Palmiros horoskopas savaitgaliui

Poilsio dienos nebus tinkamos uždaram šeimos bendravimui, ramiam poilsiui – rizikingos pramogos, tolimesnės kelionės, susitikimai su žmonėmis iš toli gali nuvilti, nepasiteisinti, netgi sukelti netikėtų rūpesčių. Svarbu, kad savaitgalį pakaktų savitvardos, blaivaus požiūrio į save, į artimus žmones, į situaciją. Patartina nieko nesureikšminti, vengti konfliktų ir nepirkti vertingų daiktų. Itin prieštaringos bus sekmadienio nuotaikos: poreikis nerūpestingai džiaugtis gyvenimu ir meile, būti laisviems bus trikdomas rūpesčių dėl neatliktų darbų ar pinigų stokos, dėl artimųjų sveikatos ar net visuomeninių pareigų, taip pat dėl netikėtų susitikimų, nelauktų svečių ir pan.

Ką žada žvaižgdės savaitgaliui?<br>123 rf.com
Ką žada žvaižgdės savaitgaliui?<br>123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:31 PM

Pasistenkite šį savaitgalį likti sąžiningi savo išrinktiesiems ir neįsivelti į abejotinus finansinius reikalus. Nesivadovaukite nuostata, kad viskas turi savo kainą (tik reikia ją žinoti), mėgindami ką nors papirkti – nebūtinai oficialų asmenį, bet ir mylimą žmogų, savo vaiką – pinigais, turtu ar pažadais: su jumis anksčiau ar vėliau bus lygiai taip pat pasielgta. Taip jau yra, kad mėginantys ką nors apgauti patys sulaukia apgavikų, tik dar už juos gudresnių.

Sekmadienis nepalankus naujoms pažintims užmegzti. Netinkamas skolintis pinigų, taip pat juos grąžinti.

Beje, šeštadienis ir sekmadienis bus tinkami rinkti vardą savo vaikui ar pavadinimą savo įmonei.

Pirmadienis palankus imtis anksčiau nepavykusių ar atidėtų darbų.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tiems, kurie kelyje, bei tiems, kurie miegojo prie atviro lango. Buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė, būti nuogam – sveikata. Atidaryti duris – naujas gyvenimo etapas, būti savo sename name – skolos grąžinimas. Maudytis – apkalbos, matyti vaisius, daržoves, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, jei ant jūsų užkristų tinko gabalas, kas nors žemės grumstu mestų, jei bėgtų rudas vanduo, susižeisti kruvinai, jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų, jei paukštis virš galvos klyktų, veidrodį sudaužyti; geltona, apelsininė, raudona; šviesios spalvos, ypač geltona, oranžinė, raudona.

Geras ženklas: jeigu vardu gatvėje pašauktų, rasti monetų; juoda, ruda, tamsiai mėlyna; tamsios spalvos.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški, jei juos regėjote saulei tekant. Puiku, jei jus vardu sapne kas pašaukė, jei skraidėte. Blogai kristi, būti po žemėmis, uolose – liga, medžius kirsti, valtį matyti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: sagą pamesti, jei drabužis suplyštų – apsaugos praradimas, jei nagas užlūžtų – peštynės, kristų peiliai, šakutės – konfliktai, įstrigti einant, važiuojant; žalia, ruda.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti odinį daiktą, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti, jei pūstų stiprus vėjas į nugarą; ryškūs spalvų deriniai, geltona, auksinė, alyvinė.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos ir laiškai ar gaisras – gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei gestų be priežasties šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus seniems reikalams užbaigti; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Būkite itin atidūs savo tėvams. Pagarbiau reaguokite į mylimo žmogaus emocijas. Beje, dabartiniai planai gali realizuotis priešingai. Šeštadienis neblogas profesiniams susitikimams. Pirmadienis geras ką nors atnaujinti, tinkamas ir veiklai reorganizuoti.

Jautis (04 21–05 21). Būsite itin agresyvūs, tad su niekuo nesiaiškinkite santykių. Savaitgalis nepalankus naujoms pažintims užmegzti. Venkite atskleisti savo nuomonę, nesivelkite į ginčus. Pirmadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 22). Nereikėtų abejoti savo ankstesniais įsitikinimais – naujų tiesų neieškokite. Neieškokite savaitgalį ir nuotykių – kritiškiau vertinkite asmenis, bandančius pakeisti jūsų nuomonę. Nemalonumai galimi per užsienietį ar kelionę, taip pat per bendrus finansus. Pirmadienis palankus kelionėms.

Vėžys (06 22–07 22). Nebus lengva išlaikyti savitvardą. Galimi nuostoliai, netektys, nusivylimai. Nesiimkite nieko kategoriškai spręsti, laukite. Būkite itin atidūs sutuoktinio nuotaikoms ir pagarbūs jo nuomonei. Pirmadienis emociškai sudėtingas, tačiau palankus spręsti mokesčių, skolų problemas.

Liūtas (07 22–08 23). Jei problemos dėl sveikų santykių šeimoje aktualios, pertvarkykite šeštadienį namus taip, kaip patogiau jums bei artimiesiems. Ir visur siekite kompromisų. Pirmadienis geras senoms pažintims atnaujinti, bendradarbiavimui užmegzti, deryboms, seniai parengtiems susitarimams tvirtinti.

Mergelė (08 23–09 23). Lyg ir gerai jausitės, lyg ir palankiai aplinkybės klostysis, bet menkiausias nesklandumas, nesėkmė, kieno nors užgaulesnis žodis ar nepakankamai pagarbos jūsų asmeniui, ir prarasite savitvardą. Būtina labiau pasaugoti vaikus bei savo sveikatą. Pirmadienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vertinkite gerus santykius su artimaisiais, mylimu žmogumi. Labiau pasaugokite vaikus, būkite atidesni tėvų sveikatai. Gali padaugėti painiavos dėl meilės, tačiau nesiimkite nieko spręsti. Pirmadienis sėkmingas bet kokiems reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 23–11 23). Neverta kur nors vykti, svečiuotis, nebent pas tėvus, giminaičius. Labiau pasirūpinkite jų savijauta. Pavojinga įsimylėti – viskas išeis atvirkščiai, nei tikitės. Pirmadienį naudinga paskirti šeimos reikalams.

Šaulys (11 23–12 22). Nepasiduokite įniršiui bendraudami su sutuoktiniu, o viešosiose vietose būkite kuklesni, taupesni. Dažniau patylėkite, venkite žadėti, atidžiau kitų pasiklausykite – netikėkite blogais žodžiais apie žmogų, kurį mylite. Pirmadienis palankus imtis užvilkintų reikalų norint juos paskubinti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būkite atlaidesni, kantresni su vaikais, mylimu asmeniu. Labiau pasaugokite savo sveikatą ir turtą. Venkite išlaidų, neskolinkite didelių pinigų sumų šeštadienį. Venkite atsitiktinių pažinčių, juolab flirto. Pirmadienis geras spręsti senas finansines problemas.

Vandenis (01 21–02 20). Patartina vengti bendravimo, nevykti į rizikingas keliones. Nepasiduokite emocijoms, nepavyduliaukite ir saugokite sveikatą. Nelaimingi atsitikimai, traumos bus labiau tikėtini, jei tektų keliauti. Pirmadienis sėkmingas – būsite energingi, sumanūs.

Žuvys (02 20–03 21). Optimizmas savaitgalį gali padaryti meškos paslaugą – mažiau vilkitės, mažiau planuokite. Planai gali netikėtai sugriūti, tad elkitės taip, kad nereikėtų rizikuoti sveikata. Labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Pirmadieniui neplanuokite svarbių reikalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.