Astrologė S.Liepienė: savaitės sėkmę lems draugų kantrybė

Avinas (03 21–04 19)

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2014, 8:57 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:08 PM

Audringos emocijos ir kaprizai nepadeda pildyti norų, bet gyvenimas tampa spalvingesnis, emocingesnis. Gerai einasi tie darbai, kuriuos galite vienu priėjimu pradėti ir pabaigti.

Darbai, kuriems reikia kantrybės, apgalvotų sprendimų, sekasi sunkiai. Renkite šventes, dalyvaukite kviestiniuose vakarėliuose – tai sustiprins jūsų autoritetą, leis save parodyti ir į kitus pažiūrėti. Fizinis krūvis naudingas, bet jauskite saiką.

Jautis (04 20–05 20)

Viskas klostosi lėtai, tingiai. Bet viskas apgalvota ir be jokių ekstremalių situacijų. Jūs žinote, kad dabar laikas, kai galima gauti, išprašyti iš gyvenimo dovanų, nedidelių nuolaidų. Žinote ir tuo naudojatės.

Tačiau būkite atsargūs diktuodami sąlygas ar kritikuodami. Anksčiau ar vėliau aplinkiniams trūks kantrybė ir visas gėris, kurį sėjote, jums grįš su kaupu. Tačiau kol visi kantrūs, galite mėgautis.

Vėžys (06 21–07 22)

Noras padėti, pagloboti, pasirūpinti nėra blogai, kol tai nepradeda aplinkinių slėgti. Todėl gerai pagalvokite, ar verta pataikauti, lepinti, kai to niekam nereikia, kai to niekas nevertina.

Negaiškite laiko veltui. Geriau suplanuokite vasaros atostogas, patikrinkite inventorių ir galbūt jau šį savaitgalį išvykite apžiūrėti stovyklavietės. Didelių švenčių nenumatoma.

Liūtas (07 23–08 22)

Nejaukiai jaučiatės, manote, kad esate pamiršti, iškeisti į ką nors patrauklesnio? Gali būti. Bet greičiausiai darbai įsuko jūsų draugus ir jums lieka stebėti jų dūzgimą.

Nesididžiuokite, patys paskambinkite, patys pasikvieskite, patys šventę suruoškite. O kai visi bus drauge, bus galima ne tik juokauti, bet ir ateitį paplanuoti, patarimų paklausti. Dideli, spalvingi planai sprogsta lyg muilo burbulai.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors visas dėmesys – detalėms, truputį atsitraukus, atitolus nuo kasdienių darbų galima pamatyti ir bendrą vaizdą.

O tas vaizdelis ganėtinai patrauklus – sumažėjęs darbų krūvis vasarą, daugiau laiko buičiai, šeimai, sau. Vėl atgimsta mintis apie sveiką gyvenimo būdą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Emocijos sustiprėja, atsiranda noras viską daryti skubotai arba bent jau patiems imti gyvenimo vairą į rankas. Bet gali pasirodyti, kad jums įsiūlytas tik atsarginis vaikiško dviratuko vairas.

Visa valdžia išlieka jūsų antrosios pusės rankose. Ir kuo anksčiau tai suprasite, tuo greičiau jums pavyks atsisėsti ten, kur norisi.

Tai geras laikas spręsti partnerystės klausimus, vesti derybas – tik jūs vieni tokiomis aplinkybėmis galite išlaviruoti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pokyčiai ne tik jūsų gyvenime, bet ir tų, kurie yra greta. Jūs tiesiog priverčiate žmones šokti pagal savo dūdelę. Ir nereikia teisintis, kad netyčia, kad nenorėjote. Galite, sugebate ir tai darote.

Ne visada jūsų sprendimai teisingi, ne visada visi lieka jais patenkinti. Bet gyvenimas toks, kad visiems neįtiksite. Visuomeniniai darbai, veikla, kai reikia vadovauti, – štai sferos, kuriose galite pasireikšti ir parodyti save.

Šaulys (11 22–12 21)

Neaiškios svajonės ir dar miglotesni planai. Viskas, ką dabar sumanote, gali būti įgyvendinta, tačiau ne dabar, ne staiga. Visiems šiems projektams ir norams reikia laiko ir aplinkinių pritarimo.

Gali būti, kad surasite gerą dėdę, kuriam patiks jūsų mintys, o gal gražios akys, ir viskas bus nulemta jūsų naudai. Bet gali būti, gal viskas taip ir liks dar svajonių lygmenyje. Nereikia nusiminti – geriausias kelio gabalas visada priekyje.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Viskas kontroliuojama ir jokių nereikalingų emocijų, jokių isterijų ar parodomųjų spektaklių.

Jūs žinote, kaip turi būti, kaip tai pasiekti, ir turite begalę kantrybės. Todėl niekas negali nei duobės iškasti, nei šukių pribarstyti – einate ten, kur reikia. Tačiau vis tiek vienas kitas šviesus spindulys prasiskverbs pro storas pareigos užlaidas ir pamatysite, kad kartais reikia atverti langus, reikia surizikuoti.

Vandenis (01 20–02 18)

Lengvai užsiliepsnojate, įsiveliate į debatus ten, kur nereikia. Niekas neabejoja jūsų autoritetu, intuicija ar sugebėjimu vadovauti. Jums derėtų labiau pasitikėti savimi ir retsykiais papenėti viduje tūnantį autoritetingą drakoną.

Atidžiau rinkitės kompaniją vakarais, neatviraukite su svetimais ir būkite pasiruošę išlaidauti.

žuvys (02 19–03 20)

Tai, ką turite, vertinate labai keistai. Gal kiek per emocionaliai, gal kiek impulsyviai. Retokai iš gerosios pusės. Negalvokite taip niūriai, viskas susitvarkys, viskas aprims ir bus gražu, giedra.

Nereikia verkti dėl smulkmenų ar spręsti globalių labdaros problemų. Jei yra noras, prisidėkite, bet neužsiverskite viso krūvio sau – nepavešite. Laimėjimų ir sėkmingų startų laikas – priekyje.

Dvyniai (05 21–06 20)

Viskas įdomu, net ir tai, kas anksčiau buvo tuščios šnekos, paiki plepesiai, dabar tampa patrauklu. Ir šis susidomėjimas gali nuvesti ne tik į vieną ar kitą draugiją, bet ir padėti surasti visai naujų saviraiškos sričių. Tačiau visur kame turi būti tęstinumas, sistema, o ne vien lėkimas. Nereikalingi pirkiniai, ginčai namie ir sugadintos atostogos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.