Astrologės S.Liepienės prognozės birželio 21–27 dienoms

Šeštadienį prasideda Vėžio ženklo era. Iki liepos 23-osios, kol Vėžys užleis vietą Liūtui, šio horoskopo ženklui žadamas palankus metas.  Sužinokite, ką astrologė Skirma Liepienė birželio 21-27 dienomis prognozuoja visiems dvylikai Zodiako ženklų.

Skirma Liepienė.
Skirma Liepienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2014, 1:57 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:15 PM

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tvarka. Nuojautos pasitvirtina. Kita vertus, kad ir kokios būtų naujienos, jos gyvenimo iš pagrindų nekeičia, tik padeda susitvarkyti. Atsiranda būtinybė daugybę dalykų sudėti į vietas, pakeisti užrašus, peržiūrėti senus receptus ar žurnalus. Sandėliukas ir rūsys taip pat sulaukia savo eilės. Savaitė, kai kurpiamas planas penkeriems, o gal net dešimčiai metų į priekį. Keisčiausia, kad tie planai gali būti įvykdomi.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kitaip. Jokios tikimybės, kad keliausite ten, kur planavote, ar gausite tai, ko troškote. Atrodo, viskas bus daug paprasčiau, žemiška ir patikima. Konfliktai dėl finansų nebus aršūs, tačiau baigsis tikrai ne jūsų naudai. Na, ir nespauskite, jei negalite laimėti. Jei norite išvykti į Palangą, pasistumdyti paplūdimyje, šis savaitgalis tam netinka. Rinkitės ramesnes vietas, arčiau ežerų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Azartas. Be ginčų kieme ir derybų su kaimynais, nieko nauja kaip ir nelaukia. Tačiau jums vis tiek trūks veiklos, rizikos, judesio. Todėl yra tikimybė, kad ir geromis, ir blogomis dienomis keliausite, ieškosite nuotykių. Tiems, kurie bus priversti sėdėti darbe ir rūpintis ateitimi, atsiras kitų sričių, kur reikės rizikuoti. Jeigu bus galimybė, konfliktus slopinkite iš karto. Jei viskas užsitęs, ieškokite derybininko.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Dosnumas. Niekas nesutrukdys džiaugtis gyvenimu. Jūs žinote, kad laikas, kai gaunate ir teikiate dovanas, yra pats geriausias. Todėl dabar ne tik sulaukiate dovanų, bet ir dosniai jas dalijate. Kita vertus, dosnūs esate ne visiems. Pirmenybė tenka šeimai. Sentimentalu, bet pagirtina. Lengvai klojasi ir kiti reikalai. Tik tingulys vis dažniau apima, tad dirbti tenka prisiversti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Poilsis. Svarbiausi darbai atlikti. Viskas, ką reikėjo įgyvendinti ar iškovoti, pasiekta. Ar jau turite tai, ko norėjote, labiau priklausė nuo aplinkybių ir įnoringosios Fortūnos, nei nuo jūsų pastangų. Dabar laiką skirkite malonumams, pomėgiams ir bendravimui. Gali būti, kad atrasite naujų pramogų, kurios susijusios su sportu, ištverme, rizika.

VANDENIS (01 21–02 19)

Veltui. Vėl gelbėjate, padedate, rūpinatės. Kitiems skiriate daug laiko, pinigų. Įtraukiate visus pažįstamus ir artimuosius, bet visa tai gali pasirodyti beprasmiška ir nereikalinga. Pirmiausia neaišku, ar tos pagalbos tikrai reikėjo. Antra, niekam kitam tai nerūpi. Todėl gal geriau visą energiją skirti buities gražinimui, malonumams ir pramogoms. Trumpos kelionės bus sėkmingesnės už ilgas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Palikimas. Norite iškuopti sandėliuką, atverti nematytas erdves, užkariauti naujas scenas. Tik ar galite? Ar pajėgsite? Neaišku, bet pabandyti reikia. Tai nesuteiks materialinės naudos, nepridės pasitenkinimo, bet padės užsimiršti, leis galvoti apie tai, kas turi išliekamąją vertę jums, jūsų vaikams ar kitiems jus mylintiems žmonėms.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Žaidimai. Tai nesusiję su politika ar turto grobstymu. Viskas daug paprasčiau, tačiau daryti įtaką, vadovauti norisi. O žaidžiant demokratiją knieti sukčiauti. Gal kur nors šie jūsų žaidimai ir darys įspūdį, bet ne namuose. Namuose būsite toks, koks iš tiesų esate, – didžiausio mamuto medžiotojas, dvasinis lyderis, stiebas, apie kurį sukasi ne tik namų gėlės, bet ir piktžolės.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pakraštys. Gaila, bet sąlygų nediktuojate, muzika groja ne pagal jūsų užsakymus. Jums tenka pasitraukti į šalį ir gyvenimo karnavalą stebėti iš pakraščio. Tai irgi gali pasirodyti įdomu. Trūksta veiklos. Turite suprasti, kad dabar geriau žaisti svetimais pinigais, o ne investuoti savus. Taip pat mažai tikėtina, kad rasite bendraminčių, kurie norės naujos revoliucijos.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pašvaistė. Keletas dienų turėjo netikusį atspalvį, buvo sujauktos ir ne itin sėkmingos, bet dabar viskas keičiasi. Įtampa darbe, susijusi su neaiškiomis apkalbomis ir kaltinimais, nuslūgsta, nors atsiprašymų ir nesulaukiate. Namuose planuojamos atostogos, nedidelės dovanos, palengvinančios buitį. Viskas tam, kad jaustumėtės geriau. Tad aukščiau nosį.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Žavesys. Laikas, kai viskas tampa žymiai artimiau. Ir ne dėl jūsų profesinio tobulėjimo, bendradarbių gerų žodžių ar meilės viršininkui. Taip yra todėl, kad viduje pradeda kirbėti kirminiūkštis, vadinamas vidiniu žavesiu. Jūs labiau pasitikite savimi, kiti labiau pasitiki jumis, tad sėkmė prisėda visai greta. Todėl ne tik skubėkite sutarti dėl svarbių reikalų, bet ir raskite laiko meilei, kūrybai.

AVINAS (03 21–04 20)

Pažadai. Jums žada daug, gražiai, smagiai. Gal taip ir bus. O gal ir ne. Bet kuriuo atveju turite tam pasirengti ir suvokti, ar tikrai norite tuos daug žadančius žmones matyti, ar tikrai jums reikia šių santykių. Jei manote, kad visa tai virs našta, atsisakykite iš karto, nedelskite. Bet jei trokštate naujų potyrių, kelionių, įdomių pašnekesių ir komforto, priimkite tai, ką jums žada. Nenusivilsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.