Palmira įspėja: blogas ženklas, jeigu sudužtų veidrodis, indai

Šiuo sudėtingu metu (jis truks iki pirmadienio) viskas priklausys nuo jūsų pozicijos: jei mėginsite viską spręsti jėga, piktuoju, griežtumu, sugadinsite reikalą. Būtų klaida manyti, kad esate vienintelis, kuris viską žino, kad aplinkiniai turi jums nusileisti, pritarti, tad pasistenkite nesiišsiskirti iš bendros masės, siekite laikytis bendros nuomonės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2014, 8:05 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:15 AM

Trečiadienis, birželio 4-oji, nebloga įvairiems reikalams, ypač tiems, kurie užvilkinti ar atidėti, anksčiau nepavykę, tvarkyti. Tiesa, nieko neskubinkite, o rizikuoti galite tik tuomet, jei būsite tikri.

Tinkamas laikas susitarimams tvirtinti, tiesa, jei jie neilgalaikiai. Taip pat diena palanki priminti apie skolos grąžinimą – tai palankus metas kreditoriams.

Šiandien, kaip ir ankstesnėmis dienomis, bus itin svarbu vengti nesutarimų su vyresniais, viršesniais asmenimis, vadovas, tėvais.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei buvo tylu, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei sudužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tik iki pietų, nuo 12 val. 38 min. – kritinis laikas, netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai, atsakingiems susitikimams; palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 21). Nebloga diena darbo susitarimams tvirtinti. Tik nesiimkite to, ko neišmanote ar blogai išmanote, nebendraukite su jums nemaloniais asmenimis. Galimos traumos dėl skubėjimo ar išsiblaškymo. Būkite apdairesni su buitine technika.

Jautis (04 21–05 21). Atsiras naujų galimybių pagerinti finansinę padėtį, tačiau nesivelkite į neapgalvotas avantiūras. Venkite finansinių įsipareigojimų – juos teks vykdyti, o šiandien būsite linkę pervertinti savo galimybes. Gresia tarnybinis romanas.

Dvyniai (05 21–06 22). Jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote, bet nujaučiate, ir apie tai gali tekti šiuo metu išgirsti. Šiandien geriausia būtų ilsėtis – reikėtų vengti įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kuriems teks padėti.

Vėžys (06 22–07 22). Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami. Neblogas laikas svarbiems pokalbiams, jei norisi ką nors gražiuoju priversti padaryti jums reikalingą dalyką. Antrą dienos pusę pasistenkite skirti šeimai.

Liūtas (07 22–08 23). Jei jums reikia susitaikyti – įteikite dovanėlę, pakvieskite pietų, vakarienės ir bendra kalba bus gana greitai rasta. Tinkamas laikas ir gerai parengtam sandoriui tvirtinti, konfidencialiam pokalbiui apie karjerą.

Mergelė (08 23–09 23). Nuobodžiauti nebus kada – tai itin aktyvus metas. Kad diena nesukeltų nenumatytų rūpesčių, jums teks atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Ir pasiruoškite, kad šiandien ne visada būsite teisūs (bent jau taip aplinkiniai kai kada manys).

Svarstyklės (09 23–10 23). Diena gana pasyvi – gali būti sunku susikaupti, blaiviai mąstyti. Ir mažiau planuokite – tai laikas, kai reikia planus tiesiog pamiršti (darbus irgi).

Skorpionas (10 23–11 23). Diena skatins bendrauti, imtis permainų. Jei tik būsite lankstesni, išradingesni, nemažai laimėsite – įgysite patikimų sąjungininkų, rasite naujų, netikėtų būdų senoms, įgrisusioms problemoms išspręsti. Vakare galite jaustis pavargę ir suirzę – patartina neplanuoti išvykų, kelionių ir svarbių pokalbių.

Šaulys (11 23–12 22). Neblogas laikas atsibodusiems dalykiniams reikalams tvarkyti – gali pavykti kai ką pakeiti į gera. Galima mėginti su darbdaviu aptarti jūsų perspektyvas, prašyti didesnio atlyginimo – jei nepavyks, ramiai atidėkite tai kitai savaitei.

Ožiaragis (12 22–01 21). Niekur neskubėkite, bet būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Verta labiau atsižvelgti į šeimos nuomonę.

Vandenis (01 21–02 20). Neskubėkite ko nors teigti, daryti išvadų, žadėti Gali kilti nenumatytų kliūčių, apribojimų, atsirasti nenumatytų išlaidų. Ir būkite saikingesni žadėdami pagalbą – vargu ar pavyks viską įvykdyti.

Žuvys (02 20–03 21). Gera diena bet kokiems susitikimams, jei jums būdinga vertinti ir gerbti pašnekovo nuomonę. Tačiau jei manote, kad „kiti gali turėti savo nuomonę, jei ji sutampa su mano“, verčiau šiandien neaptarinėti svarbių reikalų. Palanku tvarkyti įstrigusius teisinius reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.