Astrologė S. Liepienė apie savaitę: sunku laikytis taisyklių

VĖŽYS (06 21–07 22)

Se­ka­si mer­gi­noms, ku­rios mo­ka nu­stum­ti prin­ci­pus į ša­lį ir siek­ti sa­vo tiks­lo.<br>123rf nuotr.
Se­ka­si mer­gi­noms, ku­rios mo­ka nu­stum­ti prin­ci­pus į ša­lį ir siek­ti sa­vo tiks­lo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 15, 2014, 3:32 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:26 PM

Sekasi merginoms, kurios moka nustumti principus į šalį ir siekti savo tikslo. Tiems, kurie laikosi bendrų padorumo taisyklių, nėra lengva. Tenka surinkti visus savo diplomatijos likučius ir laviruoti kebliose situacijose. Tai kaip pamokos, kurias reikia paruošti, kai labai nesinori. Tiesiog reikia. Palanku planuoti darbo susitikimus antroje savaitės pusėje – jie bus naudingi, praeis lengvai ir leis pajusti, kad esate vertinami.

AVINAS (03 21–04 19)

Stebuklai aplanko namuose. Jūs mylimas ir laukiamas, bet vis tiek kyla abejonių, kad kažkas ne taip. Ar tam yra pagrindo, žino tik jūsų antroji pusė, tiesos dabar nesužinosite. Tiesiog nauja tvarka, nauji žvilgsniai, dovanėlės. Intrigos kaitins kraują, o darbai neleis apie tai ilgai galvoti ar svarstyti. Todėl tikėtina, jog daugiausia laiko praleisite namie mėgindami išsiaiškinti tiesą arba įsitraukdami į smagų žaidimą, kuris vadinasi jausmų renesansas.

JAUTIS (04 20–05 20)

Atrodo, kad turite problemų bendraudami. Na, jei ne patys, tai kitiems su jumis tikrai nėra lengva. Ir viskas todėl, kad geras jūsų humoro jausmas virto aštriu sarkazmu. Reikia tikėtis, kad tai laikina. Sudėtingas laikas tiems, kurie tvarko dokumentus, dirba aptarnavimo sferoje: dažnokai tenka pakartotinai tvarkyti popierius, derinti užsakymus ir išklausyti priekaištus. Bet tai darbo savaitės prieskoniai, o savaitgalis – tikra šventė.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Nedideli perlai saujoje geriau, nei Puntukas prie namo. Deja: nei perlų, nei Puntuko. Atrodo, kad savaitgalis nebus itin palankus ar malonus. Nors jokių privalomų darbų nebus, džiaugsmo taip pat mažai. Susiklosto tokios įtemptos situacijos, kai galite tik ramiai laukti, kol viskas praeis, ir nesikišti į tai, kas vyksta. Bet nuo antradienio viskas keičiasi ir jūsų galimybės didėja. Jau galite imtis darbų, kurti planus, taip pat taisyti senas klaidas.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Noras apglėbti daugiau, daugiau padaryti, labiau įsitvirtinti. Tokios nuotaikos tai sustiprėja, tai slūgsta. Gyvenimas verčia planuoti savo laiką, derinti grafikus, tartis su namiškiais. Ir tas tempas pradeda erzinti. Nes jis nepalieka laiko nei draugams, nei vaikams, o tuo labiau – kūrybai. Todėl jau savaitės pradžioje pradedama ieškoti variantų, kaip ir ko atsisakyti, kad viskas būtų bent kiek pakenčiama.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Viskam savas laikas. Ir geriems dalykams, ir blogiems. Nieko nepaskubinsite, nieko nepadarysite anksčiau, nei ateis laikas. Nors imtis veiklos ir norisi, rezultatai gali tikrai nedžiuginti. Ir ne todėl, kad gimtadienio organizavimas, vėlyvų vyšnių rinkimas ar Oninių šventimas visam tam trukdys. Tiesiog laikas, kai sunkiai įgyvendinami paprasčiausi sumanymai, ką jau kalbėti apie milžiniškus planus.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Norisi atsidėti ir turėti juodai dienai. Gal ir ne pačiai juodžiausiai, bet kad kojinėje būtų. Todėl nenuostabu, kad atostogos bus kuklesnės, nei galėtų, o namiškių lepinimas nebebus pagrindinė jūsų pramoga. Rytai prasidės darbų planavimu, ieškojimų išeities iš padėties, kuri nei tragiška, nei siaubinga. Norėsis garantijų, kad viskas bus gerai. Ne tik šiandien, bet ir rytoj, poryt, po metų. Iškilus svarstytiniems klausimams ieškokite, su kuo pasitarti.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Didesnis entuziazmas, veržlumas nei paprastai. Idėjų, pažiūrų pateikimas aplinkiniams šiek tiek šokiruos. Namiškiai tai stebės nustebę, bendradarbiai sunerimę. Ir viskas dėl to, kad nebeturite kantrybės. Tačiau jus išklausys, jus supras ir padės patarimais. Tie patarimai ne visada gali būti teisingi. Reikia labiau pasitikėti savimi ir vertinti save pagal tai, ką sugebate. Visiems geras vis tiek nebūsite.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Niekada negali žinoti, kaip istorija baigsis. Ne viskas priklausys tik nuo jūsų. Didelę įtaką dabar turi ir naminis viršininkas. Dabar jo nuotaika gera, bet permaininga, o elgesys ekscentriškas. Todėl kai kurie sprendimai ne tik nesutaps su jūsų, bet ir bus iš esmės priešingi. Bet neverta krimstis – viens du, vėjas pasikeis, pasikeis ir situacija. Neskubėdami laimėsite daugiau. Darbo savaitė daug geresnė už linksmą savaitgalį.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Kai neturite ką pasakyti, nekalbėkite. Plepalai, tušti svaičiojimai atima laiko, bet nieko gera mainais neduoda. Informacijai rinkti, dokumentams tvarkyti, pažymoms ieškoti laikas netinkamas. Tai sritis, kurioje dabar pauzė. Gal kaltos ne žvaigždės, o vasaros grafikas. Kai pasiklystama savaitės dienose, kai savaitgalis prasideda ankstyvą penktadienio rytą. Tiems, kurie pavaduoja kolegas ar prisiėmė svetimų darbų, taip pat seksis neblogai.

VANDENIS (01 20–02 18)

Pramogoms ir pomėgiams laiko nelieka. Sumanymų, norų daug, bet jie neįgyvendinami. Galite graužtis, kad per mažai dirbate, kad laiku neatliekate to, ką reikėtų, kad tvarkos nėra. Bet dėl to niekas nesikeičia, tik gadina nuotaiką. Darbai juda taip, kaip tik gali judėti vasarą, tereikia viską realiai vertinti. Gal kiek problemų bus dėl įsipareigojimų tėvams, seneliams. Paskirstykite privalomus darbus, slaugą ar kitus panašius dalykus tarp giminaičių, ir viskas bus išspręsta.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Kartais žmonėms reikia tik postūmio, kad galėtų išsipasakoti, pabendrauti, išlįsti iš savo kiauto. Tokiu postūmiu dabar gali tapti arba susitikimas su seniai matytais draugais, kolegomis, arba nauja knyga. Viskas, kas sužadina prisiminimus. Noras keisti darbą vis dar išlieka stiprus. Bet neskubėkite mesti to, ką turite, neturėdami naujos veiklos. Naujovės, pokyčiai senajame darbe gali atsverti nenumaldomą norą trinktelėti durimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.