Astrologės S.Liepienės prognozė savaitei: aplinkiniai gąsdins

Avinas (03 21–04 19)

Vėžius aplinkiniai kartkartėmis gąsdina, kad tai paskutinis šansas pasistatyti namą, ištekėti ar turėti vaikų.<br>123rf nuotr.
Vėžius aplinkiniai kartkartėmis gąsdina, kad tai paskutinis šansas pasistatyti namą, ištekėti ar turėti vaikų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2014, 8:56 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:08 AM

Nesvarbu, kas vyksta pas kaimynus, giminaičius ar draugus. Jūs turite savo gyvenimą, ritmą ir to niekas nepakeis. Tai tempas, kurį palaikyti labai sunku, todėl tik nedaugelis gali eiti kartu su jumis.

Nors žmonių aplink labai daug, dabar jaučiatės vieniši. Tai laikina, bet ne itin jauku. Todėl retsykiais paskambinkite draugams patys, išeikite kur nors ar tiesiog paieškokite nuotykių.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kiekviena diena kaip spektaklis. Tas pat pavadinimas, veikėjai tie patys, tik aktorių sudėtis keičiasi. Ir problemos vis sukasi spirale. Niekas nesisprendžia. Iš pradžių tai bus juokinga, vėliau piktins, o savaitės pabaigoje varys į neviltį.

Bet viską galima išspręsti daug paprasčiau – tiesiog paprašykite antrosios pusės į problemą pažvelgti kitu aspektu. Ir patarimas bus teisingas.

Vėžys (06 21–07 22)

Planai nemažėja ir nesubliūkšta, nors aplinkiniai kartkartėmis gąsdina, kad jau viskas, kad tai paskutinis jūsų šansas pasistatyti namą, ištekėti ar turėti vaikų. Tai netiesa. Jūs dar turite laiko savo svajonėms įgyvendinti.

Tačiau reikia dirbti ta linkme. Susirašykite, nusipieškite ar pagaliau kalbėkite apie savo tikslus ir norus. Ir visa tai virs realybe. Su šia savaite baigsis sunkusis periodas.

Liūtas (07 23–08 22)

Nesitikėkite, kad kas nors už jus jūsų visas slaptas nuodėmes ir dėmes užklos minkštu kilimu. Teks patiems ne tik kilimą įsigyti, bet ir patiems jį patiesti. O slėpsite ne tik nesusipratimus darbe, nuostolius ar nesėkmes.

Slėpsite ir savo jausmus, pažintis bei norus. Vienu momentu tai bus pateisinama, kitais atvejais panašu į avantiūrą. Deja, atsiras kas kilimo kraštą pakels ir suras, kas sušluota.

Mergelė (08 23–09 22)

Ilgas ir varginantis darbas Mergelei ne naujiena. Tačiau labai tikėtina, kad dabar tarp darbingų periodų bus laiko ir poilsiui. Tačiau tai jums bus poilsis, o kitiems atrodys, kad jūs tik pakeitėte veiklą. Bet tai jau jų reikalas, kaip jie vertina.

O jums svarbu, kad ši savaitė būtų produktyvi, sutartys įvykdytos, pažadai ištesėti. Labai tikėtina, kad savaitgalis nebus toks paprastas, kaip jūs tikitės.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Gyvenimo pastelinės spalvos ramina, nereikalauja daug, neverčia verstis per galvą, stengtis būti kitokiam, nei esate. Ir tai gerai, bet artėjant savaitgaliui jums pasirodys, kad gyvenimas išbluko, ir skubėsite viską nudažyti ryškiai.

Neperlenkite lazdos namuose – ne kiekvienas nuotykis yra nuotykis ir jūsų antrajai pusei. Pokalbiai apie gimines, jų vaikus ir giminės pokylius jus ves iš kantrybės, bet tai rimta savaitės tema.

Skorpionas (10 23–11 21)

Riešutų gliaudymas dviese gali būti daug romantiškesnis nei kelionė Nilu. Ne dėl šilumos ar saulės, o dėl santykių, dėl bendro reikalo, dėl sunkumų sprendimo. Visi darbai, atliekami drauge, bus sėkmingesni nei juos darant vienumoje.

Romantiški nuotykiai, intelektualūs pokalbiai labiau erzins nei žavės. Todėl venkite situacijų, kur galite pasirodyti nekantrūs. Kiti žmonės gali tai priimti kaip nepagarbą.

Šaulys (11 22–12 21)

Nenorėkite būti tuo, kas nesate. Nesistenkite užlipti ten, kur vos galite įžiūrėti. Aukštai užlipę labai skaudžiai krisite. Ir nepadės nei fėjų dulkės, nei brangiausi šafrano milteliai. Džiaukitės tuo, kas yra po jūsų kojomis, matykite tai, kas greta.

Sutartys ir raštai bus perrašinėjami du kartus, taisomi, vėl rašomi. Todėl derybas, sutartis geriau nukelti kitai savaitei, o šeiminius nesutarimus spręsti iš karto.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nedidelis kavos puodelis, sena segė ar ilgai ieškota knyga gali savaitę paversti sėkmingiausiu laiku. Viskas priklausys nuo to, ko jūs tikitės, ko norite ir kiek jums reikia. Tai laikas, kai neverta taupyti ir visko atidėti ateičiai.

Dabar reikia planuoti keliones, nuotykius, mokslus. Metas, kai galite atrasti savyje labai daug ir tais atradimais pasidalyti su draugais, bendraminčiais.

Vandenis (01 20–02 18)

Tiek daug telpa į rieškutes: ir meilė, ir džiaugsmas, ir laimėjimai. Jūs gaunate daug daugiau nei buvote suplanavę. Jūs matote tai, ko nemato kiti. Ir nuo to gyvenimas tampa dar įdomesnis, su dar didesne intriga.

Jūs pradedate tikėti sėkme. Viskas yra nuostabu, bet nepamirškite pasidalyti tuo, ką gaunate. Būdami laimingi padarykite kitus laimingus. Dovanojimo džiaugsmas yra kur kas didesnis nei tada, kai gauni.

žuvys (02 19–03 20)

Turite daug, daug galite parodyti, atskleisti ir padovanoti aplinkiniams. Tačiau dabar esate šykštūs jausmų, emocijų. Ir tai trikdo greta esančius žmones. Jiems atrodo, kad tokių jūsų nepažįsta.

Tai laikina, tiesiog negalite atiduoti to, ko patiems reikia. Reikia, nes nepasitikite savimi, abejojate ne tik jausmais, bet ir gabumais, sugebėjimais ir savo reikalingumu. Tai išsisklaidys.

Jautis (04 20–05 20)

Nesiimkite iniciatyvos ten, kur jūsų neprašo. Neprisiimkite įsipareigojimų, kuriuos sugeba atlikti ir kiti. Sumažinkite darbų krūvį, patinginiaukite, pasimėgaukite gyvenimo malonumais.

Poilsis dabar būtinas ir nesvarbu, kad kieme, sode darbų užtenka. Jie niekur nepabėgs, nebent didesnėmis žliūgėmis apaugs. Nežinia, kokie renginiai laukia šio mėnesio pabaigoje, tačiau pasiruošimas jiems jau prasidėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.