Palmiros prognozė savaitgaliui: dvilypis metas

Dvilypis metas, geras tiems, kuriems stinga energijos, kurie yra inertiški, tad sunkiai išsijudina ką nors atlikti. Tačiau tiems, kurie nesiskundžia energijos stygiumi, savaitgalis taps pernelyg provokuojantis, skatinantis ūmumą, net agresyvumą. Bet kokiu atveju bendraudami labiau galvokite apie kito žmogaus jausmus, reakciją.

Savaitgalį išauš dvilypis metas, geras tiems, kuriems stinga energijos, kurie yra inertiški, tad sunkiai išsijudina ką nors atlikti.<br>123rf nuotr.
Savaitgalį išauš dvilypis metas, geras tiems, kuriems stinga energijos, kurie yra inertiški, tad sunkiai išsijudina ką nors atlikti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:16 PM

Savaitgalis bus geras imtis sunkių darbų, rengti talkas bei kitokius susibūrimus.

Sekmadienis palankus ramiam poilsiui ir susitikti su seniai matytais žmonėmis. Diena gera taikytis, atsiprašyti, atnaujinti pažintis, teikti dovanas. Beje, sekmadienį labiau pasirūpinkite vyresniojo amžiaus žmonėmis – savo tėvais, seneliais: parodykite jiems daugiau pagarbaus dėmesio.

Deja, savaitgalį bei pirmadienį bus didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Kad ir kas nutiktų, pasistenkite vengti ginčų, nesivelkite į konkurencinę kovą.

Bus itin pažeidžiami vaikai, vyresnio amžiaus asmenys, taip pat vyrai, kariškiai, sportininkai. Galima nukentėti per aštrius instrumentus, ginklus, ugnį, degias, sprogias medžiagas. Būkite atidesni ir kilnodami svorius ar lipdami laiptais. Bus labiau pažeidžiama galva, nugara, sprandas, stuburas, keliai. Galimi galvos skausmai be priežasties. Asmenys, turintys silpną širdį, turi labiau pasisaugoti.

Pirmadienis nėra palankus kelionėms bei svarbiems susitikimams. Imkitės kasdienių darbų. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais. Didesnė transporto, ryšių priemonių, kompiuterių gedimo tikimybė. Būkite atidesni kelyje, gatvėje.

Sekmadienį 22 val. 57 min. Saturnas sustos judėjęs atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu – prasidės jo tiesusis judėjimas, kuris truks iki 2015 m. gegužės 14 d. Per šį laiką padidėja reiklumas sau. Aktyviai formuojasi asmeninės nuostatos, įgaunama vidinio tvirtumo – vyksta vidiniai asmenybės pokyčiai. Palankus metas ilgalaikei askezei, jogos praktikai.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Šios nakties sapnai susiję su ilgalaikiais planais, kelionėmis, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą, taip pat su jūsų draugais – dabartiniais bei būsimais. Tačiau galėjote regėti ir savo praeitį, net kai ką iš buvusių įsikūnijimų. Palanku regėti veidrodžius, savo atspindį veidrodyje – nelaimės jus aplenks; arklius – gerų draugų kompanija, kelionė; pasagą – didelė laimė šeimoje. Tačiau kalnai, uolos, lipimas į aukštį – tai naujos kliūtys, apribojimai.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti ryškius, džiaugsmingus sapnus. Puiku, jei regėjote žaidžiančius vaikus, jei patys ką nors žaidėte, bučiavotės. Reikšmingi išgirsti ar perkaityti žodžiai – tai gali būti tinkamas patarimas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestus pinigus ar kokius daiktus, ypač juos pasisavinti, jei kas nors namie savaime užsidegtų ar suplyštų, sulūžtų, jei pirktas daiktas iškart sugestų ar įsigytas drabužis suplyštų – visą mėnesį nepalanku pirkti vertingų daiktų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, susitikti seniai matytą draugą ar sulaukti svečių iš toli.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai regėti save keliaujantį, matyti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų. Šios nakties sapnai – naudingi pamokymai. Jei ką nors išgirdote ar perskaitėte – tai itin svarbu, suprasti reikėtų tiesiogiai. Tiesa, reikėtų dėmesį kreipti tik į aiškius, suprantamus dalykus, painūs, dviprasmiški, migloti posakiai bei ženklai gali būti atėję iš tamsos pasaulių (painioti, pasakyti pusę tiesos – taip paprastai veikia tamsos kunigaikštis). Blogas ženklas: įsipjauti, jei peilio ašmenys sulūžtų, daug dūmų matyti, pamesti piniginę, jei vėjas nupūstų galvos apdangalą.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, rytą išeinant iš namų šuns lojimą išgirsti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis įtemptas, neprognozuojamas, tačiau geras imtis sunkių darbų; palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 21). Nebūkite šnekūs ir išlaidūs, pasisaugokite, kad jūsų energija, sumanumu, pinigais nepasinaudotų piktavaliai. Pasistenkite sekmadienį, pirmadienį ką nors naudinga nuveikti savo tėvams, seneliams. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Jautis (04 21–05 21). Nepervertinkite savo galimybių: ryžtingumas šiomis dienoms nėra pageidautina savybė. Nepraraskite įžvalgumo, atsargumo, ypač sekmadienį, pirmadienį.

Dvyniai (05 21–06 22). Nelabai palankios dienos – būkite atidūs ką nors pirkdami ar bendraudami: ypač sekmadienį jus bus lengva suklaidinti, apgauti, sugundyti. Nepraraskite atidos vairuodami automobilį, pirmadienį – ypač.

Vėžys (06 22–07 22). Atsipalaiduokite gerų draugų kompanijoje. Pernelyg sukaupėte nepasitenkinimo ir jis visas gali nelabai gražiai išsilieti. Tiesa, sekmadienis, pirmadienis – gana apgaulingos dienos: derėtų vengti abejotinų pramogų ir pasisaugoti paskalų nešiotojų, taip pat vagių.

Liūtas (07 22–08 23). Nederėtų sekmadienį, pirmadienį aptarinėti su svarbiais žmonėmis veiklos, karjeros klausimų. Sekmadienį geriausia skirti bendravimui su tėvais, seneliais.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalį jausitės geriau nei kiti, ir jis bus neblogas nedidelėms kelionėms, viešnagėms. Tiesa, šiomis dienomis patartina nežaisti azartinių žaidimų, taip pat saugotis naujų pažinčių. Pirmadienį venkite rizikingų kelionių. Ne laikas ir svarbiems, ilgalaikiams įsipareigojimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad ir su kuo bendrausite, kad ir ką veiksite, kad ir kas nutiks, ieškokite gerų dalykų, kitaip gana greitai dėl niekų sugadinsite sau bei artimiesiems nuotaiką ir įvairūs barniai taps neišvengiami. Pasisaugokite pataikūnų ir nedėkite didelių vilčių į gautus pažadus. Sekmadienį, pirmadienį labiau tikėtini įvairūs nesusipratimai ir kitokie nesmagumai.

Skorpionas (10 23–11 23). Nesinorės būti vieniems, tačiau naujų pažinčių geriau neieškokite. Šiomis dienomis reikėtų būti tolerantiškesniems sutuoktiniui. Beje, negražios kalbos apie jūsų porą gali būti tik išpūstas muilo burbulas. Pirmadienį išaugs konfliktų, traumų, vagysčių, nelaimingų atsitikimų, automobilių avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Nors savaitgalis kupinas suplanuotų darbų, netikėtas susitikimas, žinia gali pakeisti jūsų ketinimus. Mažiau kritikuokite artimuosius – niekas neįvertins jūsų gerų norų. Savaitgalį bei pirmadienį būkite atidesni savo sveikatai. Galimi darbo technikos gedimai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Gerų norų per akis, tačiau aplinkinius galite ir nuliūdinti, jei pristigs tolerantiškumo bei diplomatiškumo. Vis dėlto tai palankios dienos ramioms šeimos šventėms, romantiškiems pasimatymams. Tačiau nemenka traumų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Pabūkite namie savaitgalį ir pirmadienį – neverta kur nors vykti, nebent draugus ar giminaičius aplankyti. Geriausia laiką leisti su artimaisiais. Daugiau dėmesio skirkite motinai. Būkite atidesni maisto kokybei.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalį bei pirmadienį verta atisakyti rizikingų kelionių, nereikalingo bendravimo, naujų pažinčių. Ir mažiau apie save kitiems pasakokite – kils nereikalingas atgarsis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.