Astrologės S.Liepienės prognozės gegužės 27–birželio 2 dienomis

Astrologė Skirma Liepienė iki vasaros pradžios pataria būti draugiškiems su šeimos nariais ir bičiuliais. Nors kai kurie Zodiako ženklai neišvengs konfliktų, astrologė įžvelgia, kad juos bus galima ir sušvelninti. Netrūks intrigų bei vaikų sukeltų problemų, tad būkite tam pasiruošę.

Ką dvylikai Zodiako ženklų žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką dvylikai Zodiako ženklų žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2014, 10:10 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:54 AM

Avinas (03 21–04 19)

Jūs turite klausimų, o kas nors žino atsakymus. Jums tereikia surasti tą žmogų. Greičiausiai visažinis – pačioje artimiausioje jūsų aplinkoje. Apsidairykite. Jei nemokėsite tiksliai paklausti, nesuformuluosite jums rūpimo klausimo, nesulauksite reikalingo atsakymo.

Nedideli konfliktai su antrąja puse bus tik nauja intriga šeiminiame gyvenime. O tiems, kurie vis dar ieško meilės, telieka apsišarvuoti kantrybe.

Jautis (04 20–05 20)

Išreikalaukite iš artimųjų, kad jie atliktų tai, kas pridera. Neginkite, neteisinkite tų, kurie elgiasi ne taip, kaip reikia. Pareigas atlikti turi visi. Jūs tai žinote, tačiau nuolaidžiaujate ne tik sau, bet ir kitiems.

Visa tai labai matyti ir jau atrodo nebegražu ir visai nemiela. Daug šnekate, daug pasakojate, stengiatės daug išmokti. Visa tai gerai, nes to tikrai prireiks ateityje. Naujas žmonių ratas ne tik suteikia žinių, bet ir išmoko tolerancijos.

Dvyniai (05 21–06 20)

Paprastai, lengvai, juokaujant neišeis visko sutvarkyti. Ir jokie šilkiniai kaspinai, pamaloninimai negelbės, kai teks spręsti vaikų sukeltas problemas. Tokios naujienos nebestebina, bet kiekvieną kartą tai sukelia nepasitenkinimo gūsį.

Bendri įsipareigojimai, paskolos, investicijos ar projektai, kuriems įgyvendinti naudojami svetimi pinigai, taip pat gali būti komplikuoti.

Vėžys (06 21–07 22)

Lyg ir niekas nevyksta, nesikeičia, bet atsiranda intriga. Ir tai šildo iš vidaus. Gal net neverta apie tai galvoti, tačiau yra kažkas tokio, kas rusena. O gal ne veltui rusena?

Kad ir kokios mintys jus dabar lankys, neturėsite tam laiko. Yra darbų namuose, kuriuos reikia atlikti, yra sutartys, kurias reikia vykdyti. Tačiau nepamirškite, kad net išėjusiems į politiką būna didelių pagundų, o ką jau kalbėti apie tuos, kurie gyvena savo pomidorų lysvėje.

Liūtas (07 23–08 22)

Viskas pagrįsta draugiškumu, bendromis idėjomis ir planais, kurie sujungia žmones. Tačiau jums tai menkai rūpi. Jūs žinote, kur ir kaip elgtis, kaip daryti įspūdį žmonėms, sulaukti komplimentų ir palankumo. Kartais patys džiuginate kitus savo karališku dėmesiu.

Tačiau dabar geriausios kortos tikrai ne jūsų rankose. Todėl arba paprašykite, kad gyvenimas iš naujo padalintų kortas, arba prisipažinkite pralaimėję.

Mergelė (08 23–09 22)

Viskas stabilu ir nepajudinama, viskas savo vietose. Tačiau ne viskas taip, kaip suplanavote, paprastai ir įprastai. Gyvenimas ima ir suspindi lyg fejerverkai nakties danguje. Nutvieskia visai užmirštas, uždangstytas sielos kertes. Žavi, baugina ir traukia.

Kiek leisite gyvenimui jus stebinti, tiek ir stebins. Bijosite, nedrįsite – liksite ten, kur esate, bet visą laiką gailėsitės, kad nesurizikavote.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jausti laiko tėkmę natūralu, o stabdyti laiką – keista. Todėl jei galite, bėkite, lėkite, darykite viską greitai. Nespėjate susivokti, sugalvoti, apsvarstyti? Nesvarstykite. Pasinaudokite visomis galimybėmis, kurias suteikia gyvenimas.

Nedarykite pauzių. Nors savaitės pradžia pateiks daug netikėtumų, patys saldžiausi pasiūlymai lauks savaitgalį.

Skorpionas (10 23–11 21)

Daugybė smulkmenų pavirsta margais gyvenimo karoliais, jei jos sprendžiamos paeiliui. Ir tampa rimtu galvos skausmu, jei bandoma sutvarkyti vienu mostu. Todėl neskubėkite, kai galite palaukti, kai galite ramiai išspręsti ar išsiaiškinti.

Nesėdėkite namuose, jei norite išvykti, pamatyti, aplankyti.

Laikas geras trumpoms kelionėms, net jei ir lyja. Finansiniai klausimai šią savaitę nėra maloniausia tema.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūsų susirūpinimas turi pagrindą, įtarimai pagrįsti. Tik gali būti, kad jūsų nuomonės niekas neklaus, o patarimų neklausys. Jei galite, atskirkite darbo problemas nuo naminių – jei viskas susipins, negalėsite išnarplioti visą vasarą.

Neleiskite vaikams kištis į tėvų reikalus, ir amžius čia neturi jokios reikšmės. Visi turi gyventi savo gyvenimą, net ir tada, kai visi gimę po tuo pačiu ženklu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Meilios kalbos, lengvi pašnekesiai apie nieką, šiek tiek melo, apgaulės ir nuotykių. Viskas, kas padaro gyvenimą lengvą, spalvotą ir efemerišką. Viskas, kas prieštarauja jūsų prigimčiai, įpročiams ir planams.

Tik taip galima pajusti vasaros dvelksmą, pamatyti besimainantį gyvenimą.

Todėl ši savaitė bus panaši į sūpuokles: nuo lengvo flirto – iki rimtų įsipareigojimų, nuo atlaidumo – iki bausmių.

Vandenis (01 20–02 18)

Įsimylėti galima bet kada, tik vasaros pažintys būna laisvesnės, lengvesnės ir ne tokios įpareigojančios. Kad ir kaip būtų, esate mylimi ir namuose, ir tarp draugų. Tikėtini įdomūs renginiai, koncertai, pasirodymai.

Tačiau kiekvieną savaitę laukia ne tik dovanos, bet ir būdas tas dovanas uždirbti. Ir dabar jums tenka ne tik mėgautis meile, dėmesiu, bet ir rūpintis namais, kažkam priminti tradicijas ar net kurti naujas.

žuvys (02 19–03 20)

Įdomūs pokalbiai, nedidelės išvykos atveria naujas duris į pažinimą. Gali būti, kad kokia nors smulkmena, rekomenduota knyga ar pasivaikščiojimas miške pastūmės eiti visai nauja kryptimi.

Atsiras susidomėjimas, naujas ratas žmonių, kurie taps jūsų gyvenimo dalimi.

Tie, kurie nėra pasiruošę priimti naujienų, liks nieko nepešę, tik vienas kitas skambutis jiems primins, kad jų pasiilgo draugai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.