Palmira pažėrė draudimų: nepirkite, nesiaiškinkite, nepavydėkite

Ketvirtadienis, gegužės 22-oji, - sudėtinga diena, ypač moterims. Būsite veiklūs, sumanūs, tačiau nederėtų imtis nieko nauja.

Ketvirtadienis, gegužės 22-oji, - sudėtinga diena, ypač moterims.<br>123 rf.com
Ketvirtadienis, gegužės 22-oji, - sudėtinga diena, ypač moterims.<br>123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2014, 7:38 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:10 PM

Netinka tvarkyti piniginių ir turto reikalų, priimti atsakingų finansinių sprendimų, tvirtinti sandorių, investuoti pinigų, taip pat įsipareigojimams, susitarimams, nors galite būti verčiami aplinkybių sutikti su negarbingomis, jums nenaudingomis sąlygomis.

Nepalanku pradėti bylinėjimąsi, ypač siekiant išsiaiškinti finansinę neteisybę. Nederėtų reikšti savo nuomonės (ypač moterims), prieštarauti kolektyvo, partnerių nuomonei, taip pat pavydėti, pavyduliauti.

Nepalanki diena ir širdies reikalams – nesiaiškinkite meilės santykių, nepriekabiaukite, neįkyrėkite jums patinkančiam asmeniui, nes spaudimu galite atstumti. Nepalanku užmegzti ir naujus romantiškus ryšius.

Netinkamas laikas pirkti vertingus daiktus, papuošalus, drabužius, veido kremą, dovanas. Pasistenkite, kad jūsų išlaidos būtų minimalios – tiek, kiek reikia kasdieniams poreikiams patenkinti.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas reikalams tvarkyti; gerai vilkėti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 21). Įtemptas laikas – nereikėtų imtis sunkių, alinamų darbų, priimti atsakingų sprendimų – apsiriksite. O jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, iš kur artimiausiu metu reikėtų laukti nemalonumų, gilinkitės į šios dienos naujienas ir į savo nuojautą.

Jautis (04 21–05 21). Kritinis laikas. Puikus – gero priešas. Tad nieko nekeiskite, džiaukitės tuo, ką turite. Ir nesikiškite į įvykių eigą, partnerių sprendimus. Dabar prasminga atitolti, atsiriboti.

Dvyniai (05 21–06 22). Dera imtis šiandien kraunamų užduočių darbe, bent jau tam, kad viršininkai nesuabejotų jūsų atsidavimu ir galimybėmis. Kita vertus, šios dienos problema – kokybė. Būkite atidesni mylimam žmogui, artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite žavėtis avantiūristiškais pasiūlymais, projektais – šiuo metu būsite linkę į iliuzijas. Įsimylėti irgi ne laikas.

Liūtas (07 22–08 23). Sunkoka diena, tačiau likite draugiški, diplomatiški ir išvysite, kiek daug žmonių jums simpatizuoja. Neatsargus žodis ar neapgalvotas poelgis gali nublokšti atgal.

Mergelė (08 23–09 23). Galite patirti, kad nuo jūsų mažai kas priklausys, – šio metu jūsų partneriai (o gal ir priešai) taps stipresni už jus. Tad ne laikas veltis į kovą, konfliktus. Mažiau ginčykitės, neįrodinėkite savo tiesų sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas atsipalaiduoti – susitelkite, imkitės sunkių, gal net nemalonių darbų. Venkite prieštarauti vyresnybei, nesiginčykite su kolegomis. Tinkamas metas iš esmės susitvarkyti namuose.

Skorpionas (10 23–11 23). Reikalai pajudės sparčiau, bet rutuliosis kitaip, nei planavote, – vis dėlto pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas. Bent jau partneriais nepasikliaukite – per juos galite nukentėti. Ne laikas avantiūroms, ypač norint nesunkiai užsidirbti pinigų.

Šaulys (11 23–12 22). Išbandymų metas. Neskubinkite įvykių, mokėkite atsitraukti. Palankiau veikti per neoficialius kanalus. Ne laikas su vadovybe aptarinėti finansinių perspektyvų, kaip ir su savo pora aiškintis meilės santykių (geruoju tai nesibaigs).

Ožiaragis (12 22– 01 21). Stigs erdvės bei laiko reikalingam manevrui veikloje, tad jūsų elgesys turi būti lankstus ir nesuvokiamas konkurentams, priešams. Mokėkite saugoti paslaptis, ypač susijusias su finansiniais reikalais.

Vandenis (01 21–02 20). Būkite taupesni, saikingesni ko nors norėdami, kitaip įsivelsite į nemalonią istoriją. Šios dienos finansiniai pasiūlymai gali pasirodyti visai gražūs, viliojantys, tačiau jie bus tušti – neverta rizikuoti ar atsisakyti ko nors vertinga.

Žuvys (02 20–03 21). Svarbių reikalų tvarkymo niekam nepatikėkite (šiuo metu už jus niekas nieko geriau nepadarys). Neišsigąskite, jei kas prikiš senus, neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks dalykus, kuriuose slėpėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.