Ką žada žvaigždės rugpjūčio 2-8 dienomis?

AVINAS (03 21–04 20)

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Aug 2, 2014, 2:43 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:05 PM

Galimybės. Pagrindinė jūsų užduotis – suprasti save ir savo vietą. Nors gyvenimas verčia skubėti, reikia rasti laiko pabūti vienam. Nebūkite atlapaširdžiai, nepasakokite visiems ir visur, kaip jaučiatės. Uždarykite sielos duris bent trumpam. Namai, šeima, tradicijos – svarbu, tačiau aukojimasis taip pat turi turėti ribas. Darbo pasiūlymai galimi, juos būtina apsvarstyti – gal tai naujas kelias lobio link?

JAUTIS (04 21–05 21)

Skolos. Vienišas drakonas miega. Kol viskas ramu, niekas jo nemato, niekam jis netrukdo. Nežadinkite jo ir jūs. Jums viskas šiuo metu gerai sekasi. Esate žavūs, drąsūs ir laimingi. Džiaukitės tuo. Na, gal trečiadienį kai kas ir primins, kad turite finansinių įsipareigojimų. Gali būti, kad kai kas bandys išsireikalauti skolą. Viskas turėtų baigtis laimingai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pirmyn. Jei dabar pristabdysite, tikslo nepasieksite. Reikia veikti drąsiai, ryžtingai, galvojant ne tik apie šią dieną, bet ir apie ateitį. Namuose jūsų ryžtas gali sukelti rimtą audrą. Niekas nenorės jokių apribojimų, klausyti jūsų nuomonės ar patarimų. Nieko nauja, tik prie to nepriprantama. Tai savaitė, kai ne tik užmegsite naudingų ryšių, bet ir galėsite planuoti tolimas keliones.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Prabanga. Net tai, kas iš pirmo žvilgsnio griežta, tvarkinga ir nepajudinama, gali būti dinamiška. Svarbu tai laiku pastebėti ir prisidėti. Jeigu dabar nieko nesiimsite, ateityje bus sudėtinga. Tuomet kiti suplanuos jūsų laiką ir primes pareigų. Nors suksitės užduočių ir įsipareigojimų sūkuryje, nei pasitenkinimo, nei naudos iš to nebus. Nauji kvepalai ar bateliai galėtų daug ką pakeisti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Darbai. Neskubėkite juoktis iš tų, kam vis dar norisi ramybės, ir iš tų, kam likimas leidžia planuoti savo laiką. Jūs neturite tokios galimybės. Jūsų gyvenimas dabar panašus į virtinę chaotiškų darbų. Bet jie džiugina geru uždarbiu ir teikia pasitenkinimą savimi, kad galite įveikti kalnus. Kol yra darbų, dirbkite. Poilsiui užteks nugriebtų akimirkų. Tik nepamiškite, kad šis savaitgalis priklauso šeimai.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasirengimas. Nostalgija tam, kas jau nebepasiekiama, nepakartojama ir atgyventa. Nereikia prisiminti konfliktų ir kelti į paviršių visų tirščių. Nors kai aprimsite, gerai pagalvosite, žvilgtelėkite į išgertos kavos puodelį ir kavos tirščiuose išvysite naudingų nuorodų. Kadangi viskas priklauso nuo vaizduotės ir jūsų nusiteikimo, bandykite įžvelgti tik gerus dalykus. Renkitės naujam karjeros šuoliui.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Permainos. Aplink triukšminga ir nelabai tvarkinga, bet juk patys to norėjote. Permainos namuose tikrai į gera – daugiau šilumos ir bendrų interesų. Penktadienį suplanuokite taip, kad galėtumėte baigti darbus anksčiau ir savaitgalį praleisti su namiškiais. Nebūtina kartu verti karolių, bet reikia bendro užsiėmimo, kad romantiška nuotaika pasklistų po namus. Tai atneš naujų potyrių.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pastabumas. Apima jausmas, kad ši savaitė labai svarbi, nes gautos žinios bus itin naudingos. Jei susidūrėte su problema, nebijokite pasirodyti neišmanėliai, klauskite. Atsako tikrai sulauksite. Patarimai gali būti itin vertingi. Nesunku bus įvertinti susiklosčiusią situaciją ar suprasti konkurentų elgesio motyvus. Tiesiog reikia stebėti, būti dėmesingiems ir analizuoti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Šventė. Nėra taisyklių be išimčių. Visada pavyksta susitarti, jei labai reikia. Tik dabar tuo negalite piktnaudžiauti – greitai pajusite, kai peržengsite ribą. Savaitė šiek tiek lengvesnė, panašesnė į šventę. Gal ir ne viskas bus pavykę taip, kaip norėjote, bet būsite išbandę jėgas. Todėl reikia ne tik švęsti, bet ir teikti sau dovanas. Pageidautina, kad jos nebūtų birios.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Bendravimas. Daug dėmesio skiriate detalėms, matote tuos pustonius, kurių dauguma žmonių net nepastebi. Tai trukdo aprėpti visumą, bet nesugriauna jūsų pasaulio. Nelengva žodžiais išreikšti tai, ką jaučiate, kas kelia susirūpinimą. Bendravimas – durys, kurias atvėrus išsprendžiama daugelis šio laikotarpio problemų. Todėl neatidėliokite susitikimų su draugais, neatsisakykite vakarėlių, daugiau laiko praleiskite gamtoje.

VANDENIS (01 21–02 19)

Voratinklis. Kai norai dideli, nesunku pakliūti į gyvenimo voratinklį. Galite susipainioti paprasčiausiose situacijose. Nesiderėkite su gyvenimu. Jei ir sulauksite pagalbos iš anapus, tai tikrai ne iš pačių geriausiųjų. Išmeskite visus amuletus – jie nepadeda. Pasikliaukite tik savimi. Atmeskite visas baimes ir abejones, dirbkite kasdienius darbus. Nesivelkite į abejotinas pažintis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atsakomybė. Svarbiausia – atsakingumas ir dalykiškumas tvarkant finansinius reikalus. Jeigu ginčus spręsite teismuose, bus daugiau galimybių pralaimėti, nei laimėti. Darbe stenkitės laikytis savo nuomonės. Atsakomybės jausmas toks stiprus, kad kartais virs sunkia našta. Pasistenkite nesunkinti gyvenimo nei sau, nei kitiems. Vasaros paskutiniams akordams leiskite šiek tiek pakeisti nusistovėjusią tvarką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.