S. Liepienė: nepamirškit linksmybių, kitaip likimas pakiš koją

Darbas – dar ne visas gyvenimas. Astrologė Skirma Liepienė taip įspėja po Avino ženklu gimusius žmones, kad nuo šio iki kito šeštadienio jie nepamirštų ir poilsio bei linksmybių. Kitaip likimas pakiš jiems koją. O ką dangaus ženklai pranašauja artimiausias septynias dienas kitiems Zodiako ženklams?

Gyvenimas - ne tik darbas, būtina pailsėti ir pasilinksminti.<br>123rf nuotr.
Gyvenimas - ne tik darbas, būtina pailsėti ir pasilinksminti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

2014-07-26 14:49, atnaujinta 2018-02-11 17:21

AVINAS (03 21–04 20)

Atostogos. Atsidavimas darbui – gerai, bet reikia nepamiršti ir malonumų. Net jei ir visus išleistumėte atostogų, visiems pažadėtumėte atlikti jų darbus, laimingesni netapsite. Juk darbas – dar ne visas gyvenimas. Ši savaitė turi būti skirta atostogoms, laisvalaikiui ar pramogoms. Vien tik dirbti negalima, nes gyvenimas tikrai pakiš koją. Kad taip neatsitiktų, raskite laiko linksmybėms ir pasaulio pažinimui.

JAUTIS (04 21–05 21)

Taupyklė. Norisi pataupyti juodai dienai. Gal ir ne pačiai juodžiausiai, bet kad kojinėje būtų. Todėl nenuostabu, kad atostogos bus kuklesnės, nei galėtumėte sau leisti. Rytai prasidės darbų planavimu. Teks ieškoti išeities iš padėties, kuri nei tragiška, nei siaubinga. Tiesiog norėsite garantijų, kad viskas bus gerai. Ne tik šiandien, bet ir rytoj, poryt, po metų. Kilus svarstytinų klausimų, ieškokite su kuo pasitarti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pelkė. Klampu, nors vaizdelis ir traukia akį. Gražiai atrodo planai, bet pajudėti jų link sudėtinga. Gal dėl tingulio, gal dėl vaikų atostogų, o gal tiesiog dėl to, kad norite ko nors tikro, apčiuopiamo ir nusibodo tušti svaičiojimai. Aplinkinių pasiūlymai – lyg viržiai, viliojantys atsitraukti nuo kasdienybės įsipareigojimų. Paklampinėkite iki trečiadienio, o paskui vis tiek dirbkite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Piniginė. Finansinė padėtis gal ir nėra bloga, bet planuoti pajamų ir išlaidų beveik nepavyksta. Ir ne todėl, kad nemokate skaičiuoti. Tiesiog atėjo metas, kai pinigai tirpte tirpsta, todėl tai būtina aptarti su antrąja puse. O tokie pokalbiai baigiasi jei ne konfliktais, tai abipusiais priekaištais. Jei aprimsite, tai ir išsiaiškinsite, kur tas pinigų medis auga ir kas jį laisto.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pagalba. Padėti draugams ar tiems, kas kreipiasi pagalbos, reikia. Jūs tai galite padaryti ne tik patys, bet ir suorganizuoti bendraminčius. Rūpinimasis kitais ir labdara yra gerai. Vis dėlto atsiras įtariančių, kad tai darote savanaudiškais tikslais. Todėl gerus darbus darykite tyliai. Kasdienėse situacijose niekas nesikeičia – tenka dirbti ir prisitaikyti. Net jei labai nenorite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Bendravimas. Sunku bendrauti. Na, jei ne jums, tai kitiems su jumis tikrai nelengva. Taip yra todėl, kad jūsų geras humoro jausmas virto aštriu sarkazmu. Reikia tikėtis, kad tai laikina. Sudėtingas metas tiems, kas tvarko dokumentus, dirba aptarnavimo sferoje: dažnai tenka kelis kartus tikrinti popierius, derinti užsakymus ir išklausyti priekaištus. Kita vertus, tai darbo savaitės prieskoniai, o savaitgalis – tikra šventė.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Antrasis smuikas. Jums atrodo, kad esate svarbūs ir reikšmingi, tačiau taip yra ne visose sferose. Jausmas, kad viską suprantate puikiai, – apgaulingas. Daugiau dėmesio skirkite savo kvalifikacijos kėlimui – dalyvaukite įvairiose diskusijose, seminaruose. Nebijokite prisipažinti klydę. Dabar geriau griežti antruoju smuiku, nei būgnais mušti ne laiku ir ne vietoje.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Judėjimas. Judėsite neįprastu maršrutu. Sieksite to, kas įdomu, žavi ir veda tolyn. Užvaldys noras pamatyti, sužinoti ką nors nauja. Daug lems aplinka ir finansinės galimybės. Vienų laukia kelionės, tobulinimosi kursai, kitų – įdomios pažintys. Viskas vyks greitai, linksmai, be didesnių nesusipratimų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Be pastangų. Kai laimė slenkstį trypia, reikia plačiai atverti duris. Norėsite žvilgtelėti pro akutę, praverti tik plyšelį. Bet laimė didelė – pro plyšį nelįs. Mokėkite priimti tai, ką gaunate. Gali būti, kad ši savaitė padovanos ne tik voveraičių kraitelę, bet ir naujų sutarčių. Net ir tiems, kas ramiai po obelimi drybso, geresnių laikų laukia. Savaitgalis ramus, bet savaitės pradžia kupina įvykių.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Toliai. Kartais apims noras daugiau apglėbti, padaryti, labiau įsitvirtinti. Tokios nuotaikos tai sustiprėja, tai atslūgsta. Gyvenimas verčia planuoti, derinti grafikus, tartis su namiškiais. Tempas pradeda erzinti – jis nepalieka laiko nei draugams, nei vaikams, o tuo labiau kūrybai. Todėl jau savaitės pradžioje pradėsite sukti galvą, kaip ir ko atsisakyti, kad gyvenimas būtų bent kiek pakenčiamas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Menas. Jaučiatės kaip Supermenas. Iš tiesų taip ir yra, tik reikia rasti sritį, kurioje galėtumėte pademonstruoti savo gabumus. Greičiausiai tai bus susiję su daile ar interjeru. Kita vertus, taip pat sėkmingai galite dekoruoti agurkų stiklainius ar piešti ant asfalto. Sėkmė priklauso nuo gabumų ir poreikių. Tiems, kam menas nė motais, liks rūpintis skaniu valgiu ir komfortu.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Raktas. Ne visada turite puikias galimybes. Ne visada gyvenimas duoda raktą nuo svarbiausių durų. Kartais durų daug, o reikalingų nėra. Nenusiminkite. Svarbu norėti ir ryžtis. Mažai tikėtina, kad pavyks viską išspręsti iš pirmo karto. Laimė, atsiras padedančių, patariančių ar net palydinčių naujų sumanymų link. Ir nesvarbu, kad vertingiausius patarimus dalija moterys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Ukrainos nepasiekia žadėtoji pagalba?