Palmiros horoskopas trečiadieniui, gegužės 14 d.

Įtemptas pilnaties metas. Tai kritinė diena pagal Mėnulio kalendorių: daug blaškymosi, nerimo, nereikalingo įtarumo ir pasitikėjimo ten, kur nereikia. Mažiau kalbėkite, mažiau bendraukite (tai padės išvengti konfliktų), nesiimkite tvarkyti atsakingų piniginių, turto, karjeros reikalų. Venkite įsipareigoti: žadėti bus lengviau nei tesėti. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-14 07:00, atnaujinta 2018-02-13 23:43

Šis laikas netinkamas naujiems darbams pradėti, svarbiems susitikimams. Įvairūs pasitarimai, derybos irgi nebus vaisingos. Netinkama proga ir naujoms pažintims, ypač romantiškoms, užmegzti. Nevertėtų apskritai nieko rimto imtis – iškils nenumatytų sunkumų, netikėtų nesutarimų, kliūčių. Vertėtų baigti senus darbus, grąžinti skolas.

Diena gali sukelti nemažai rūpesčių moterims, įsimylėjusiems. Tai tas laikas, kai lengvai sugadinami bet kokie geri santykiai, mat gali kilti nepagrįstų įtarimų. Itin galima nukentėti per itin emocingus ar nestabilios psichikos gerbėjus (gerbėjas). Tik nereikėtų šiuo metu tikėti viskuo, ką išgirsite, – pakaks kliedesio, fantazijų, neturinčių nieko bendra su realybe. Tad neklausykite paskalų apie brangius žmones – tai gali būti visiška nesąmonė.

Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, apgaulių, vagysčių, apiplėšimų, autoavarijų tikimybė.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia nieko nesapnuoti: bet kokie sapnai – geri ar blogi – reiškė įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiminsite svetimas problemas), atsakyti prašančiam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namie gėlė nuvystų, sugrįžti kur nors išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei jus apvogtų – išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų; jei namie gėlė išsiskleistų, gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis padės išspręsti ankstesnes problemas; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Gali atsirasti nepateisinamas poreikis išlaidauti. Ne laikas sandoriams ir kitokioms rizikingoms finansinėms operacijos, brangiems pirkiniams. Venkite nešiotis dideles pinigų sumas. Nepamirškite likti ištikimi savo porai.

Jautis (04 21–05 21). Kritinis laikas, ypač moterims. Nepraraskite atsakomybės jausmo, ypač sutuoktiniui, tačiau tai nereiškia, kad turite surišti rankas ir nurodinėti, ką kur reikia daryti. Tai visai netikęs laikas siekti pranašumo šeimoje, taip pat veltis į konkurencinę kovą.

Dvyniai (05 21–06 22). Artimieji ir kolegos gali užkrauti savo užduotis, rūpesčius. Ši diena jums itin nepalanki, tad turite save saugoti, taupyti jėgas ir nesistengti už visus viską atlikti. Didelė gamybinio broko, traumų, autoavarijų tikimybė. Labiau gali gesti transportas, darbo technika.

Vėžys (06 22–07 22). Gerai gilintis į šeimos, ypač vaikų, problemas, tačiau nereikėtų tvarkyti jų reikalų – galite pabloginti situaciją. Nereikėtų rizikuoti tvarkant reikalus net tada, jei jausite pakilimą ir būsite gerai nusiteikę.

Liūtas (07 22–08 23). Ne laikas ginčytis su labiau reikalą išmanančiais asmenimis, šefu – tai nesustiprins jūsų pozicijų, nepelnys jums pagarbos. Jei įmanoma, verta reikalų tvarkymą paaukoti šeimos labui. Tik nebūkite tokie reiklūs artimiesiems – leiskite jiems ir pailsėti, atsipalaiduoti.

Mergelė (08 23–09 23). Venkite įsipareigoti ir žadėti, ypač dėl dalykinių reikalų, – atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo. Vakaras netinkamas jokiems susitikimams, kelionėms. Nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Teks duoti, o ne imti, tiesa, dosnieji gali sulaukti ir netikėtų dovanų. Verta pasidomėti, ko reikia jūsų artimiesiems. Tinkama proga nustebinti dovana sutuoktinį. Vakaras nepalankus santykiams su artimaisiais, giminaičiais aiškintis.

Skorpionas (10 23–11 23). Slegiantis metas. Bus svarbu nusileisti, nekonfliktuoti su antrąja puse. Šiuo metu jums pakanka dalykinių ir finansinių rūpesčių, tad stinga laiko artimiesiems. Ieškokite būdų sušvelninti įtampą namuose.

Šaulys (11 23–12 22). Atsitiktinai išgirstas žodis, išvystas žmogus atgaivins senus prisiminimus, paskatins ilgesingas nuotaikas. Tai pasyvus metas – jei galite, svarbių reikalų tvarkymą paveskite kitiems arba atidėkite kitai dienai. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nesistenkite nieko nustebinti, ypač darbe, viską darykite labiau susikaupę (tikėtinos žioplos klaidos). Būkite atidesni savo vaikams, įvykdykite jiems duotus pažadus.

Vandenis (01 21–02 20). Ko gero, darbe laukia didelis krūvis – prašykite kolegų pagalbos. Daugiau laiko skirkite šeimai, juk jums nėra kada pasigilinkite į vaikų, sutuoktinio nuomonę. Vakaras nepalankus viešnagėms.

Žuvys (02 20–03 21). Gyvenimo pamokos kartojasi, tačiau, tiems, kurie mokosi iš senų klaidų, diena nesukels rūpesčių. Nepervertinkite savo įtakos ir ryšių – aplinkiniai gali suabejoti jūsų autoritetu. Pasistenkite elgtis kukliau, paprasčiau ir mažiau žadėkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.