Kad sektųsi, Palmira pataria vilkėti žydrus ir žalsvus rūbus

Kritinis metas, kai stinga jėgų, noro veikti, kovoti. Baigiasi Mėnulio mėnuo, tad iš tiesų nereikėtų imtis nieko nauja ir veltis į kovas, intrigas. Nevertėtų kurti ateities planų (nebent vėlai vakare, 21 val. 40 min., kai stos Mėnulio jaunatis), kaip ir imtis naujų dalykų – galite suklysti, iš esmės pakenkti būsimam reikalui.

Sapnai iš antradienio į trečiadienio pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, skraidyti – pagalba, apsauga.<br>123rf nuotr.
Sapnai iš antradienio į trečiadienio pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, skraidyti – pagalba, apsauga.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-28 07:13, atnaujinta 2018-02-13 11:07

Trečiadienį, gegužės 28 dieną, neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Pasiruoškite ramiam darbui, likite nuoseklūs, atsisakykite maksimalistinių ketinimų.

Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – dabar tai į naudą. Ne laikas bendrauti – patartina atsisakyti svarbių pokalbių su vadovybe, įtakingais asmenimis.

Nesiremkite praeities laimėjimais – tai dabar gali net pakenkti. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi su artimaisiais, bičiuliais, mylimu asmeniu – galite ilgam susipykti ir tikriausiai dėl niekų.

Netinkamas metas pirkti brangius daiktus, pinigus investuoti.

Nepalanku ką nors švęsti. Venkite svaigalų ir apsvaigusių asmenų. Būkite atsargesni prie vandens.

Ne laikas romantiškiems pasimatymams ar naujų santykiams užmegzti.

Didesnė apsinuodijimų, nelaimingų atsitikimų, skendimo, traumų, avarijų tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienio pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, skraidyti – pagalba, apsauga; ugnis, žaibas – didelės permainos. Šventųjų paveikslai – išbandymai; kirpti plaukus – nuostoliai; kraujas, mėsa – nelaimės, liga; koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis; išvysti gaisrą, juodus dūmus, jų įkvėpti ar jei ant jūsų kas nors užsidegtų – jėgų paradimas, net visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys; jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas; kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienio antra pusė nebloga svarbesniems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti pilkai žalsvų, žydrokų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 21). Nesitikėkite, jog dabartines problemas pavyks išspręsti greitai ir lengvai. Gali kilti konfliktų namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti.

Jautis (04 21–05 21). Fatališkas metas: kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais, šefu.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nebrandinkite optimistinių vilčių. Tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas. Visus reikalus atidėkite bent jau rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Apgaulingas metas – jums pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti ką tik norite, tačiau būtent tai ir yra šios dienos spąstai. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių.

Liūtas (07 22–08 23). Gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų ir dėkingumo. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Mergelė (08 23–09 23). Nepervertinkite savo galimybių, ypač bendraudami su teisėsaugos atstovais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Patartina netvarkyti svarbių reikalų ir nevykti į keliones. Į svečius eiti irgi netinkama proga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepersistenkite, niekuo nerizikuokite – už iniciatyvą, kaip ir avantiūriškumą, galite nukentėti. Venkite patarinėti, mokyti, jei nenorite likti kalti, kad suklaidinote žmogų.

Skorpionas (10 23–11 23). Tai sunki diena, kai tuščia laukti teisybės. Tad nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti ir labiau derinkitės prie aplinkybių. Ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Beje, ši diena labiausiai ir tinkama tvarkytis: išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepervertinkite savo galimybių – galite tapti optimizmo auka. Šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

Vandenis (01 21–02 20). Geriausia šiandieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Neverta kur nors skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti. Venkite bet kokių konfliktų su artimaisiais ir savo vadovybe.

Žuvys (02 20–03 21). Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais. Nepriiminėkite atsakingų sprendimų – galite pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine. Didesnė autoavarijų tikimybė. Saugokitės vagių ir kontrolierių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.