Savaitės horoskopas: Skirma Liepienė atskleidžia sėkmės receptą

VĖŽYS (06 22–07 22)

Savaitės horoskopas kiekvienam zodiako ženklui žada spalvingus gyvenimo vingius.<br>123rf nuotr.
Savaitės horoskopas kiekvienam zodiako ženklui žada spalvingus gyvenimo vingius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Jul 20, 2014, 10:19 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:47 PM

Iš esmės. Gyvenimas eina lengvai, didelių sunkumų jums nekyla. Kaprizų niekas nedemonstruoja. Visi draugiški. Tačiau kai kas sako, kad jūs niekuo nesirūpinate, kad jums per lengvai sekasi kasdieniai darbai ir kad jūsų atsakomybės jausmas atbuko. Iš tiesų yra ne visai taip. Tiesiog mažai dėmesio skiriate smulkmenoms, nešvaistote energijos šalutiniams dalykams.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pavyzdys. Karališki užmojai išlieka, tačiau tampa elegantiškesni. Tai nėra vien parodomoji programa, labiau – stiliaus mokykla. Jūs turite teisę mokyti aplinkinius, kaip elgtis, kalbėti, rengtis. Mokykite to savo pavyzdžiu. Darykite tai atsakingai, nes galite išgirsti ne vien susižavėjimo šūksnius. Trokštantiems kuo daugiau laimėti turėtų pasisekti. Tačiau tai, kas lengvai ateina, lengvai ir išeina.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Bendruomenė. Bendraminčių rate jaučiatės puikiai. Apie jus buriasi žmonės. Tačiau nesiveržkite į lyderio pozicijas. Tiesiog darykite tai, kas jums malonu, dalykitės savo žiniomis be jokio atlygio. Dabar tai protingiausia pozicija. Tai, ką padarysite visuomenės labui, grįš su kaupu. Tiesiog mėgaukitės savo veikla. Bet nepamirškite, kad turite pareigų. Be to, juk šeimai reikia valgyti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Laikas. Kol kas dar neįgyvendinamas jūsų noras skubėti, visur suspėti ir užkariauti naujas erdves. Lekiate ir stengiatės labiau iš inercijos nei iš poreikio. Tai laikas, kai apibendrinami atlikti darbai, o ne pradedami nauji. Šeimos gyvenime taip pat nieko nauja – tos pačios diskusijos, tie patys rūpesčiai. Gali kilti noras susikrauti daiktus ir išeiti į kitus namus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Vanduo. Nereikia krimstis dėl to, ko negalite pakeisti. Vertėtų apsvarstyti susiklosčiusią situaciją. Paaiškės, kad gyvenimas ne toks jau pilkas, kaip jums atrodė. Tiesiog tai lietaus debesys. O vanduo ir sapne, ir gyvenime nuplauna viską, kas nešvaru. Tegul ir plauna. Gali kilti bėdų dėl gyvenamosios vietos ar turto.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pakiliai. Nepataikaukite savo silpnybėms. Netinginiaukite. Kasdieniuose darbuose būkite atidūs. Susirūpinę savimi galite nepastebėti to, kas vyksta aplink. Atsisakykite triukšmingų renginių, alkoholio. Bet meilei visos durys atviros. Gali pasitaikyti puikių progų išvykti į malonią kelionę kur nors toliau nuo namų. Pasijusite taip, tarsi jums būtų išaugę sparnai. Būdami pakilios nuotaikos galite bandyti atsikratyti žalingų įpročių.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pagalba. Reikia padėti draugams, jeigu jie kreipiasi pagalbos. Jūs galite ir patys tai padaryti, ir suburti bendraminčius. Rūpinimasis kitais ir labdara yra gerai. Bet vis tiek atsiras kas nors, kas įtars, kad tai darote savanaudiškais tikslais. Todėl gerus darbus darykite tyliai. Kasdienėse, įprastose situacijose niekas nesikeičia – tenka dirbti ir prisitaikyti. Net jei labai nesinori.

VANDENIS (01 21–02 19)

Derlius. Galima pabaigti tai, kas pradėta, susirinkti derlių tų darbų, kurie buvo atliekami ne dieną ir ne dvi. Rezultatas bus šiek tiek kitoks, nei tikėjotės, bet tai tik į gera. Kai jau viskas bus baigta, suglostyta, užglostyta, norėsis kurti naujus planus. Neskubėkite. Tegul ši savaitė bus pabaigtuvės, o ne nauja pradžia. Trokštantiems nutraukti santykius ši savaitė taip pat palanki.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Įvertinimas. Nors esate žavūs ir tobuli, namie tai ne visi supranta. Todėl jums ir skiria pačius nuobodžiausius darbus. Tai nėra blogai, tai padeda tobulėti. Tačiau ir tiems būtiniems darbams šį savaitgalį neliks laiko – bus naujų pramogų ir veiklos. Jus vertina darbe, kolegos draugiškai pavydi entuziazmo. Tai laikas, kai galite gauti pagyrimą, apdovanojimą. Bet finansinės reikšmės tai neturės.

AVINAS (03 21–04 20)

Šuoliai. Jūsų nuotaikų kaita jau nieko nebestebina, kaip ir bandymas keisti pasaulį su niekuo nesitariant. Gal ir gerai, nes su niekuo nederinate savo darbų, nuolat išsišokate, elgiatės taip, kaip jums patinka, ir anksčiau ar vėliau vis tiek pratrūkstate ant namiškių. Visi tiesiog laukia, kada tai baigsis. Tačiau tai ilgam. Bet šiuo laikotarpiu galite labai daug nuveikti. Atrodo, kad gyvenimas šuoliuoja.

JAUTIS (04 21–05 21)

Laviravimas. Reikia išlaviruoti tarp savo kaprizų, nepasitenkinimo ir realių galimybių. Gali būti, kad tai, ko norite, nėra įgyvendinama. Jūs nesulaukiate to dėmesio, kurio trokštate, nesate tas traukos centras, apie kurį viskas sukasi. Ir tai jus erzina. Nesvarbu – ar asmeniniame gyvenime, ar santykiuose su draugais, bendradarbiais. Nenukirskite ryšių, kurie jums svarbūs. Nepasitenkinimas praeis, tarpusavio supratimas taip pat sugrįš.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pastangos. Dirbate dėl kažko neapčiuopiamo, nejuntamo, panašaus į svajonę. Gali būti, jog dėsite visas pastangas, kad gyvenimas taptų įdomesnis, linksmesnis, kupinas intrigų ir nuotykių. Reikia, kad kas nors pasakytų, parodytų, jog jus myli, jumis žavisi. Jums reikia pajusti savo vertę, o kartu ir uždirbti, kad turėtumėte kuo už tuos malonumus susimokėti. Visa tai kunkuliuos ir artimiesiems atrodys, kad užvirėte puodą, kurio dangtis tuoj gali nušokti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.