Astrologės S.Liepienės prognozės liepos 8–14 dienoms

Kas tyko atostogaujančių ir dirbančių? Gal kliūtis ar pranašaujamas negandas įmanoma apeiti? Sužinokite, kokios astrologinės prognozės laukia dvylikos Zodiako ženklų liepos 8-14 dienomis.

Skirma Liepienė.
Skirma Liepienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2014, 10:30 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:58 AM

Avinas (03 21–04 19)

Ieškodami tiesos ir apsaugos nuo blogos akies galite labai rimtai įkliūti. Dabar ne burtai padeda, o artimųjų parama ir supratimas. Todėl neieškokite mistikos sudužusiame puodelyje ar išbėgusiame piene – tai tik išsiblaškymas, o ne nelaimės pranašai.

Geriau stebuklais ir netikėtumais stebinkite kitus ne tik dalydami pažadus, bet ir dovanodami meilę.

Jautis (04 20–05 20)

Nors vaidinate, kad nerimaujate, kad jums labai rūpi ir jaučiatės nesaugūs, iš tiesų džiūgaujate. Dabar turėsite progą parodyti, ką galite ir kokie stiprūs bei patikimi esate.

Ir tai jums patinka. Šis jausmas leidžia pajusti savo vertę ir kitiems tai parodyti. Sulaukiate pripažinimo ir pagarbos. Noras mokytis nuslopsta – atsiranda noras mokyti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tai ne atostogos ar atokvėpis, tai pasiruošimas naujam šuoliui, jėgų, energijos ir patirties kaupimas. Ar jau galėsite atsispirti ir pradėti tai, ką sumąstėte? Greičiausiai dar ne, reikia išlaukti dar bent kartą, kol sudils Mėnulis.

Tačiau viskas juda jums palankia linkme. Finansiniai reikalai galėtų būti geresni, bet jūs esate mylimi, laukiami. Todėl meilė atperka viską.

Vėžys (06 21–07 22)

Diskomfortas justi, net jei ir nieko nevyksta. Toks laikas, kai kiti jus kaltina nebūtais dalykais, o jūs negalite atsikirsti. Lyg ir yra tiesos tuose kaltinimuose, bet sąžinė negraužia, todėl visai neaišku, kaip pasielgti.

Greičiausiai nutylėsite ir elgsitės taip, kaip anksčiau. Namiškiai nepatenkinti, bet jūs nekalti. Daugiau laiko praleiskite ten, kur priekaištais nesižarstoma.

Liūtas (07 23–08 22)

Pasirodyti ir pasigirti net tada, kai nelabai yra kuo. Gali būti, kad progų būti matomam sukurs antroji pusė. Tai irgi nėra blogai. Savas prodiuseris ar režisierius vis tiek mato geriausiai. Įvertinkite pastangas, būkite dėkingi.

O ir šiaip dabar laikas, kai jūsų galimybės didėja, tampate labiau matomi, galite pasiekti daugiau. Nebijokite užkariauti visai naujų teritorijų.

Mergelė (08 23–09 22)

Kad ir kiek gražių žodžių jums sakytų, mažai kuo patikite. Jus šlovina, garbina draugai, jūsų gabumus pripažįsta kolegos, o priešai privengia. Bet jums to maža, jūs sakote, kad visa tai tik jūsų darbas. Darbas tai darbas.

O kada ilsėsitės, mėgausitės savo darbo vaisiais? Kelionių planavimas kol kas dar slaptas, bet žvelgiama labai teisingai. Būkite drąsesni.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Gyvenimas panašus į pasaką. Visiems smalsu, kaip yra iš tiesų. Bet niekas nieko ir nesužinos, jei jūs tos paslapties neatskleisite, nepasakysite, kokiam žanrui ši pasaka priklauso. Didžiausia tikimybė, kad smalsuoliai ir geradariai jus lankys savaitgalį.

Jei jums svarbi namų ramybė, vizitus atidėkite, svečius išprašykite. Arba vaidinkite toliau. Viskas šią savaitę slepiama. Tai pasaka be galo.

Skorpionas (10 23–11 21)

Darbų bus nedaug, o ir tie patys turėtų artėti į pabaigą. Naujus darbus stenkitės nustumti bent iki kitos savaitės. Tuomet pasidarys aiškiau, ko norite, ko siekiate ir kokio atlygio galite tikėtis. Labai nemalonu, bet gali tekti aiškintis su valdžia dėl netikėtų, menkučių klaidų. Tuomet prireiks daug savitvardos, nes galimybės bus stipriai apkarpytos.

Palanku namuose aptarti santykius su giminaičiais bei darbus.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūs viską matote ir kontroliuojate net tada, kai greta jūsų nėra. Tai vadinama dresūra. Tačiau anksčiau ar vėliau visiems suveikia instinktai ir niekas neklauso jūsų komandų, ištrūksta iš globos ir pradeda gyventi savo gyvenimą. Tai bus skausminga ir nemalonu.

Vieni susigrąžins valdžią, kiti taip ir liks su švilpuku rankose. Visais atvejais jūsų autoritetui bus padaryta nepataisoma žala.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Bandydami užmegzti santykius su nepažįstamais, kalbindami kolegas, merkdami akį barmenui labai rizikuojate. Gal tai ir ne lytinis priekabiavimas, bet padorumo ribos bus peržengtos. Arba bent jau taip bus traktuojama.

Todėl arba jums svarbi jūsų reputacija, arba tampate sensacija. Vienaip ar kitaip, savaitė bus žaisminga. Ir nesvarbu, bus ta meilė ar ne.

Vandenis (01 20–02 18)

Geras laikas kelionėms, naujiems projektams ir pažintims. Nauji ryšiai atsiranda paprastai, pernelyg nesivarginant, neieškant. Tačiau tai laikas, kai reikia bent kiek parodyti iniciatyvą, kad viskas judėtų jums reikalinga linkme.

Šiuo laiku jūs sulauksite įdomių pasiūlymų, kuriuos bus nesudėtinga realizuoti. Tačiau nepamirškite, kad su pinigine nauda tai neturi nieko bendra.

žuvys (02 19–03 20)

Bandymas tapti kolektyvo dalimi gali patirti fiasko. Nors jūs ir laukiami, šiltai priimami, jums vis tiek labiau norisi pasitraukti į šalį ir viską padaryti pačiam.

Kol tai asmeniniai reikalai, darykite taip, kaip jums patogiau. Bet kai kalbama apie bendrus reikalus, kai tai susiję su jūsų draugais, darbo kolektyvu ar jums artimų žmonių ratu, taikykitės prie kitų, bandykite bent kuriam laikui tapti komandos nariu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.