Palmira neabejoja: šiandien išmuš jūsų sėkmės valanda

Birželio 19-oji, ketvirtadienis, - puiki diena, ypač naudinga tiems, kurie neskuba, viską gerai apgalvoja ir moka laukti (ar jau yra sulaukę) savo valandos.

Birželio 19-oji, ketvirtadienis, - puiki diena, ypač naudinga tiems, kurie neskuba, viską gerai apgalvoja ir moka laukti (ar jau yra sulaukę) savo valandos.<br>123rf nuotr.
Birželio 19-oji, ketvirtadienis, - puiki diena, ypač naudinga tiems, kurie neskuba, viską gerai apgalvoja ir moka laukti (ar jau yra sulaukę) savo valandos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:10 PM

Šiuo atveju tikrai tinka pradėti įgyvendinti svarbius dalykinius planus, juos aptarinėti su kolegomis, šefu, partneriais.

Tiesa, šiandien reikėtų labiau pasikliauti savo jėgomis, ieškoti išeities patiems, tuomet, kai ją rasite, jums pritars ir jus parems suinteresuoti asmenys. Ir nenustebkite, jei kiek sulėtės darbo tempai, atsiras tam tikrų kliūčių (neesminių) bendraujant, ypač su partneriais ar biurokratais.

Tačiau viskas klostysis sklandžiai, jei stengsitės lėčiau skubėti ir viską nuodugniau apgalvoti, labiau paisyti ankstesnės patirties.

Geras laikas imtis anksčiau pradėtų, nepavykusių ar uždelstų darbų. Palankus metas ilgalaikiams finansiniams susitarimams, ilgalaikėms investicijoms, tinka tvarkyti kredito reikalus.

Šiandien netinka pykti, niršti – kad ir ką veiksite, pasistenkite, kad tai būtų malonu ne tik jums, bet ir kitiems.

Tinka gražiuoju aiškintis nesutarimus šeimoje bei darbe, spręsti ne tik finansines, bet ir meilės problemas. Gera diena meilės pasimatymams.

Seksis ir vyresnio amžiaus žmonėms užmezgant ar atnaujinant romantiškus santykiuos. Palanku teikti susitaikymo, pagarbos dovanas tėvams, seneliams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus naujiems darbams pradėti; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 21). Niekur neskubėkite, sudėtingus reikalus verčiau atidėti: geriau jausitės, būsite stipresni rytoj. Priimdami atsakingą sprendimą įsiklausykite į nuojautą. Tinka skolintis pinigų, ieškoti papildomo uždarbio. Šiandien svarbu daugiau dėmesio skirti jausmams.

Jautis (04 21–05 21). Draugų skatinami ir padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tik nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori, – neapribokite savo laisvės. Jei dėl ko nors abejojate, atidėkite rytdienai sprendimo priėmimą.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite pernelyg reiklūs, net griežti, o šiandien netinka demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus verta spręsti prie pietų stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni šeimos ir jus mylinčio asmens poreikiams.

Vėžys (06 22–07 22). Šios dienos aplinkybės klostysis palankiai – gali pasisekti. Negaiškite laiko veltui – dabartiniai veiksmai, nors ir ne taip greitai, kaip norite, duos apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Ir nepraleiskite progos miela dovanėle nudžiuginti sutuoktinio.

Liūtas (07 22–08 23). Nebūkite įsitempę (tuomet ir neužsispirsite), pasidžiaukite tuo, ką turite (tegu ir žvirblį rankoje), ko esate pasiekę, – gera nuotaika padės sėkmingiau sutvarkyti reikalus ir nesivaidyti su artimaisiais. Beje, dabartinė nuoskauda dėl neaiškių kliuvinių, dėl mylimo asmens dėmesio stokos perdėta – viskas kur kas paprasčiau ir geriau (nepavyduliaukite).

Mergelė (08 23–09 23). Jus supras ir įvertins – gera proga ieškoti sąjungininkų, investuotojų, rėmėjų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su partneriais, antrąja puse. Ir pasistenkite, kad sutuoktinis jaustųsi, jog yra jūsų dėmesio centre.

Svarstyklės (09 23–10 23). Naudingų dalykinių susitikimų ir darbų arba pasirengimo jiems metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais. Jei norite, kad pagerėtų santykiai su kolega ar partneriais, šiandien palanku kviestis vaišių.

Skorpionas (10 23–11 23). Sėkmės laikas – sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Tiesa, nereikėtų rizikuoti, jei intuicija nieko nesako, juolab prieštarauja. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu žmogumi. Tik nesistebėkite tuo, ką išvysite ar išgirsite, – dabar esate kiek neobjektyvūs, įtarūs ir net menka dėmesio stoka jums gali nepatikti.

Šaulys (11 23–12 22). Mažiau skubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite (darbe). Jūsų dėmesys bei energija turi būti skirti šeimai, namams. Neišgyvenkite, jei teks paaukoti profesinius interesus, – jūsų sėkmę dabar lems santykiai su artimaisiais, tad nieko nedarykite prieš jų valią.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ne taip parasta bus rasti reikalingą žmogų ir reikalingą žodį, vis dėlto užsispyrimas duos gerų vaisų ir jūs gausite naudingos informacijos ar svarbų sutikimą. Tai gera diena taikytis su giminaičiais ar kaimynu, – tik neužsisklęskite, neužsispirkite, nedemonstruokite šaltumo.

Vandenis (01 21–02 20). Seksis spręsti finansines problemas – kreipkitės į šefą, ieškokite asmenų ar organizacijų, galinčių jus paremti. Būkite rūpestingesni sutuoktinio atžvilgiu, atidesni antrosios pusės rūpesčiams – tai jus sutaikys, suartins.

Žuvys (02 20–03 21). Susitelkite, mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu – dabar galite išsiveržti į priekį, net įveikti konkurentus. Palanku spręsti jūsų veiklos finansavimo klausimą. Tinka pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.