Astrologės S.Liepienės prognozės liepos 12-18 dienomis

Kas tyko atostogaujančių ir dirbančių? Gal kliūtis ar pranašaujamas negandas įmanoma apeiti? Sužinokite, kokios astrologinės prognozės laukia dvylikos Zodiako ženklų liepos 12-18 dienomis.

Astrologė S.Liepienė priminė, kad norint pagauti sėkmės paukštę reikia palankaus vėjo.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Astrologė S.Liepienė priminė, kad norint pagauti sėkmės paukštę reikia palankaus vėjo.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2014, 5:11 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:48 AM

AVINAS (03 21-04 20)

Namuose. Geriausios naujienos - namuose. Vienus nudžiugins vaikai, kitus - anūkai. Treti naują priestatą planuos. O kai kas ir į kelionę su visa šeima leisis.

Viskas, kas jūsų, - geriausia. Ir nesvarbu, ar jūs esate pasiruošę šiam gėriui, ar ne. Nenuostabu, kad gerosios naujienos vers jus susitikti su draugais, aplankyti gimines ar net suruošti didelę puotą.

Viskas, kas vyksta dabar, tęsis ir ateityje. Todėl drąsiai laukite naujienų.

JAUTIS (04 21-05 21)

Tingėjimas. Nesvarbu, ar esate namuose, ar darbe - vis tiek tingisi. Tingisi galvoti, spręsti, imtis iniciatyvos. Jūs manote, kad kalti ne jūs. Kalta aplinka.

Jei saulė šviečia - karšta, jei lietus lyja - šlapia. Vienaip ar kitaip atsiranda neįveikiamų kliūčių naujiems darbams ir sumanymams. Tačiau tai laikas, kai pailsite, sukaupiate energiją ateičiai.

Savaitei įsibėgėjus gimsta nauji planai, atsiranda noras mokytis. Bet ne ilgam.

DVYNIAI (05 22-06 21)

Priekabės. Bendrauti sekasi sunkiai. Negalite ramiai ir taikiai spręsti konfliktų.

Ieškote to, kas paslėpta, neaišku, prie ko galima būtų prisikabinti, kuo galima būtų suabejoti. Ir, aišku, randate. Tai būdinga ne tik namuose, darbe, bet ir draugų kompanijoje.

Svarbu, kad tai nevirstų jūsų bruožu. Santykiai darbe pasikeis po atostogų - arba jie nutrūks, arba taps visai neutralūs.

VĖŽYS (06 22-07 22)

Tėkmė. Kai norai atitinka galimybes ir turite puikią palaikymo komandą, galite nuveikti labai daug. Daug ir nuveiksite, jei nesigilinsite į smulkmenas, nesvarstysite - kas ką pagalvos ar kaip į jus pažiūrės.

Tai jūsų laikas, jūsų vasaros šansas, kurį reikia išnaudoti. Gali būti, kad jūsų upę kažkas bandys užtvenkti. Bet tai ne namuose, ne darbe. Greičiau jau giminaičiai bus nepatenkinti ar vaidins įsižeidusius.

LIŪTAS (07 23-08 23)

Laivas. Jumis neabejoja niekas. Jūs jaučiate jėgų antplūdį, pakylėjimą. Gali būti, kad jau matote naujas galimybes, naujus atsiveriančius horizontus.

Tačiau nepamirškite, kad norint pasiekti žydinčias salas, jums reikės gero laivo (lėšų), patikimos komandos (bendraminčių) ir palankaus vėjo (sėkmės).

Visa tai bus, bet reikės įdėti pastangų. Taigi, dirbkite, stenkitės, turėsite. Didysis tvanas dar nenusimato, turite laiko.

MERGELĖ (08 24-09 23)

Planavimas. Atsakingas žiūrėkite į bendravimą, bandykite viską sustyguoti, suvesti, apibendrinti.

Nauji pomėgiai vėl gali virsti darbais arba bent jau pradėti nešti pelną. Trūksta laisvės, o kartu - atostogų.

Nes laisvas laikas dabar vertinamas, kaip investicija į ateitį. Todėl reikia skirti laiko sau, poilsiui, pramogoms. Ne viskas verčiama iš litų į eurus.

SVARSTYKLĖS (09 24-10 23)

Į ateitį. Neprivalgėte, tai ir neprilaižysite. Nesvarbu ar sutaupėte, ar taupysite, tačiau piniginiai reikalai labai aktualūs. Ir ne todėl, kad pinigų nėra ar buvo netikusios investicijos.

Viskam savas laikas. Tiesiog dabar poreikiai didėja, tuo pačiu norisi gyventi geriau, patogiau.

Gali būti, kad tuo pat laikotarpiu jums gali pasiūlyti naują darbą, kuris kol kas nebus labai gerai mokamas, tačiau tikrai perspektyvus.

SKORPIONAS (10 24-11 22)

Rizika. Tikėtis, kad viskas riedės savaime, būtų naivu. Reikės minti pedalus, kad judėtumėte į priekį.

Savaime, iš inercijos riedama trumpai arba žemyn. Labai daug ką lems pažintys, ryšiai, sugebėjimas bendram reikalui pajungti ir savus, ir svetimus.

Jei galvojate apie ateitį,kuriate planus, tai turite žinoti, kad ne viską matote taip, kaip yra, ypač meilės reikaluose. Pramogaudami taip pat žvalgykitės - gali nutikti smagių dalykų.

ŠAULYS (11 23-12 22)

Globaliai. Ne kiekvienas žmogus gali tiek apglėbti, suvokti, apimti, kiek jūs dabar.

Kalbame ne tik apie asmeninius dalykus. Jūs dabar matote žymiai plačiau, nei daugelis jūsų aplinkoje. Jūs kuriate toli siekiančius planus ir bandote kitus į tai įtraukti.

Nenustebkite, jei kiti negali su jumis spėti. Būkite šiek tiek dėmesingesni tiems, kas nori iš jūsų mokytis, tiems, kas nori eiti greta jūsų.

OŽIARAGIS (12 23-01 20)

Tvirtumas. Jūs turite savo poziciją, savo tikslus ir jokie savaitiniai mūšiai ar debatai, jų nepakeis.

Neatsiras žmogaus, kuris sugebėtų jus perkalbėti dėl to, ką pasirinkote ar dėl to, ko siekiate. Jūsų tikslai yra svarbūs ne tik jums, bet ir jūsų šeimai.

Šeimos reikalai vis dar pirmame plane, tuo pačiu jie pareikalauja papildomų lėšų. Tačiau jūs žinote, kad pinigai uždirbami, o ilgalaikiai tikslai svarbiau, nei vienadienės užgaidos.

VANDENIS (01 21-02 19)

Abstrakčiai. Sunku ką nors sukonkretinti, kai visa artimiausia savaitė išskysta laike, kai nieko konkrečiai neplanuojate. O jei ir planuojate, tai su niekuo nesitariate.

Tiesą sakant, nieks ir negali jums nei patarti, nei padėti, nei pritarti. Jūsų staigūs, neapgalvoti sprendimai yra atmetami. Todėl jūsų tikslai neaiškūs ir nekonkretūs. Tiesiog muilo burbulai. Kažkas lyg ir vyksta, lyg ir gražu. Bet viskas baisiai nestabilu.

ŽUVYS (02 20-03 20)

Emocijos. Gali būti, jog jūsų nerimas, miego trūkumas ir įvykiai savaitgalį, sujauks visą savaitės ritmą. Jūs neturėsite galimybės ramiai gyventi artimiausiu metu.

Jums trukdys ne tik išgyvenimai, bet ir šventės, pokyliai, pasimatymai bei ilgi naktinėjimai.

Nenuostabu, kad nuo viso to nukentės ir darbo kokybė. Tačiau kada pasidžiaugsite vasara, jei ne dabar? Linksminkitės, kol iš tiesų linksma. Nes toks laikas gali greitai baigtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.