Astrologės S.Liepienės horoskopai balandžio 26–gegužės 2 d.

VĖŽYS (06 22– 07 22)

Ožiaragiams ateinančią savaitę nereikia vaidinti stiprių, galingų ar nepajudinamų. Savaitė bus šeimyniška.<br>123rf nuotr.
Ožiaragiams ateinančią savaitę nereikia vaidinti stiprių, galingų ar nepajudinamų. Savaitė bus šeimyniška.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

2014-04-24 06:00, atnaujinta 2018-02-14 12:17

Poilsis. Visi juda, skuba, lekia, o jums norisi poilsio, atokvėpio. Kas ilsėsis namuose, kas sodyboje, kas su draugais paupiais vaikštinės. Dabar jokie darbai, įvykiai ar pareigos negali jūsų išjudinti. Jums tiesiog reikia sukaupti jėgų. Nedalyvaukite nešvariuose žaidimuose, venkite keistų sandorių ir atlaikykite aplinkinių spaudimą. O spaus ne tie, kurie jus myli, o tie, kurie valdiškus pinigus skaičiuoja.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Dabar. Prisiminkite, kas buvo, atkreipkite dėmesį į tai, kas vyksta dabar, ir mėgaukitės akimirka. Jūs nežinote, kas laukia ateityje, todėl neapsisunkinkite gyvenimo klausinėdami, kas būtų, jeigu būtų. Spręskite bėdas, kurių turite, ir negalvokite apie tas, kurios gali iškilti. Ši savaitė pasiūlys naujų pramogų ir galimybių. Geros idėjos sklandys ore. Pasinaudokite tuo, ką gyvenimas siūlo dabar.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Sausa. Jums netrūksta azarto, užsispyrimo, idėjų, tačiau gali pritrūkti sėkmės. Sėkmės ten, kur reikia rizikuoti, pasikliauti atsitiktinumu ir aplinkybėmis. Čia jūs neturite palaikymo, kaip ir pinigų. Finansiniai reikalai apskritai nėra palankūs. Didelės idėjos daug kainuoja. Net ir kasdienės išlaidos sparčiai auga. Galima guostis nebent tuo, kad už kasdienį triūsą gaunate stabilų atlygį.

JAUTIS (04 21–05 21)

Melas. Bijote tiesos, tačiau jos nesakyti nei sau, nei kitiems – taip pat melas. Gal ne toks skausmingas, gėdingas, bet melas. Negalite įveikti savęs ir būti atviri, nes bijote ne kritikos ar nepritarimo, o būti įskaudinti. Todėl ir saugotės, tai jūsų taktika. Greičiausiai ji nėra teisinga, nes vis tiek visi viską sužinos ir paviešins. Gal net kiek plačiau ir garsiau, nei galite tikėtis.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Ratas. Sunku suprasti, kodėl situacija nesiklosto palankiai, nors stengiatės viską daryti geriau. Atrodo, kad gyvenimas leidžia jums lyg voverei bėgti ratu. Ir iššokti iš šio rato dabar labai sudėtinga. Gali būti, kad jūs kažkam naudingi. Tikėtina, kad šis bėgimas gegužę duos rezultatą. Gal kiek kitokį, nei tikitės, bet duos. Todėl bėkite toliau, tik tempą sulėtinkite. Didelis krūvis kenkia širdžiai.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Šeima. Jūsų rūpestingumo reikia namuose – ten pagrindinis jūsų darbų frontas. Ir nesvarbu, kad periodas nėra labai sėkmingas, kad darbe komplikuoti santykiai ir trūksta stiprios finansinės bazės. Viską lems santykiai ir tai, kaip rūpinsitės artimaisiais. Šeima – vienintelė vertybė, dėl kurios galima aukoti viską. Ši savaitė – kaip egzaminas, kurį būtina išlaikyti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sprogimas. Jūsų – ne jūsų. Arti – toli. Viskas kinta, tačiau jūs jaučiate, kad greta tiksi užtaisas, kuris vieną dieną sprogs ir viskas subyrės į šipulius. Jūsų bandymai to išvengti laikinai sušvelnins situaciją, tačiau neišspręs problemos. Kaip išvengti sprogimo? Niekaip. Tai artėjančios permainos, kurioms tiesiog reikia pasirengti ir kantriai laukti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Išlaukti. Ne visiems vienodai prasidės savaitgalis. Vieni linksminsis ir galės atsipalaiduoti, kiti bandys spręsti senus konfliktus, o tretiems teks paprasčiausiai patylėti, kai bus aptariami ne patys maloniausi klausimai. Visa tai baigsis sekmadienį. Prasidėjusi savaitė bus darbinga, kupina nebaigtų užduočių. Pabandykite suplanuoti savo laiką taip, kad vakarai priklausytų jums.

AVINAS (03 21–04 20)

Karuselė. Vis dar sukatės, atrodo, kad niekada ir nebuvo ramaus gyvenimo. Tas nerimas nėra išprovokuotas įvykių, kalbų ar aplinkinių poelgių. Visa tai vyksta jūsų viduje. Nesvarbu, kad pavasaris skelbia atgimimą ir žada gražesnį laiką. Jūs žinote, kad dar bus permainų ir įvykių, kurie nuo jūsų nepriklauso, kad viskas bus taip, kaip turi būti, o ne taip, kaip norite.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Laimėjimai. Kol dar neišmokote sustabdyti laiko, mėgaukitės dabartimi ir nepraleiskite nė vienos progos. Galite laimėti? Dalyvaukite, runkitės, nugalėkite. Nesvarbu, kad tam teks skirti begales jėgų. Jei galite, sugebate – padarykite tai. Laikas palankus ne tik užsispyrusiems, bet ir tiems, kas suvokia, ko nori. Tik garsiai įvardytas noras pildosi. Tik turėdami tikslą galite jį pasiekti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Paieškos. Laimės paieškos užtrunka. Jūs nenorite skubėti, stengtis ar rizikuoti. Tiesiog laukiate, kol viskas susiklostys savaime. O taip paprastai nebūna. Jums reikės įrodyti, kad esate nusipelnę smagesnio, laisvesnio gyvenimo periodo. Todėl laukdami tik švaistysite laiką ir apgaudinėsite save. Reikia dirbti, stengtis, galvoti apie kitus, save ir ateitį. Tik nepamirškite, kad žaliausia žolė vis tiek už tvoros.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Atrama. Nereikia vaidinti stiprių, galingų ar nepajudinamų. Nereikia daryti įspūdžio. Būkite tokie, kokie esate. Jeigu sunku, neramu – pasiguoskite, pasitarkite, paprašykite pagalbos. Niekas nesitiki, kad galite viską vieni pavežti. Radę atramą pasijusite geriau, galėsite stiebtis aukštyn. Juk net derlingiausiam pomidorui reikia atramos. Savaitė bus šeimyniška. Siekius užkariauti pasaulį atidėkite vėlesniam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.