Astrologės S.Liepienės horoskopai balandžio 29–gegužės 5 d.

Avinas (03 21–04 19)

Kokios astrologinės prognozės dvylikai Zodiako ženklų?<br>123rf nuotr.
Kokios astrologinės prognozės dvylikai Zodiako ženklų?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2014, 10:26 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:51 AM

Meilė, pasisekimas, pasirodymai. Visa tai, kas trumpam, bet aiškiai buvo iš jūsų atimta. Kūrybinės erdvės ir polėkio vis tiek dar nebus. Bet naujos galimybės, šiek tiek pravertos durys į visuomeninį gyvenimą leis įkvėpti prabangos, naujos patirties ir vilties gūsį.

Gal kasdieniuose darbuose taip puikiai nesiseks, gal karjeros laipteliais dabar ir nepakilsite, bet išlieka viltis, kad viskas netrukus susitvarkys.

Jautis (04 20–05 20)

Jei galvojate apie darbus, teisingai darote. Bet jei manote, kad darbas – dabar ne pats svarbiausias dalykas, labai klystate. Toks laikas, kai jus kas nors gali pasodinti į minkštą kėdę, tačiau labai trumpam. Kritimas bus skausmingas ir gėdingas.

Greičiausiai ta švytinti akimirka to neverta. Bet galvoti apie ateitį reikia. Ir seksis tiems, kurie moka ir nori pasinaudoti kūniškąja trauka.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jei laimės daug ir ji baltais žiedlapiais byra į delnus, gali būti, kad jus tikrai dabar globoja pats dangus.

Pasinaudokite gyvenimo teikiamais pasiūlymais, bet neatsisakykite ir to, kas reikalauja darbo. Dabar toks metas, kai galimybės didelės, bet šiek tiek su aštrumo, rizikos prieskoniu.

Ir jums patiems teks rinktis, kiek tų prieskonių bus. Vieniems tai lengvas pesto, o kai kam ir aitrus mišinys per saldus.

Vėžys (06 21–07 22)

Niekas jūsų gyvenime nevyksta atsitiktinai. Jei pažintis – tai ypatinga, jei pasimatymas – būtinai lemtingas, jei meilė – tai amžiams. Viskas sudėtinga, rimta ir ilgam. Išskyrus meilę. Turint tokį požiūrį lieka užkariauti pasaulį, jums pasipriešinti negali niekas.

Bet žinokite, kad visada atsiras, kas su–abejos jūsų žavesiu ir galia, todėl likite nepalenkiami.

Liūtas (07 23–08 22)

Jus tiesiog bando išstumti iš įprasto ritmo. Draugai, kaimynai ir net giminaičiai tiesiog žlugdo (bet gerąja prasme) jūsų apsisprendimą dirbti ištisai, be poilsio dienų. Tie, kurie greta, mėgina parodyti, kad egzistuoja gyvenimo malonumai.

Greičiausiai jūsų laukia labai pikantiškas nuotykis – gal net artimiausią savaitgalį. Ir tai padės iš naujo pamatyti gyvenimo spalvas.

Mergelė (08 23–09 22)

Laikas teka labai greitai, o jūs tiesiog stovite nuošalyje ir žiūrite. Dirbate, gyvenate, planuojate, bet negalite visiškai pasinerti į verpetus, besisukančius greta.

Nėra nei noro, nei poreikio. Jei nėra, neprievartaukite savęs, tiesiog stebėkite, darykite išvadas ir laukite palankios akimirkos.

Kai pajusite, kad tai jūsų proga, nerkite stačia galva. Ir tada vėl pajusite visą gyvenimo džiaugsmo pilnatvę.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kol Marsas keliauja jūsų ženklu, nevalia snausti – reikia dirbti, realizuoti save. Puikus laikas, kai idėjos pradedamos įgyvendinti. Tai ne planas, tai jau apčiuopiamas rezultatas.

Ir tas rezultatas turi finansinę išraišką. Jūs esate pripažįstami ir vertinami.

Tačiau turite rasti laiko poilsiui – tylų kampą, kur galėtumėte ramiai paskaityti, pasimankštinti ar pamedituoti. Jėgas reikia atgauti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Negalima visą laiką dirbti ir pamokslauti. Pabandykite ir patys pasimokyti iš kitų. Eikite į seminarus, klausykitės paskaitų, dalyvaukite įvairiuose projektuose. Jei turite galimybę, išvykite bent porai dienų prie vandens. Juk vis tiek nieko rimta savaitgalį nenuveiksite.

Viskas, kas siejasi su kasdienybe, namais, kasdieniu bendravimu, tampa atgrasu ir neįdomu. Suraskite tai, kas galėtų sušvelninti padėtį.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūs tikrai žinote, kaip atrodo ir meilė, ir aistra, ir pavydas. Likimas suteikė galimybę išbandyti jausmų jūrą. Ar ji įsisiūbuos, priklausys nuo jūsų nusiteikimo. Jei manysite, jog viską galima išspręsti pinigais, būsite teisūs.

Tačiau šiek tiek žmoniškumo taip pat nepakenktų. Pabandykite į situaciją pažiūrėti kitaip, išspręskite problemą netradiciškai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ne visada būtinas pritarimas iš šalies, ne visada reikia pagalbos ar paramos, kad ir kaip sunku būtų. Kartais užtenka vidinės stiprybės ir žinojimo, kad elgiatės teisingai, kad tai, ką darote, turi prasmę.

Sudėtingas laikas artėja į pabaigą, todėl tai jau nėra išlikimas, tai judėjimas pirmyn. Tikėtina, kad šią savaitę į jūsų gyvenimą ateis žmogus, kuris galės ir norės pasilikti jūsų draugu ilgam.

Vandenis (01 20–02 18)

Visada yra dėl ko gyventi, dėl ko kovoti, todėl nenuleiskite rankų, imkitės iniciatyvos net tada, kai tai atrodo beprasmiška. Prasmė yra, gal tik dabar nematote, gal tik dabar nežinote, kodėl tai reikia daryti.

Tiesiog silpnumo akimirka, kai nuovargis ima viršų. Jums tiesiog reikia savos religijos, savo būdo nusiraminti, susikaupti ir turėti kuo tikėti ir pasitikėti.

žuvys (02 19–03 20)

Labiausiai norisi pokyčių namuose. Jaukumo, stiliaus, kad viskas būtų šviesu ir minimaliai. O pavertus pinigine išraiška išeina labai daug. Bet norisi, kad tai būtų greitai. Į visą šį reikalą teks įtraukti ir antrąją pusę, o jai atsisakius ieškoti pagalbos iš šalies.

Rūpesčiai darbe nublanksta prieš naujo kilimo ar balto staliuko paieškas. Savaitė skirta grožiui, stiliui, žavesiui. Visa kita – ne jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.