Astrologė Palmira pataria nepriekaištauti dėl neištikimybės

Nors diena labiau nei kitos šią savaitę tinkama įvairiems reikalams tvarkyti, rekomenduojama pasyvi pozicija, ypač ginčo, konflikto atveju – nieko nepešite, tik tuščiai jėgas prarasite, be reikalo sau, o gal ir kitiems nuotaiką sugadinsite. Nors šiuo sunkiu metu nelengva likti objektyviems, ramiems, vis dėlto stenkitės valdytis, nebūti kategoriški, užsispyrę.

Namuose nesiaiškinkite santykių dėl neištikimybės, atsakomybės, darbų krūvio, neprimetinėkite artimiesiems savo nuomonės ir valios – bus nemažai progų suirzti, supykti, įsivelti į skandalą.<br>123rf.com nuotr.
Namuose nesiaiškinkite santykių dėl neištikimybės, atsakomybės, darbų krūvio, neprimetinėkite artimiesiems savo nuomonės ir valios – bus nemažai progų suirzti, supykti, įsivelti į skandalą.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-28 17:38, atnaujinta 2018-02-13 10:26

Tai jaunaties metas, tad nepersidirbkite, dažniau ilsėkitės, o namuose nesiaiškinkite santykių dėl neištikimybės, atsakomybės, darbų krūvio, neprimetinėkite jėga artimiesiems savo nuomonės ir valios – bus nemažai progų suirzti, supykti, įsivelti į skandalą. Šeimos interesai, palyginti su profesiniais, turėtų būti svarbiausi ir tvarkomi pirmiausia.

Nepatartina užmegzti naujų pažinčių, veltis į flirtą – šiuo metu nauji žmonės gali išbalansuoti jūsų vidinę pusiausvyrą ir prarasite pasitikėjimą savimi arba atsiras tuščių ambicijų, kvailų vilčių. Nemenka apgaulių, vagysčių, intrigų tikimybė.

Palankesnė antra dienos pusė nuo13 val. 22 min. Šį laiką reikėtų skirti svarbesniems reikalams tvarkyti, susitarimams tvirtinti (tik trumpalaikiams).

Venkite svaigalų, būkite atsargesni prie vandens.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Reikšmingi vidurnakčio sapnai, ypač jei išgirdote ką nors sakant, regėjote parašytą tekstą ar patys ką nors rašėte. Išgirsti, parašyti, perskaityti žodžiai pranašiški, juos reikėtų atsiminti.

Blogas ženklas: jei plaukai labai veltųsi, šukos sulūžtų, siūlo į adatą negalėtumėte įverti, jei netyčia kas nors vandeniu aplietų, būti sulytam – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: pirma penktadienio pusė palankesnė reikalams tvarkyti; tinkamos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų – neskubinkite įvykių. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors vers greitai apsispręsti. Mažiau klausykitės svetimų nuomonių – būsite suklaidinti. Likite atidesni vairuodami.

Jautis (04 21–05 21). Pasitenkinkite mažu ir nieko nesiekite jėga. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą – dėl šios dienos klaidų galite jos netekti ar būti perketi į žemesnes pareigas. Tikėtinos ir išlaidos (ar skandalai) dėl netikusio vaikų elgesio. Ne laikas ryte aptarinėti šeimos biudžeto su sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 22). Dvilypė diena, kai geri norai veda į aklavietę. Nesiveržkite imtis naujų darbų, nesižavėkite siūlomais naujais projektais ar paaukštinimu (nebent tai būtų antrą dienos pusę išgirstas pasiūlymas). Venkite pirmą dienos pusę ko nors reikalauti iš vadovybės, aukštų asmenų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos buitinės avarijos.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims, nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių. Nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Atsargiau vairuokite. Venkite svaigalų.

Liūtas (07 22–08 23). Mažiau planuokite, tuomet neteks nervintis, kad viskas griūva lyg kortų namelis. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo jums ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tai pavyks nesunkiai. Nesėkmės ateis per lengvabūdiškumą, paiką patiklumą, atvirumą.

Mergelė (08 23–09 23). Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjo diena (jei manysite, kad nieko nepavyks, kad jau galas, atvirkščiai – pasiseks). Mažiau planuokite – reikalai kryps nenumatyta, netikėta linkme. Nemenka traumų darbe, buityje, kelyje tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus. Būkite atidesni savo vaikams, stenkitės labiau juos suprasti – ne laikas tiesmukiškiems auklėjimo būdams.

Skorpionas (10 23–11 23). Neskubėkite patikėti, kaip ir nusivilti, nors galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, moraline prievarta. Kad ir ką patirsite, nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų agresyviai. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu.

Šaulys (11 23–12 22). Pasiruoškite staigmenoms – tiek geroms, tiek nelabai. Aplinkiniams stigs lankstumo, kantrybės, takto, teisingumo jausmo (beje, ir jums). Tai nepalankus metas profesinei veiklai – galite priimti žalingą sprendimą ar susipykti su vadovybe. Labiau saugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 20–01 21). Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tiesa, neskubėkite priimti pagalbos – galite pakliūti į asmens, kuris padės, priklausomybę. Pirmą dienos pusę didesnė gamybinių, buitinių traumų tikimybė.

Vandenis (01 21– 02 20). Į viską reaguokite ramiai – nereikia labai sureikšminti išgirstų pagyrimų ir kritikos. Ne laikas avantiūroms, nežaiskite su likimu: sėkmė paskutinę akimirką gali atsukti nugarą. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais – nepykite ant jų, susivaldykite. Galimas smagus vakaras, jei iš anksto jo neplanuosite.

Žuvys (02 20–03 21). Kritinė diena. Laikas stabtelėti – imkitės tik svarbiausių reikalų. Neverta imtis naujovių – problemų kils net tuomet, jei viską esate apgalvoję, apskaičiavę. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus. Nesiimkite namuose remonto, neperstumdykite baldų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.