Astrologė Palmira įspėja: šiandien tyko apgaulės ir konfliktai

Gegužės 8-oji, ketvirtadienis, - sudėtinga diena. Iki 13 val. 48 min. tęsis vakar po pietų praaidėjęs kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Netinka tvarkyti atsakingų reikalų, tartis dėl svarbių dalykų, pasirašyti ilgalaikių susitarimų.

Tai iliuzijų, apgaulių, konfliktų laikas, kai paaiškėja, kas jums kenkia, apgaudinėja, kas yra tikrieji priešai.<br>123rf nuotr.
Tai iliuzijų, apgaulių, konfliktų laikas, kai paaiškėja, kas jums kenkia, apgaudinėja, kas yra tikrieji priešai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-08 07:00, atnaujinta 2018-02-14 04:58

Tai iliuzijų, apgaulių, konfliktų laikas, kai paaiškėja, kas jums kenkia, apgaudinėja, kas yra tikrieji priešai. Tad iki 13 val. 48 min. nesiimkite nieko rimta.

Vėliau ramesnis metas, susijęs su karminiu skolų grąžinimu, kai gauname savotiškas likimo dovanas pagal tai, ką per mėnesį užsitarnavome.

Nors laikas palankesnis, nereikėtų tikėtis ypatingo likimo palankumo – šis laikas bus naudingas nebent pedantams, atsakingiems, darbštiems, patyrusiems ar tiesiog brandaus amžiaus asmenims.

Tad susitelkite ir kibkite į darbus, nelaukdami paspirties iš šalies. Beje, šiandien bus itin svarbu su niekuo nesipykti, nieko neįžeisti, kitaip kalbant, turėsite puikią progą ugdyti pagarbą aplinkiniams (kartu ir sau).

Šiandien daugiau dėmesio derėtų skirti šeimai, namams, prisiminti mirusius protėvius.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų ar gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas nebent kasdieniniams reikalams tvarkyti; patartina vilkėti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, ne aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Venkite atsakingų darbų ir savo šefo. Vakarą geriausia praleisti savo namuose. Ryte būkite atidesni maistui – galimi virškinimo sutrikimai.

Jautis (04 21–05 21). Ypač pirmą dienos pusę gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite skirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas – galite suprati tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis.

Dvyniai (05 21–06 22). Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Pirmą dienos pusę nesiaiškinkite santykių su sutuoktiniu, ypač jei ką tik sužinojote nemalonių dalykų apie jo elgesį. Būkite pagarbesni tėvų nuomonei.

Vėžys (06 22–07 22). Jokių avantiūrų, ne laikas rizikuoti – galite pralaimėti svarbų reikalą. Net jei ką ir išlošite, tai laikina. Pirmą dienos pusę didesnė traumų, autoavarijų tikimybė. Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare, – ateityje tai gali praversti, tiesa, kitaip, nei dabar pasirodys.

Liūtas (07 22–08 23). Nenorėkite daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio. Nepirkite vertingų daiktų gerai neapgalvoję.

Mergelė (08 23–09 23). Visiems geras nebūsi, teks rinktis ką nors viena. Netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Pernelyg nepasikliaukite kieno nors pažadais – svarbius reikalus derėtų tvarkyti vieniems ir geriau po pietų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalanki diena. Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite pridaryti lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

Skorpionas (10 23–11 23). Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai nesugadins jums nuotaikos. Ne laikas kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, jei jums kas nors bus pažadėta antrą dienos pusę, tai bus įvykdyta, tik gal ne taip greitai, kaip norėsite.

Šaulys (11 23–12 22). Įtemptas laikas, kai susidaro įspūdis, kad visiems esate skolingi. Pretenzijos, ypač darbe, neišvengiamos – iš jūsų bus nemažai reikalaujama, tad nereikėtų imtis nieko papildomo. Nepalanku tvarkyti reikalų, susijusių su karjera, verslo plėtra. Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nebloga diena vyresnio amžiaus žmonėms – po pietų jiems tiktų tvarkyti svarbesnius reikalus. Jauniems ir nepatyrusiems šiandien reikėtų būti atsargesniems – nedėkite didelių vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų.

Vandenis (01 21–02 20). Pasistenkite nesikišti į svetimus reikalus – dabar reikia koncentruotis tik į namus, šeimą. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – ryte bus didesnė profesinių klaidų tikimybė. Labiau pasaugokite savo ramybę ir sveikatą.

Žuvys (02 20–03 21). Nepervertinkite situacijos, gaunamų pasiūlymų, neskubinkite derybų, atidėkite susitarimus, įsipareigojimus savaitės pradžiai. Nepanikuokite, jei nesulauksite šilto atsako iš artimo žmogaus, – tai nereiškia nieko bloga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.