Astrologės S.Liepienės prognozės liepos 29–rugpjūčio 4 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Liepos 23 dieną prasidėjo Liūto horoskopo era.
Liepos 23 dieną prasidėjo Liūto horoskopo era.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2014, 10:12 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:22 PM

Pavydas – ne visada meilės įrodymas. Todėl gerai pagalvokite, ką savo įtarinėjimais, pastabomis norite pasakyti, kokias naujienas bandote pranešti antrajai pusei.

Iškyla nemažai klausimų sprendžiant darbo klausimus: likti senoje vietoje ar ieškotis naujos? Eiti ten, kur norisi, ar ten, kur veda pareiga? Svarstant ir praeis savaitė, taip ir nepakeitusi nei gyvenimo būdo, nei uždarbio šaltinio.

Jautis (04 20–05 20)

Mintys sukasi apie namus, vaikus ir kasdienius darbus. Nesvarbu, kad viskas lyg ir sustyguota, o iki mokslo metų pradžios dar liko laiko. Kartais tiesiog pernelyg reiklūs, priekabūs ar pernelyg įsijaučiate į pedagogo vaidmenį.

Nepamokslaukite, nes dabar jūsų ne tik niekas negirdi, bet net ir rimtai nevertina. Geriau pasimėgaukite vasaros nuotaikomis, uogomis, daržovėmis. Ir jei jau norisi kam nors ką nors pasakoti, tai pasakokite apie sveiką gyvenseną.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pagaliau sulauksite patvirtinimo, kad esate svarbūs, reikalingi ir nepakartojami. Kai kurių bus paprašyta likti darbe, kai kuriems bus pasiūlytos naujos pareigos, o tretiems klius priedas prie algos. Kad ir kas vyktų, pradėsite jaustis geriau, džiaugsitės dėmesiu.

Todėl nereikia abejoti savimi ir savo gabumais. Neklausykite tuščių šnekų, nepasiduokite provokacijoms. Esate tas, kas esate.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai daug kas priklauso nuo tų, kurie greta. Ir tai ne finansinių problemų sprendimas – tai pasitikėjimas, bendradarbiavimas, tvirtas vidaus ryšys. Esate atsakingi už tuos, kuriuos prisijaukinote, už tuos, kuriuos pririšote savo meile ir rūpesčiu.

Jausmas abipusis ir jis padeda gyventi saugiau. Šeimyniniai klausimai, darbai ir rūpinimasis vaikais – pirmame plane.

Liūtas (07 23–08 22)

Dūdų orkestras šlovina jus, eina jūsų gyvenimo gatve. Jus tai džiugina, tačiau aplinkinius šis triukšmas gali trikdyti. Bet tai netrunka ilgai, tiksliau, tik keletą dienų, tad jūs pasidžiaugiate, o aplinkiniai pakenčia.

Vėliau viskas grįžta į savo vėžes ir jūs gyvenate tais laimės atgarsiais. Jei savaitė skirta atostogoms, džiaukitės, jei darbams – mažinkite krūvį. Dabar iš jūsų prastas darbuotojas.

Mergelė (08 23–09 22)

Susirūpinimas – ne ledai, saulėje neištirpsta. Visas problemas reikia spręsti. Aišku, viskas susidėjo jau vien todėl, kad atidėliojote darbus, nustūmėte šalin įsipareigojimus. Tačiau jūs susikaupsite ir rasite išeitį. Jei ne – paskutiniu momentu atsiras kam kilstelėti, kam padėti viską išspręsti.

Bet gali būti, jog to jums neprireiks. Apie meilę, romantiškus vakarus kalbėti nesinorės. Yra svarbesnių reikalų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Dovanos nepabyra iš gausybės rago. Gal todėl, kad šiek tiek laimės upelis padžiūvo, gal todėl, kad atsirado planų keliauti į Grenlandiją. Kad ir kas vyktų, kad ir kas pasakotų ar ką siūlytų, jūs geriau už visus žinote, kaip išsisukti nuo keistų pasiūlymų, įkyrių pataikautojų.

Jūs – didysis diplomatas ir šių gabumų jums tikrai prireiks. Labai tikėtina, kad savaitgalis bus sujauktas, o savaitė visai nesvarbi.

Skorpionas (10 23–11 21)

Skaitykite likimo ženklus, vertinkite gyvenimo smulkmenas ir nesukite galvos dėl visuomeninės nuomonės. Dabar ne laikas formuoti įvaizdį ar stengtis lipti aukštyn. Tai laikas, kai reikia mėgautis gyvenimo malonumais, eiti ten, kur jis palieka nuorodas, užuominas.

Tiesiog elgtis taip, kaip jums atrodo teisinga. Ir neverta abejoti, svarstyti, teisingas kelias ar ne, egzistuoja reinkarnacija ar ne. Gyvenkite ir džiaukitės tuo, ką turite dabar.

Šaulys (11 22–12 21)

Viskas, kas neleido džiaugtis, kėlė nerimą ar buvo kliūtis einant tikslo link, tiesiog susigėrė į smėlį. Ir jūs atsigaunate, džiaugiatės gyvenimu, keliaujate, bendraujate. Labai svarbu būti su tais, su kuriais jaučiatės saugūs. O kai esate saugūs, esate laimingi.

Skaitymas, koncertai, įvairūs renginiai būtini – tai dar vienas laiptelis į laisvę, pažinimą, bendravimą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Truputį trūksta teigiamų minčių. Nors deklaruojate, kad viskas gerai ir savo vietose, situacijos valdymas nėra stiprioji pusė. Jums tenka įsiklausyti, laviruoti ir pasitelkti didžiausius sugebėjimus įrodinėti.

Tačiau permainų vėjas jau vis tiek šiurena meldus ir jūs jaučiate, kad jis atneš debesis ir iki jūsų. Todėl planuokite ne savaitei, o bent mėnesiui į priekį.

Vandenis (01 20–02 18)

Būtų labai juokinga, jei nebūtų graudu: norėdami pasigirti apsimelavote. Pasirodė, kad kiti žino ir gali ne mažiau negu jūs. Žiūrėkite į tai ne kaip į konkurenciją, o kaip į bendradarbiavimą, bendrą reikalą.

Jei reikės – pamokykite, jei bus galimybė – pasimokykite. Būkite atviresni naujienoms, net jei jas sugalvojote ne jūs. Tiesiog gyvenimas suteikia progą pasimokyti ir jums.

žuvys (02 19–03 20)

Pagaliau galėsite atsipūsti: nereikės būti atsakingiems už silpnesnius, lepesnius ar mažiau patyrusius. Galėsite būti laisvesni, mėgautis vasara ir džiaugtis savęs verta draugija. Pagaliau atostogos prasidės ir jums.

Aišku, tai nereiškia, kad gyvenimas eis pro šalį. Jis tiesiog apsigyvens jūsų kieme ir jūs galėsite pasigrožėti visu jo margumu. Nepamirškite plevenančių suknelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.