Astrologė žada trilerio vertą savaitę: bus ir įtampos, ir meilės

Kas jūsų laukia gegužės 31 - birželio 6 dienomis? Vieni Zodiako ženklai sulauks žvaigždžių lietaus,  dovanų ir dėmesio. O kitiems tai - metas patylėti, patūnoti ir pamąstyti. Sužinokite, ką astrologinė prognozė rodo jūsų ženklo atstovams.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

May 31, 2014, 1:09 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:13 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Rizika. Išlaidos viršija pajamas, bet dabar jums nė motais. Tai laikas, kai rizikuojama dėl smulkmenų, kai ieškoma pramogų nepaisant sveiko proto. Taip norisi išragauti gyvenimo siūlomus malonumus. Nelaimingų atsitikimų išvengsite tik tuomet, jei klausysite namiškių patarimų arba vesitės juos į nuotykių paieškas. Sprendimus dėl darbo atidėkite kitai savaitei.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pakuotė. Šią savaitę jums gali lengvai įsiūlyti gražiai supakuotą prekę. Net nelabai reikalingą. Jums svarbu, kad ji būtų suvyniota į gražų popierėlį ir stilingai pateikta. Tai gali būti ir naujas dubenėlių rinkinys, ir namo projektas. Jums svarbiausia pateikimo būdas. Todėl gali būti, kad nematote bėdų ten, kur jos gražiai uždangstytos. Deja, bėdų dėl to nemažėja. Namų reikalus pabandykite sutvarkyti dar šią savaitę.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Režisūra. Mokėjimas nustebinti, priblokšti, sukurti teatrališką aplinką nėra stiprioji jūsų pusė. Bet dabar esate režisierius, kuris ne tik išdalijo vaidmenis, bet ir pats vaidina įdomiausiuose epizoduose. Savaitė – kaip geras trileris: įtampa, meilė, romantiškos detalės. Siekite tikslo net tada, kai aplinkui viskas keičiasi, spragsi, žaižaruoja. Geras laikas tiems, kas vertina riziką ir didelius laimėjimus.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Įsipareigojimai. Emocinis fonas stiprus, o ypač savaitgalį, kai atsiranda progų išvykti, aplankyti draugus, pakalbėti apie tai, kas rūpi. Emocijos išlieka, bet įsipareigojimai daro savo. Todėl ne visi galės pamatyti tai, ką nori, ar pakalbėti su tuo, su kuo norėtų. Darbo dienomis viskas grįš į savo vietas. Romantikos paieškas kuriam laikui teks atidėti. Namiškiai tai pastebės, todėl kils nereikalingų klausimų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rytai. Niekas nieko nereikalauja, neprašo, bet ir nedžiugina geromis naujienomis. Tiesiog palieka gyventi taip, kaip jūs norite – sočiai ir tingiai. Trūksta tik minkštų kilimų, riestanosių batų – ir laikas sustotų. Pasukti gyvenimo ratą dabar galite tik jūs. Tik jūs galite priversti ką nors veikti aplinkinius. Tik jūs turite teisę kitiems priminti pareigas. Nereikškite pastabų tėvams ir viršininkui – jie rieda savo vežimu.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pauzė. Tai nereiškia, kad turėsite atostogas ir tinginiausite arba tiesiog sėdėsite po žydinčiu krūmu. Jūs dirbsite, planuosite, tačiau taip smarkiai nelėksite, nesiveršite visko daryti patys. Atsiras paslapčių, kurios labiau žavės, nei slėgs. Yra dalykų, kurių niekam negalite papasakoti, bet tai labiau svajonės nei faktai. Ir gerai, nes kiekvienos svajonės įgyvendinimui turi ateiti laikas. Jūsiškėms dar neatėjo.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Virimas. Atrodytų, kad gyvenimas ima virti net ir tada, kai miegate ar ramiai šnekučiuojatės. Kunkuliuoja mintys, idėjos, nenorite nieko atidėlioti. Nieko keista, kad skubate nuveikti daug, kad kuriate planus, ieškote būdų, kaip pademonstruoti savo sugebėjimus ar užkariauti pasaulį. Tokie periodai kartojasi, bet nedažnai. Todėl savo svajones įgyvendinti reikia čia ir dabar, o ne kada nors ateityje.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Kryptis. Krypuosite po truputį, bet tikslo link. Svarbu ne tik tai, kad nepametate krypties, bet ir tai, kad vis dar trykštate optimizmu ir tikėjimu, jog pavyks. Net ir tuomet, kai pastangos neduoda norimo rezultato, išsaugote tikėjimą, kad viskas bus taip, kaip planavote. Šį jūsų entuziazmą gali nuslopinti tik išorinės jėgos. Visais kitais atvejais vasaros sutiktuvės bus šaunios.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Žodis. Vis dar svarstote, analizuojate, kas buvo praėjusią savaitę. Jei nieko neįmanoma ištaisyti, neverta grįžti atgal. Pasirašėte, sutikote, nusprendėte – ir viskas. Laikykitės duoto žodžio net ir tuomet, jei manote, kad padarėte didelę klaidą. Tolimas keliones ar bylinėjimąsi teismuose geriau atidėti. Dabar planuokite tai, ką galite įvykdyti per artimiausią mėnesį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Baimė. Kad ir koks įspūdingas būtų žvaigždžių lietus, kad ir kokie malonūs žodžiai skambėtų, vis tiek laukiate kažko, kas gali viską užtemdyti. Tai neturėtų nutikti dabar – jūsų baimė be pagrindo. Tačiau kiekviena užuomina, įtarimas iš kažkur kyla. Todėl dabar, kai yra galimybė, išsiaiškinkite, kas ir kodėl trukdo gyventi. Raskite savo baimės priežastį. Savaitgalį galite tapti pėdsekiu.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dovanos. Viskas skirta kitiems – ir dėmesys, ir dovanos, ir geros naujienos. Jūs stengiatės dėl artimų žmonių, o dovanos grįžta su kaupu. Neaišku, kas labiau džiugina – kai dovanoji ar kai gauni. Savaitė bus gera, kupina teigiamų emocijų. Teks daug bendrauti, pažinti. Trumpos kelionės, pašnekesiai ar pasimatymai visada laiku ir vietoje. Jūsų niekas negali išmušti iš vėžių, jūs tiesiog mėgaujatės gyvenimu.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Palaikymas. Lengvai, atsipalaidavę, be didelio streso ir be skambių pergalių galite keliauti tolyn. Planuokite atostogas ir džiaukitės prasidėjusia vasara. Tačiau jei jūsų norai konkretūs, o troškimai ambicingi – laikotarpis gali būti sunkus. Prireiks daug valios pastangų ir laiko, kad įsigilintumėte į svarbias temas. Norėdami pasiekti savo tikslus turėsite įtraukti kitus žmones. O tai padaryti bus sunku. Nebent padėtų vaikai, draugai ar meilė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.