Astrologės S.Liepienės prognozės birželio 28–liepos 4 d.

Avinas (03 31 - 04 20)

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2014, 12:54 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:45 AM

Kryžkelė. Bus sunku apsispręsti, ką pasirinkti. Nežinosite, į kurią pusę eiti. Sunkiai sutarsite su draugais ir šeima, slėgs rūpesčiai. Neliks vietos kopromisams. Situacija nelengva, nes nuo jūsų pasirinkimo priklauso kitų gyvenimas ir gerovė. Jei neprisiimsite atsakomybės, nedarysite sprendimų, iniciatyvą parodys kiti. Ir tai bus žymiai prastesnis variantas.

JAUTIS (04 21–05 21)

Bendravimas. Pastaruoju metu su kai kuo nesusikalbate, nemokate, nesugebate išaiškinti savo pozicijos. Šią savaitę pabandykite tai padaryti dar kartą. Tikėtina, kad jus išgirs greitai, be didesnių pastangų. Taip bus sugriautos sienos, kurios trukdė bendrauti, sutarti. Tai nereiškia, kad jums paklus ar pradės garbinti. Tiesiog gali išgirsti. Tiems, kas trokšta permainų darbe, dabar nepalankus metas. Pokyčius atidėkite iki rudens.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Įprastai. Diena dienai nelygu. Savaitgalio įtampa neatslūgsta, atveda prie naujų minčių. Tenka perkainoti vertybes. Finansiniai reikalai migloti, tačiau gaunate tiek, kiek uždirbote. Jūsų žavesio ir sugebėjimo užkalbėti dantis niekas nepaneigs, todėl naudokitės tuo, ką turite. Tuomet pasieksite tikslą. Laikas teka lėtai, bet taip yra tik dėl to, kad neturite darbų plano.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Ašis. Ne visada lengva būti priešakyje, imtis atsakomybės ar reikalauti iš tų, kuriuos mylite. Tačiau ne visada turite pasirinkimą. Kartais reikia, kad kas nors būtų už viską atsakingas. Šiuo metu tai esate jūs. Savaitės pabaigoje vėl galėsite į viską žiūrėti pro pirštus, juoktis iš įprastų išdaigų ir nejausti atsakomybės dėl viso pasaulio. Tik nepamirškite, kad esate namų ašis.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pats sau. Draugystė, bendradarbiavimas, bendri projektai ir sumanymai atrodo keistai. Esate nepatenkinti tuo, kaip dirba kiti, tačiau vadovauti ir imtis atsakomybės nenorite. Dabar esate labiau kritikas nei vykdytojas. Emocijos jus ne visada veda teisinga kryptimi, tačiau niekas negali sugadinti nuotaikos. Jūs žinote, kur ir kodėl einate, kodėl būtent taip bendraujate. O gal net negalvojate, kaip tai atrodo iš šalies.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Netikėtumai. Tampa aišku, kad stebuklų pasitaiko ir vis dar lieka vietos netikėtumams bei siurprizams. Tiesa, jie nėra labai džiuginantys. Laimė, turite jėgų sukurti planą, jį įgyvendinti ir rasti išeitį. Į viską, kas vyksta dabar, reikia žiūrėti ramiai, nesinervinant, negalvojant, kas bus po penkmečio. Neverta gailėtis dėl to, ko negalite pakeisti. Viskas išsispręs savaime.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Patys. Bet kuris kelias prasideda ten, kur esate. Ir tik jūs sprendžiate, kuria kryptimi eisite, kur pasuksite. Ieškokite atsakymų, o ne atpirkimo ožio. Viskas, kas vyksta dabar, neilgam, tačiau svarbu ir negali būti ignoruojama. Netikėtumų – net rūksta. Jų sumanytojas dažniausiai esate jūs, net patys to nenorėdami. Susikaupkite, kontroliuokite situaciją, nedarykite kvailų klaidų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Be kompromisų. Piktų žodžių saldinti nereikia – vis tiek liks kartumo jausmas. Todėl geriau patylėkite, prikąskite liežuvį arba viską rėžkite tiesiai į akis. Jokių tarpinių variantų nėra. Jei patinka intrigos, plepalai ir pinklės, ši savaitė nudžiugins. Jei norite gyventi ramiai, taikiai, bus sudėtinga. Mažai tikėtina, kad tie, kas nuo jūsų priklauso, vykdys įsakymus ir prašymus. Daug ką turėsite daryti patys, kontroliuoti, kaip atliekami darbai.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pirmyn. Kilniai, gražiai, niekam nepastebint, per galvas – pirmyn! Ir niekas nesmerks, nes net nepastebės. O tie, kas matys, mandagiai nutylės. Taigi visos durys atviros, o keliai laisvi. Todėl nepurkštaukite ir nesakykite, kad nenorite, negalite ar jums neleidžia. Galite daug, jei tik norite, tačiau derėtis gali būti sudėtinga. Kita pusė jūsų tiesiog negirdi, nėra svarių argumentų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Skaidriau. Lyg pro drumstą stiklą – tiesą matote, bet ne visą. Išsitrina ribos, šiek tiek sušvelnėja situacijos. Truputis melo viską užglosto. Jei tai negriaus ilgalaikių planų, tegul taip ir būna. O jei kalbama apie reikšmingus projektus, svarbias dienas ar jūsų ateitį – stiklus nuvalyti reikia. Būtinas skaidrumas. Ir tai, kas savaitgalį atrodys priimtina, savaitės pradžioje taps atgyvena. Neskubėkite.

VANDENIS (01 21–02 19)

Prasčiau. Mažas kvailystes kartais reikia sau leisti, tačiau jauskite ribą – kiek galima kvailioti? Nesvarbu, ar einate gurmaniškų pietų, ar išsirengėte ieškoti lobių, kraštutinumai visur sukels rūpesčių. Pietūs gali pasirodyti ne tokie, apie kokius svajojote, o vynas žymiai prastesnis, nei norėjote. Prastesnis šią savaitę gali būti ne tik vynas, bet ir nauji darbo pasiūlymai. Giminaičių pažadai greičiausiai liks netesėti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Rezultatai. Sėkmė su jumis keliauja vienu vežimu. Ir nesvarbu, kuo užsiimate. Sėkmė lydės visur. Gal kiek sudėtingiau tiems, kas ligi šiol nieko nedarė, nesistengė, o dabar bando atsiriekti skaniausio pyrago riekę. Pyragas bus, bet valdiškas, be gardžių priedų. Tačiau viskas, kas susiję su rizika, jums palanku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.