Astrologės S.Liepienės prognozės liepos 5–11 dienomis

Kokios bus kitos septynios dienos? Vieniems ženklams žadamos puikios progos išvykti į malonią kelionę, kiti, norėdami sulaukti sėkmės, turės užsiimi veikla ir padirbėti kitiems. Sužinokite, ką jums žada astrologė Skirma Liepienė.

Vėžio ženklo atstovai turėtų jaustis laimingi, jei šalia bus žmogus, kuris nedvejodamas sutiks padėti, imsis dalies jų reikalų.<br>123rf nuotr.
Vėžio ženklo atstovai turėtų jaustis laimingi, jei šalia bus žmogus, kuris nedvejodamas sutiks padėti, imsis dalies jų reikalų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Jul 5, 2014, 10:46 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:09 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Dviprasmybė. Kad ir kaip gerai situacija išsirutuliotų, kad ir koks puikus kompromisas būtų rastas, nuosėdų vis tiek lieka. O jos neleidžia džiaugtis gyvenimu. Galima jas panaudoti kaip kavos tirščius – arba patręšti rožes, arba bandyti nuspėti ateitį. Ir iš tiesų ateitį nuspėti galima – nesusipratimai turės tęsinį. Atrodo, tai bus susiję su plepalais, dokumentais, skambučiais, o kai kam – ir su juridinėmis kontoromis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Tobulėjimas. Nepataikaukite savo silpnybėms. Netinginiaukite, būkite atidūs atlikdami kasdienius darbus. Susirūpinę savimi galite nepastebėti to, kas vyksta aplink. Atsisakykite triukšmingų renginių, alkoholio, bet meilei visos durys atviros. Gali pasitaikyti puikių progų išvykti į malonią kelionę. Pasijusite it su sparnais. Būdami pakilios nuotaikos galite bandyti atsikratyti žalingų įpročių.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pokyčiai. Gyvenimas kaip voratinklis – kuo daugiau muistotės, tuo labiau painiojatės. Vienintelis geras dalykas – jame nėra voro. Tik ramiai viską apgalvoję, pasvėrę visus „už“ ir „prieš“ galite rasti teisingus sprendimus. Gal ir ne pats lengviausias metas, bet geri dalykai vis tiek vyksta. Ir juos reikia pasitikti, jais tikėti. Net tada, kai matote, kad piniginė tuštėja, negalite atsisakyti to, kas vadinama būtinybe. Taupykite protingai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Stiprybė. Vėjas gali pasisukti visai iš kitos pusės, nei jūs tikitės. Jums prireiks tvirtumo, sugebėjimo koncentruotis, spręsti problemas tada, kai jos iškyla, o ne tada, kai joms ruošiatės. Turėtumėte jaustis laimingi, jei šalia bus žmogus, kuris nedvejodamas sutiks padėti, imsis dalies jūsų reikalų. Yra ir geroji pusė – matysite, kas su jumis, o kas prieš. Kas gali eiti toliau, o kam tiesiog ne pakeliui.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Labdara. Norėdami pritraukti sėkmę užsitikrinti palaikymą turėsite daryti gerus darbus ir galvoti apie kitus, o ne apie save. Atlikti gerus darbus – tai ne senus batelius į šiukšlių dėžę išmesti. Reikia aukoti laiką dėl kitų žmonių. Kai išmoksite šią gyvenimo pamoką, viskas pasidarys kur kas paprasčiau. Net ir asmeniniai reikalai seksis lengviau, dirbdami sulauksite paramos.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Draugystė. Būkite su tais, su kuriais sieja bendra praeitis, prisiminimai. Tai žmonės, kurie ne tik palaiko draugystę ilgais išsiskyrimo laikotarpiais, bet ir moko pakantumo. Žiūrėkite į šiuos susitikimus kaip į bendrus projektus, net jei jūsų įsitikinimai ir skirtingi. Tai laikas, kai bendravimas, įvairi klubinė veikla yra plėtojama ir suteikia dvasinio peno. O kai kuriems tai tiesiog būdas puikiai praleisti laiką.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Banga. Nauja darbų, pasiūlymų banga užlieja ir neturite laiko kada džiūti prieš saulę. Viskas vyksta greitai, tačiau jums reikia susikoncentruoti į tai, kas svarbu, ir atsisakyti antraeilių, nereikšmingų dalykų. Laiko pailsėti taip pat turėsite. Kita vertus, net ir poilsis bus panašesnis į žemės ūkio darbus, o ne į meditaciją. Knygas apie sveiką gyvenseną ar tobulėjimą padėkite į šalį. Užsiimkite veikla.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pasakos. Net jei daug žmonių tiki pasakomis, tai nereiškia, kad vienaragiai egzistuoja. Todėl bandykite įvertinti situaciją, išanalizuokite konfliktus ir ieškokite atsakymų. Gali būti, kad jie nesutaps su visuomenės nuomone, bet nieko baisaus – jūs visada buvote savavaliautojas ir laisvamanis. Piktas dundesys lieka praeityje ir jokių mistinių būtybių priekyje.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Grobis. Kiekviena medžioklė turi savo taisykles. Ir jei sugebėsite jas perprasti, grobis bus solidus. O jei manysite, kad esate patys svarbiausi, patys galite tapti grobiu. Rimtus darbus planuokite savaitės pradžioje, o susijusius su dokumentais, juristų konsultacijomis, teismais ar mokesčių institucijomis – savaitės pabaigoje. Meilei palikite savaitgalį. Romantika būtina.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pabėgimas. Pelėkautai užsitrenkė – įkliuvote. O sugauna jus gyvenimiškos situacijos, darbų rutina, pertvarkos namuose ir visa kita, kas vadinama kasdienybe. Kad taip nenutiktų, laiku susikraukite daiktus, pasičiupkite kastuvėlį smėlio piliai statyti ir dumkite iš namų. Net jei lyja ir sinoptikai nieko gero nežada. Jums užteks saulės ir vienatvės. Svarbu pakeisti aplinką.

VANDENIS (01 21–02 19)

Linksmybės. Nesureikšminkite kasdienių dalykų, supraskite, kas jums svarbu, o kas ne. Nekelkite problemų ten, kur jų nėra. Gimtadieniai, pobūviai, mėsos kepimas – ne pagrindiniai gyvenimo tikslai. Jei nesiseka planuoti, atsisakykite plano bent laikinai ir gyvenkite spontaniškai, mėgaudamiesi. Tai sunku padaryti, bet reikia. Juk jūsų planai pradeda gadinti santykius su artimaisiais.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pirmyn. Kaip basomis per smėlį – šiek tiek karšta, vienas kitas akmenukas, bet atsipūtus galima eiti tikslo link. O tikslai gali būti visokie – pradedant vasaros išpardavimu, baigiant rimtais norais pakeisti darbą. Jei žinote, kur einate, eikite, jums seksis. Jei einate tik paklajoti, persigalvokite. Geriau tai, kas patikima ir pažįstama. Savaitė praeis be didesnių nuotykių, tik gal nuo antradienio vakaro prasidėjusi audra vers jaustis nepatogiai. Bet iki ryto nurims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.