Palmira žino: jei šiandien gausite pinigų, sėkmė lydės mėnesį

Ant nieko nepykite, nieko nebarkite, nekritikuokite. Būkite atidesni kitų mintims, pasiūlymams – tai drąsių idėjų metas. Tad daugiau bendraukite – ne laikas savyje užsisklęsti.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).<br>I.Budzeikaitės nuotr.
Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).<br>I.Budzeikaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:45 PM

Ant nieko nepykite, nieko nebarkite, nekritikuokite. Būkite atidesni kitų mintims, pasiūlymams – tai drąsių idėjų metas. Tad daugiau bendraukite – ne laikas savyje užsisklęsti.

Šiandien bus naudingiau nesiimti ko nors nauja, o mėginti atnaujinti seną reikalą, ką nors perdaryti. Netaupykite jėgų – imkitės sunkių, atsakingų darbų, ypač anksčiau nepavykusių ar atidėtų. Ir pasiruoškite netikėtumams – ne viskas vyks pagal planą, tiesa, tai į naudą.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški, gerai buvo matyti ugnį – pagalba, medžius – apsauga, globa, naujos pažintys, lietų – išsivalymas. Puiku skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis. Blogai būti baltai apsirengus – gėda, nuostoliai.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas sutvarkyti skubius reikalus, palankus kultūriniams ir meniniams renginiams, švęsti; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Tik neskubinkite įvykių – jei nepritrūks kantrybės, viskas pavyks. Tinkamas laikas ne tik sutvarkyti reikalus, vykti į dalykines keliones, bet ir rengti susitikimus su draugais, giminaičiais.

Jautis (04 21–05 21). Įtemptas metas. Tačiau šiandien ramybė privaloma (neigiamos emocijos ilgam pakenks jums ir jūsų grožiui), tad venkite ginčytis, nesiimkite nieko kritikuoti, peikti. Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolos reikalus. Vakaras geras aplankyti bičiulius.

Dvyniai (05 21–06 22). Rasite tinkamą kompromisą – tai neblogas laikas deryboms, ilgalaikiams susitarimams, gerai parengtiems dokumentams tvirtinti. Beje, savęs nevarginkite sunkiais darbais – juos verta su kuo nors dalintis. Raskite daugiau laiko pasidžiaugti sutuoktinio draugija.

Vėžys (06 22–07 22). Nieko nedarykite per jėgą – svarbu nesuirzti, neprarasti geros nuotaikos, nors gali padaugėti neatliktų (užmirštų, atidėtų) darbų – tik nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms, taip pat instrukcijoms bei kolegų (ypač šefo) nuomonei. Verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų.

Liūtas (07 22–08 23). Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs. Gera proga pasigirti, save pareklamuoti. Tinkamas laikas siūlyti vadovybei savo seną sumanymą, taip pat pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Palanki diena laisvų, kūrybinių profesijų atstovams – gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti.

Mergelė (08 23–09 23). Aktyviai veiklai ne pats geriausias laikas. Darbe neužsibūkite – siekite daugiau laiko praleisti namie. Ši diena gera atviriems pokalbiams su artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Staiga suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas dirbti su sena informacija, konsultuotis su profesionalais, susitikti su įtakingais, svarbiais asmenimis, taip pat atnaujinti pažintis.

Skorpionas (10 23–11 23). Nepraraskite saiko vertindami savo bei partnerių finansines galimybes. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Galimas netikėtas pamirštos skolos grąžinimas.

Šaulys (11 23–12 22). Gera diena. Tvarkykite svarbius reikalus, tiesa, jei nebijote rizikuoti. Daug kas priklausys nuo energingumo bei asmeninio įtaigumo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasyvus metas – nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad neklausykite blogų šnekų apie artimuosius bei mylimą asmenį.

Vandenis (01 21–02 20). Gerų permainų metas – aplinkybės klostysis palankiai, be to, ir draugai padės. Tik neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, patikrinkite.

Žuvys (02 20–03 21). Verta palaikyti gerus santykius su įtakingais asmenimis, dalykiniais partneriais, savo šefu. Geras laikas su vadovybe pakalbėti jums svarbiu klausimu – jus supras, įvertins. Vakaras, beje, bus sėkmingas aptarti jūsų karjeros reikalus neoficialioje aplinkoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.