūlyti savo pančius, palikite juos saulėje, tegul išblunka.

Tegul ši savaitė bus jūsų švaros savaitė. Jei prieš Velykas išsikuopėte namus, dabar iškuopkite savo vidų. Pradėkite save mylėti, o ne gailėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.