Palmiros patarimas: nesiimkite naujų darbų

Nepatartina ko nors nauja pradėti ar pasirašyti ilgalaikių susitarimų – tam puikai tiks rytdiena. Na, o šiandien reikėtų atsiriboti nuo bendravimo su žmonėmis, kurie jus erzina, ir ruoštis rytojui, kai bus galima nuveikti itin gerų dalykų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-22 07:05, atnaujinta 2018-02-11 19:55

Tai paskutinė Vėžio ženklo diena, tad derėtų dėmesį sutelkti į tai, kas jau nuveikta, pasiekta. Šiandien, galimas dalykas, tai teks ginti, kaip ir principus, įsitikimus.

Provokacijos irgi tikėtinos, tad jei jūsų savimeilė jautri, galite būti įtraukti į nereikalingą konfliktą ar pavojingą avantiūrą. Stenkitės nesutarimus spręsti taikiai, juos gesinti, o ne kurstyti. Patartina į viską gilintis, rinkti informaciją, ieškoti sunkiai pasiekiamų dokumentų – bus dalykų, kuriuos sužinoti, atrasti rytoj bus jau per vėlu: šiandien paslaptis gali užsiverti ilgam.

Beje, šiandien nederėtų skubėti, ne pats geriausias laikas ir lemtingiems sprendimams spontaniškai priimti. O dar jei abejojate ar esate spaudžiami – tikrai atsidursite aklavietėje. Kita vertus, jei ryšitės kovoti, eikite iki galo, tikslo siekite tol, kol laimėsite visišką pergalę.

Derėtų daugiau dėmesio skirti artimiesiems – tai skolų grąžinimo savo šeimai diena.

Nepalanki diena kelionėms. Netinka pirkti transporto bei ryšio priemonių. Didesnė automobilių avarijų tikimybė. Labiau pasisaugokite vagių minioje, transporte, prekyvietėje.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapne ruošti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofa; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitoks metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; lūžtanti kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas jums nereikalinga; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti pastelinių tonų drabužiais.

Avinas (03 21–04 21). Tai puiki diena, jei atsispirsite pagundai ginčytis, atsikirsti piktuoju ir niekam blogo nelinkėsite. Būsite darbingi, kūrybingi – verta imtis sunkių, atsakingų darbų. Į meilės intrigas nesivelkite, beje, meilės pasimatymui bus puiki rytdiena.

Jautis (04 21–05 21). Daug rūpesčių dėl išsigalvotų dalykų ir nepakankamas dėmesys tam, kam išties reikia. Kritiškiau vertinkite savo poreikius bei išlaidas. Gauti finansiniai, verslo, veiklos pasiūlymai bus pelningi, tačiau šiandien nederėtų įsipareigoti – atidėkite tai rytdienai arba kitam antradieniui, trečiadieniui.

Dvyniai (05 21–06 22). Kuo labiau sieksite savo tikslo, tuo labiau jis tols. Reikia įstengti ko nors atsisakyti, kai ką sau asmeniškai svarbaus paaukoti. Vis dėlto ši diena, nors ir įtempta, bus gana sėkminga, ypač skubiems reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Viskas geriau, nei manote. Jei jausite nerimą ar tiesiog būsite nervingi, ko gero, slegia kažkas iš jūsų praeities – pasistenkite susitaikyti su tuo, kas jau įvyko, ir būtinai prisiminkite tas akimirkas, kai buvote laimingi. Šiandien nesiimkite nieko nauja, nieko svarbaus. Pailsėkite – jūsų dar laukia geros permainos.

Liūtas (07 22–08 23). Skubate užbėgti įvykiams už akių, tačiau ką nors nauja pasiekus paaiškės, kad galite netekti kai ko, kas sena ir patikima. Kita vertus, jei patys sąmoningai ką nors paleisite, užmiršite, atsisakysite, tikrai išvengsite nemalonių staigmenų.

Mergelė (08 23–09 23). Neverta nieko siekti jėga, demonstruoti savo geležinės valios. Verčiau parodykite aplinkiniams, jog esate pasirengę deryboms, nuolaidoms. Galite susidurti su šefo ar klientų nepasitenkinimu, nepasitikėjimu – pasistenkite, kad jūsų atliktų darbų kokybė būtų nepriekaištinga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pats laikas kreiptis pagalbos į įtakingą asmenį, konsultuotis su teisininku. Ginkite savo interesus, saugokite jau užimtas pozicijas tiek darbe, tiek namie. Ir niekam neleiskite kištis į jūsų reikalus bei asmeninį gyvenimą.

Skorpionas (10 23–11 23). Jūsų galimybės kol kas ribotos – negaiškite laiko mėgindami įveikti kliūtis – užsiimkite tuo, kas savaime išeina. Atidėkite savo rūpesčius: poryt būsite energingesni ir sugebėsite atsigriebti už kelias dienas.

Šaulys (11 23–12 22). Nemanykite, kad nėra išeities dabartinėje jūsų situacijoje – ji atsiras, bet vėliau. O kol kas ieškokite kompromisų, dažniau nusileiskite, ypač artimiesiems, ir nieko nedarykite supykę.

Ožiaragis (12 20–01 21). Netikėtai visi gali pradėti priekabiauti, nurodinėti, kritikuoti, mokyti. Nepraraskite pasitikėjimo savimi ir savo sugebėjimais. Nepamirškite savo veiklos kokybės bei saugos taisyklių ne tik darbe, bet ir namie.

Vandenis (01 21–02 20). Būsite gerai nusiteikę, mat viskas susidėlios taip, kaip reikia, ir nesunkiai gausite tai, dėl ko anksčiau taip prakaitavote. Tiesa, jei imsitės ko nors visai nauja, vargu ar pavyks – seksis tvarkyti senus reikalus. Tai puikus laikas tiems, kurių įdirbis didelis.

Žuvys (02 20–03 21). Esate gana neobjektyvūs, situaciją vertinate tik iš savo pozicijų, vidaus poreikių. Būkite atlaidūs, kad nieko neužgautumėte, neįžeistumėte. Nebloga diena dirbti su konfidencialia informacija. Nepraleiskite pro ausis išgirstų naujienų, gretinkite su jau žinomais dalykais – galite išsiaiškinti, kas jus apgaudinėja, išduoda, kas kenkia, o kas yra tikras draugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.