Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 14 d.

Netikėtumų, įkvėpimo metas, geras atsipalaiduoti, švęsti, mylėti. Diena palanki kūrybiniam darbui, tačiau netinkama atsakingiems reikalams tvarkyti. Tad neverta persidirbti, priimti atsakingų profesinių sprendimų – svarbu pasijusti laisviems, laimingiems ir, beje, nieko nevaržyti, nieko neriboti. Tegu visi pasineria į gyvenimo šventę!

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:23 AM

Patartina mažiau bendrauti, neužmegzti nereikalingų pažinčių, kritiškiau vertinti išgirstą informaciją, ją tikrinti, bet kokiomis aplinkybėmis vengti aklo pasitikėjimo.

Galimi nesklandumai dėl informacijos stokos ar jos nepatikimumo – kai kas nuo jūsų gali būti slepiama, ne viskas sakoma. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti. Nepalankus metas susitarimams, įsipareigojimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti.

Verta atkreipti dėmesį į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį. Jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs, pildysis tiesiogiai arba po kelerių metų pildysis tiesiogiai – taip, kaip regėjote.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų slystų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujiems darbams pradėti, ne pats geriausias laikas ir kelionėms; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Atsipalaiduokite – šiandien nederėtų gyventi pagal grafiką. Daugiau bendraukite, galimos puikios pažintys (romantiškos irgi). Jei reikia draugiškos pagalbos, kreipkitės į bičiulį šiandien, neatidėdami rytdienai. Tiesa, būkite lankstesni, pakantesni, ypač bendraudami su viršesniais, vyresniais asmenimis.

Jautis (04 21–05 21). Kas per daug, tas nesveika, tad nepersistenkite siekdami tobulumo (tiek veiklos, tiek meilė baruose). Beje, jei dirbate, o ne atostogaujate, būkite atidūs – šios dienos klaidos pakenks jūsų karjerai. Galimas tarnybinis romanas.

Dvyniai (05 21–06 22). Smagi diena, kai palengva viskas susiklosto taip, kaip jums reikia. Tiesa, iniciatyvos nerodykite niekur, nes galite nukentėti. Palankios kelionės, viešnagės. Galite sulaukti išskirtinio priešingos lyties atstovų dėmesio bei intriguojamų pasiūlymų.

Vėžys (06 22–07 22). Diena įtempta, tad geriau niekuo svarbiu neužsiimti. Atsakingus reikalus tvarkykite, kol bus gera nuotaika. Stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, nesuprasti. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Liūtas (07 22–08 23). Stenkitės nieko nekritikuoti, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti – šiuo metu sunkiai suvoksite, kas gerai, o kas blogai. Kita vertus, aplinkinius dažniausiai matysite kaip savo atspindį.

Mergelė (08 23–09 23). Viskas bus gerai, jei ne netikusi smulkmena: ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis, ir nuotaika jums suges. Saugokite ramybę, sutelkite visas jėgas, kad nesuklystumėte dirbdami, vairuodami automobilį. Labiau pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite susigundyti avantiūra ir ji, atrodo, bus sėkminga. Beje, šiuo metu esate amūro taikiklyje – tai jausite visur, net darbe.

Skorpionas (10 23–11 23). Saugiausiai, geriausiai jausitės savo namuose – gal galite sau leisti vieną dieną niekur iš jų neišeiti? Veiklai visiškai netinkamas metas.

Šaulys (11 23–12 22). Seksis tvarkyti skubius reikalus, tiesa, jei neskubėsite. Šiuo metu stigs atidos, tad galite ir apsirikti. Lengvai užmegsite pažintis, romantiškas irgi!

Ožiaragis (12 22–01 21). Palankus metas svarbiems finansiniams reikalams tvarkyti, vertingam daiktui įsigyti. Tik labiau save kontroliuokite bendraudami su sutuoktiniu – galite vakare išsilieti dėl susikaupusių nuoskaudų.

Vandenis (01 21–02 20). Sėkminga diena – gaunate viską, ko tik širdis trokšta! Būkite drąsūs – jums viskas pavyks! Tai gera proga pakovoti už mylimo žmogaus dėmesį.

Žuvys (02 20–03 21). Diena nepalanki veiklai, bet gera romantiškam poilsiui mylimo asmens draugijoje. Nepraleiskite pro ausis rytą gauto svarbaus įspėjimo, patarimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.